97

Анонимен

преди 1 година

Обзалагам се,че обсъждането е било между осмата и деветата бутилка с водка.После никой нищо не помни.

96

филма "Психо&qu

преди 1 година

в руски вариант.

95

Анонимен

преди 1 година

Прихванали разговора на женския пазар..

94

Котка

преди 1 година

Хаха, според мен просто са пели "Голубой вагон" във версия, която споменава Берлин, обаче розовата джендърокрация е оперирана от чувство за хумор и вижда заплаха дори в песничка, измислена от пияни студенги на купон в общежитие.

93

Анонимен

преди 1 година

Стига фантазирали бе, ще удрят Германия, от какъв зор, изпратили няколко гаубици OMG !!!!!

92

Шолц е призован

преди 1 година

Да поправи грешката на Хитлер, не по отношение на Третия райх, разбира се, а по отношение на това да разкажа веднъж завинаги Кремълския гнилоч, пардон "елит" и да поправи пътя на демократи като Навални, да поведат тази страна огромная към демократично бъдеще.

91

Анонимен

преди 1 година

До Да си дойдем на дума ... Русия идва и въвежда ред, помага на хората с каквото могат, не само с храна, разчистват градовете, селата, строят домове за украинците, останали без жилища,а укро-нацистите само ги ограбваха и убиваха, псисарите са нацистите, а не руснаците, укро-нацистите убиха много хора в Украйна,която де факто е руска територия, самите украинци също са руснаци.

90

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама не вярвам армията на РФ да удари с ядрени ракети Берлин. Иначе там няма да остане нищо - и къде тогава да се бучне пак Червенота Знаме на Победата, а?

89

Да си дойдем на дума

преди 1 година

Русия - това е една огромна психиатрия

88

БАНко

преди 1 година

ПСИХО НАТОВСКА ПРОПАГАНДА !!!

87

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАми как да не се грижат, те и за украинците се грижат, носят им напитки, храна, медикаменти, лекари, дават им пари - пенсии, техника с която разчистват и строят домове за останалите без жилища, грижат се , разбира се, това да не ти са укро-нацистите?!

86

Анонимен

преди 1 година

ПСИХО ТЪПИЗМИ!!!

85

Анонимен

преди 1 година

Путинистите големи войнелюбци психопати, не вземат да се грижат и мислят за народа си как да е по-добре, те мислят само как да предизвикат собственото си унищожение.

84

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Зс османските малкочушковци,които ни внушават глупостта,че България,тоест "украина" била украинска и руска имам една изненада.Ще има втора и последна окупация на Крим Българо-Френски,сиреч Трако-Келтски! Руско-украински ТУСРСКИ ГРИЗАЧИ,ИЗПЕЗЕАЙТЕ ОТ КЕЛТСКИТЕ ЗЕМИ И УМРЕТЕ НЕЗАБАВНО! ФАШИСТКА Д.Р.И.Ш.Н.Я !ИЗИСКВАМ НЕЗАБАВНА ОКУПАЦИЯ НА ВСИЧКИ ИСТОРИПЕСКИ БЪЛГАРСКИ ТРАКО-КЕЛТСКИ ЗЕМИ ОТ СТРАНА НА АРМИЯТА НА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ ! РУСИЯ И УКРАИНА НЯМАТ РЕСУРСИ! РЕСУРСИТЕ ТАМ СА БЪЛГАРСКИ !

83

Бум

преди 1 година

Русия е съобщила че преустановява "зърнената сделка"

82

Анонимен

преди 1 година

До ШефаРуснаците няма да ударят градове или хора, ако изобщо ударят някога, а само военни обекрти или обекти , които ги застрашават! И отношението им към пленниците , е много хуманно!

81

Дай Боже

преди 1 година

Путин да ДеСатанизира и ДеНацифицира Европа!

80

Анонимен

преди 1 година

Самия факт, че се изпраща оръжие, че и наемници, е намеса в чужда държава и удължаване на агонията и смъртта на още хора, Украйна е напълно законна руска територия , това е факт и трябва да спрем тази агония на славяните, спирайки да пращаме оръжия на Киевската хунта!

79

Шефа

преди 1 година

Глупости!ЯДРЕНИ УДАРИ?Колко бре , на Берлин му трябва една , единствена малка бомбичка!Лъжете и за умрелите!

78

До 80

преди 1 година

По законите на Мърфи, или по законите на Путин?