237

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 307 - Като ИТ специалист, аз съм едновременно накърнен, но и някак си съгласен с това твърдение :)Няма по-сладко от това, да точиме парите на разни фондчета, дето ни псукат по 5-6 милиона, за да направим весия 188 за тази година, на нещо,д еот го има от 25 години или да правим някаква глупсот, която никога няма да успее!

236

303

преди 1 година

Име? Нема, нали? Нямало нужда,да го казваш. Койт разбира, у нашътъ компания а спиръ!"

235

Анонимен

преди 1 година

Хе хе .... Тролчето пак е активн и дислайква наред.За кво бе, човек? Нито ще промениш ИСТИНАТА, нито нищо.

234

Анонимен

преди 1 година

"От 8г съм в ИТ. 15 000 лв вземаш само ако си шефче." - Неее! Тииии лъжец! Аз зимам 27 800 лева, стажантчетата зимат по 10-12000 лева, ходят на лкекции с Тесла Модел 3 Перформънс и въртят гуми пред блока, жената има 4 айфона! Ко разрабираш тиии? ... ХАХХА! базикам се! Смешни са ми половината - Я си бил селянин, я си бил с опорки, не знам си кво ...

233

Анонимен

преди 1 година

"Да, ама не. В нашата компания принципал човек под 11к не взима. За мениджъри да не говорим." - Ама няма да чуем името на вашата комапния, нали?

232

Анонимен

преди 1 година

"Ще пукем всички. Но от мене ще има полза за общество и планета..." - Честито - вдигна си с 0.002% акциите на някой богат капиталист. Като те уволнят един ден, щото са ти автоматизирали работата (ти си мислиш, че не може, ама може можееее), дали ще са ти пак благодарни :)

231

Анонимен

преди 1 година

"Замислете се останалите 3.3 милиона работещи, които се мислите за много велики и ценни, какво генерирате." - А що не кажеш, какво се говори зад затворени врати? За "редукция", за "конторл над популацията" ... :)

230

Анонимен

преди 1 година

"Само още едно нещо оставям тук- една малка шепа хора (ИТ сектор) около 30-50к души генерират вече близо 20% от БВП." - Лъжа. Целяит информационен сектор (това са много над 30-50000 души и моля те, не използвай "к", за да описваш хора ... ) допринася за 7% от БВП.

229

Анонимен

преди 1 година

Взимат те ;))))15 к могат да вземат....шефа, любовницата му и някой друг мениджър, евентуално ;)))Програмистите...2000-6000 лв , в зависимост от стажа и уменията. Не, че това са малко пари де. Напротив ;))

228

Анонимен

преди 1 година

Стига с този IT сектор без всяка една професия не може и затова не е нормално да има такава разлика в заплащането. Помислете си ако ги няма чисачите в каква *** ще живеете, ако ги няма монтьорите какво ще правите с колите, ако ги няма инженерите в керпичени къщи ще седите и с конска каруца ще вървите, ако няма хидроинженери ще носите вода в стомни, ако ги няма земеделците и още много други. Всеки един е нужен, най-ненужни са депутатите, те крадат от всички.

227

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 294, на никого не му се занимава с иммбеццилли като теб :)

226

Анонимен

преди 1 година

Първо уредете да няма сива икономика, второ бизнеса да не осигурява на минимална заплата, трето за каквото си нает това да вършиш, а не още три длъжности. Бизнеса когато стане отговорен и изряден, няма да има проблем с кадрите.

225

Анонимен

преди 1 година

Представете си,как се краде в Русия,щом България без природни ресурси поддържа доста по-високи заплати и пенсии.А това,че стойността на руските олигарски яхти надвишава стойността на руския военен флот е см част от абсурдът при Путин.

224

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 288, дори не осъзнаваш, че си написал тотално неразбираемо случайно подредени думи, нали? Ами заслужаваш си минималката!

223

до 283

преди 1 година

Слабо ме интересуват ракиите ти. Алкохол пия рядко- Single Barrel 18-годишно, хубаво вино или бира. Ясно е, че се наливаш, за да избягаш от реалността, че си тотален некадърник и бедняк.

222

Анонимен

преди 1 година

Въпрос дали фирмите за бързи кредити били към ИТ сектора... Ами със сигурност имат някой, който им е изработил сайта и платформата, в която да се вписват тоталните баламурници без 2 стотинки акъл, които отиват да взимат кредит с 50% лихва, вместо да вземат такъв от банка с 3-4-5%.

221

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 285, въпросът е иддииотски и не заслужава очеваден отговор! Ако не разбирате какво са фирмите за бързи кредити заслужавате да работите за минималки!

220

a

преди 1 година

вземат по 15 бона ама за 3-4 месеца

219

до 283

преди 1 година

Ще пукем всички. Но от мене ще има полза за общество и планета, а от тебе дори спомен няма да има, защото най-голямото ти постижение в живота е 10-годишното БМВ и как си лидер на масата по приказки. Сипвай ракията.

218

Анонимен

преди 1 година

Само още едно нещо оставям тук- една малка шепа хора (ИТ сектор) около 30-50к души генерират вече близо 20% от БВП. Плащат пенсии, заплати на лекари и учители, защото в сектора няма скрито-покрито и всяка осигуровка и данък се плащат честно и почтено. Замислете се останалите 3.3 милиона работещи, които се мислите за много велики и ценни, какво генерирате. Не е късно да се преквалифицираш. Баща ми е физик. На 69. Прави софтуер за дронове в момента- хем хоби, хем сериозен доход (доста над 15к).