151

Анонимен

преди 1 година

Няколко десетки хаймърса съдраха кожуха на непобедимата руска мечка.Другото лято една халка в носа и да се търкаля по улиците на Созопол с подобаващ музикален съпровод.

150

Анонимен

преди 1 година

Пиянде

149

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 1 година

НЕОБЯТНО

148

Българин

преди 1 година

Тази Алкохолна гъба е идол на много ретарди в България.Дано Освободителната Украинска Армия намине и към нас,да поразчисти комунистическите котила.

147

Поради

преди 1 година

разпадане на групите,, анонимни алкохолици", заради мобилизацията, Медведев е много самотен и търси изява в социалните мрежи!

146

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

145

Morski

преди 1 година

Медведка,ти си бил много забавен в простотиите си !Значи да уточним-първо си харесвате територия от съсед(България е също съсед- едно море ни дели само),правите една СВО за окупация, след фалшив реферемдум(подобно на нашите избори с мадуровките - нали Резидента е ваш човек)тези територии се обявяват за руски, гласуват се в Дума-та и готово-" който не е съгласен ще го бомбим с ядрено оръжие"!Медведка,че то и Турция ви е съсед (пак това море ви дели само)!Я го обсъдете с Пуйкин!ЕГАТИ ТЪПАКА!

144

Бай Дрън

преди 1 година

Ако искаме да помогнем на Украйна, трябва да помогнем на себе си, оборудванки и усъвършенствайки армията ни с наше, собствено оръжие. Ние не сме страна без производство на оръжия. Може всичко друго да сме, но не и това. Време е тия пари да отидат в БА, а не да се изпарят някъде из жп гарите и полята на Украйна. Подозирам, че българско оръжие никога няма да стигне до фронта...поне не и украинския. Виж, някой африкански фронт може. То това е и целта-тия в парламента да си напълнят джобовете.

143

Бай Дрън

преди 1 година

Оставете Медведев, а вижте наште хубосници какво ще правят-ще даваме оръжие на Украйна. Сега бе момента да кажем "не" и Русия да има едно на ум спрямо България. Жалко, че 90% от населението не мислят така, но ще си изпатят и те. И тук не става въпрос за русофилство или русофобия, а за самосъхранение. Щатите, като искат да помогнат на Украйна, имат безкрайни възможности да го правят, включително с печатане на долари. Ние нямаме тая възможност.

142

Анонимен

преди 1 година

бе то и ядреното им като армията *** а резила и с него да загубяд ще е тотален ... както и да е от медведев зависи само дали първо да си за,,вре ботилката коняк от зад или първо тая с водка

141

Чакай малко браток..

преди 1 година

Като започна ,,специалната операция" никъде не беше споменато за използване на забранени от ООН оръжия! Май вече и войниците ви оставиха и разчитате на шантаж с ядрено и атомно оръжие.Та вие сега когато в Украйна няма радиация не може да си закарате солдатите да воюват та,а правите сметка че след използване на атом ще отиде някой на заразените и облъчени територии.Ти Медведев би ли си изложил децата на радиация?

140

МЕДВЕДУВ И РУСНАЦИТЕ

преди 1 година

ДОБРЕ, ЧЕ СА ТОЛКОВА ВУЛГАРНИ И ГЛУПАВИ ХОРА КАТО МЕДВЕДЕВ И РОГОЗИН, ТА ВСИЧКИ РАЗБРАХА ЩО Е РУСКИ ХАРАКТЕР, ТАКА ВЯРНО СХВАНАТ ОТ НАШИТЕ ВЪЗРОЖДЕНЦИ.

139

Анонимен

преди 1 година

А Киро Брейка заплаши гаргите с нова сводническа схема!

138

Анонимен

преди 1 година

По добре пишете от какво е болен Владимир Владимирович Путин, че след толкова версии все нещо трябва да се уточни, нещо по сериозно, освен косопада разбира се. Чакам с нетърпение..

137

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости, плоските ви лъжи не тежат дори и две стотинки, как ви ги раждат кравар ските кратункии такива.. Какъв хъс и патос, като на война.. Ако не беше много тъжно би било много смешно.

136

хахаха

преди 1 година

да де но и други държави го имат това оръжие ! що си мислите че вие от кремъл ше оцелеете ?

135

Анонимен

преди 1 година

"Целта на Украйна във войната е назована от киевския режим - връщането на всички територии, които преди това са й принадлежали. Тоест, да ги отдели от Русия. Това е заплаха за съществуването на нашата държава и за разпадането на днешна Русия."________Точно така, Русия има право да напада, да води война и да присвоява самоволно чужди територии, но когато украинците искат да си ги върнат, това се счита посегателство срещу Русия и заплаха за съществуването й. Затова било опасно Украйна да победи

134

ще победи скоро

преди 1 година

каквото и да изпозлвате украйна ще си върне териториите заграбени от вас а вие ще се разпаднете и ще измрете като плъхове това е ковто предстои

133

Анонимен

преди 1 година

Що бе кво стана с великата втора армия на хартия ? Неможе да победи 100ната ли :))) Какви циркаджиии сте вие.... ами ако преди да ви победи Украйна получи ядрени оръжия ? :)

132

Пффф

преди 1 година

Този пак е фиркан,ужас! Сега остана и Маша стакан Захарова да се изкаже и после наред е Бай Цоньо джибрата от Горно Надолнище!Депутата Карпов(бивш световен по шах) няма да го чакаме,защото е в болница.Бил леко почерпен и паднал и се потрошил.Кремлевская психушка е на ниво,както,винаги.