57

Към българин

преди 1 година

Накрая казваш много точно заключение. Сами сме.

56

Българин

преди 1 година

Ние сме най-бедните в ЕС. И това не е защото работим най-малко. Работим достатъчно и то хората масово работят във фирми с централи някъде из Европа и САЩ. Та защо сме най-бедните в ЕС? Защото така е устроен западния свят. За да живеят на запад добре, трябва да има роби на изток, които да им вършат черната работа, под медийната пропаганда как един ден и ние ще станем като тях. Ще станем, ама друг път. А както се вижда в кризи, ЕС даже няма и да ни компенсира за нищо. Сами сме.

55

Към 66 Христов

преди 1 година

Ами ела и виж или те е страх от ЕС. На теория говориш. Виж и малко практика. Излез във боя наречен живот. Сравни и помисли и ще го обсъдим как е. Като си в своя удобен ъгъл нямаш нашата база да го обсъдим как е. Не можеш реално да разбереш и оцениш.

54

Някой

преди 1 година

Предложение, човека е намерил решение.Напишете в YouTube Ничия земя Калчо.

53

Христо Христов

преди 1 година

До 55"Този рев е защото в България масово хората са ,,работещи бедни,,..." - а как е в ЕС, как е?

52

Христо Христов

преди 1 година

До 59"Имат пари за оръжия, да помагат на бедните" - ЗАЩО и какви бедни? Нали сме в клуба на богатите? Отделно, факт е че "бедните" гласуват за въоръжаване и война в украйна и по света. У нас имаше само едни протести и те бяха за по-скъп газ.

51

До 63

преди 1 година

Таня явно е богата от типа 300-400лв. са три, четири стотинки. Нулите не ги брой ха-ха. Понеже тези пари не са нищо за нея иска да каже, че като добър гражданин на Република България ще помогне на едно или две семейства с деца които са в нужда да изкарат зимният отоплителен сезон без грижи поне в една насока. Така като нея говори човек които или не е изкарал парите си сам или лесно или някой друг плаща.

50

До Таня

преди 1 година

Може и да не са много 300-400лв. за "жълтите павета", но но все още 2/3 от българите не живеят и работят в София! 300-400 лв, при една МРЗ в Монтана, Видин, Враца.... как биха изглеждали?

49

Към 64

преди 1 година

Викаш по една точка ще се засечем с тях ха-ха ха-ха. Като не искат в хубаво поне в лошо ха-ха. Да си имаме уважението ха-ха.

48

Анонимен

преди 1 година

Великия запад да види как живеем ние от 33 години. Стигнахме се

47

999

преди 1 година

В друга статия ТУК пишете , че цената на тока НЯМА да се променя за нито един битов потребител! За какви помощи става въпрос тогава?? Токът тук е евтин! Засега! Киро отлетя и всичко взе да се оправя!

46

анонимен

преди 1 година

Имат пари за оръжия, да помагат на бедните

45

логика

преди 1 година

С най-добри показатели е Финландия, където само на 1,3% от населението.. е много ясно там са свикнали да е топло на 10 плюс градуса :) а тука зъзнем на 20 ако няма слънце :)

44

До Таня

преди 1 година

Този рев е защото в България масово хората са ,,работещи бедни,, , а трябва и да ядат и да се лекуват и още много неща. Не е само тока, има още куп сметки.

43

До Христов

преди 1 година

Явно си тук да обиждаш. Възпитание се иска до първите седем години. Така, че нямаш право да обиждаш баща ми при условие, че ти липсват първи стъпки в житейският опит на човек. Арогантен, съдещ и невъзпитан. Образа на типичният човек дърпащ всичко и всички надолу. Виждам, че защитаваш Бойко. Модерно е да си облагоделстван от някой все пак. Само ще ти кажа, че след време ще пееш друга песен.

42

Таня

преди 1 година

Апартаментче със 100-ина квадрата се топли с 300-400лв. Не разбирам за какво е този рев.

41

Добре

преди 1 година

До Анонимен52 Добре го казваш, но...много други пропускаш. Съвсем ясно е, защо подобни на теб тарикатчета висят из сайтовете и като стружки на магнит си мислят, че всички четящи са наивници.

40

До Христо 58

преди 1 година

Лесно е да бълваш едно и също като латерна. Трудно е да чуеш, видиш, прочетеш и разсъждаваш върху друга гледна точка. В България всичко е тогава не се оплаквай и точка. Не се научихте да не съдите категорично, а да мислите. Темите за разсъждение са твърде много и дълбоки. Обаче не всеки има умения да разсъждава и анализира по далече от носа си и егоцентризма си.Най-малкото имам по-богат опит от тебе за да говоря. Камък които си търкаля не мухлясва

39

Анонимен

преди 1 година

Преди време като живеех в България първо ходех на училище, после в университета, а през зимната ваканция при баба. За зимната сесия се подготвях в библиотеката и в къщи почти не съм пускал отопление. Сега като работя по цял ден също нямам време да прекалявам с отоплението.

38

До Христов

преди 1 година

Накратко, ЕС иска да извземе функции на НАТО без да пита гражданите на ЕС искат ли това да е диктатура в полза на всякакви чужди интереси, освен на гражданите на ЕС. Когато натрупаш стаж в живота в България в бедната страна и в Германия в прикритата и лицемерна ми опонирай колкото искаш. Най-вече мини моите стъпки на една жена, майка и член на добро християнско семейство.