125

Анонимен

преди 1 година

Русия е велика държава. А ЕС е умиращ съюз. Тук е решението на проблема. Всеки трябва да има поведение съответно на положението му. Иначе започват проблеми.

124

Анонимен

преди 1 година

Какво казва Росен Плевнелиев , че той нещо се скри напоследък ?!

123

Анонимен

преди 1 година

Европейците не проумяха че студа и алкохолизма винаги ще пази Русия от нябези.Руснаците дадоха на евреите земя в Сибир ония избегаха студено им било искат топло е като искате нема Русия за вас стойте си на топлите каменисти безполезни чукари и мечтайте.

122

Пророк Исая

преди 1 година

САЩ и Русия ще се обединят и ще из.есят русофобите.

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 167 - Изобщо не се вземам на сериозно , а и както обясних нищо не зависи от мен , но съм свидетел какво се случва и не ми харесва !!! Просто изказвам мнение какво е разумно според мен , а и ЕС не е чак толкова малък !

120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - не, няма да ви съпътстват технилогиите защото без енергии и ресурси не може да имате производство, потребление и технологии. Технологиите ще се развиват и ще съпътсват хората в Русия, в Китай, в Индия, но не и вас.

119

Караджата

преди 1 година

Тоя Днес Бг е пропагандна машина, има собствени труолове, които сами си слагат по 11 или 3 на брои плюса или минуса. Всичко тука е дива пропаганда включително и русофобските коментари. Всичко е фалшиво, това не са никакви новини а дезинформация част от пропагандата.

118

анализатор

преди 1 година

"Не съм политик и Слава Богу..." Да, да, слава Богу че не си политик!

117

Анонимен

преди 1 година

Не се взимай толкова на сериозно. ЕС е само едно малко кътче от Европа, почти половината територия на Европа е заета от Русия. Щял да приема Русия в ЕС - смях. Все едно Мексико да приема САЩ за мексиканска област.

116

руски болшевик

преди 1 година

Трябва тутакси, моменталически, имидиътли, да се предадем на непобедимата нашистка армия, да хлъцнем и да ахнем, ааааах, Дубинушка!!! ВЪЙ, АЛЛАХ!!!

115

Анонимен

преди 1 година

Ахахахах ква криза ще решават ЕС бе, та те искат да я задълбочат, вие на коя планета живеете невиждате ли какво се случва

114

Анонимен

преди 1 година

Не съм политик и Слава Богу , но аз виждам решението на проблема по следния начин : Приемане на Русия и Турция в ЕС или най-малкото добър диалог помежду ни ! Тогава отпада тази конкуренция и всички печелят -Все пак сме на един континент !

113

Xaxa

преди 1 година

Варианта е един - бесене, разпъване и побиване на кол на марионетките, които се наричат незнайно защо "правителства", като се почне от Костов, мине се през станишката и се стигне до Тиквyна и ПростоПодлогата. Това за БГ, другите от ЕС да се занимават с техните предатели.

112

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 157 - Не е и точно така - Връщане назад няма и технологиите ще ни съпътстват за в бъдеще , но ключа е да се мари баланса м/у технологиите и човешкия ресурс ! Хората имат един огромен недостатък да изпадат в истерия за всичко . Технологийте са прекрасно нещо , но трябваше да ни направят живота по-лесен и приятен , а не да ни превръща в бедни роби - Всичко е заради другия НЕДЪГ на Човека - АЛЧНОСТТА до болестно състояние ! Класовото неравенство обаче ще е ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ в бъдеще !

111

Анонимен

преди 1 година

А някой да ви кани да се присъединявате към Руската федерация?

110

Анонимен

преди 1 година

В България ИТ не разработва технологии, това са само фирми които работят на ишлеме по западни проекти, никакви технологии не разработват, по скоро са като кол центрове - поддръжка на стари проекти, тестване, работа на парче. Единици са българските фирми със собствени ИТ продукти, но и едните и дригуте ще останат без работа защото западът вече няма пари да им дава поръчки, и няма кой да им купува продуктите.

109

Анонимен

преди 1 година

Ключов вариант - присъединяване към Руската Федерация. Може и с референдум напролет.

108

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 151 ще развивате ИТ технологии на трудовата борса като ви изпоуволнят всичките ИТ "специалисти". Хората нямат пари за топла вода да се къпят, заводите в ЕС затварят, той си мечтае развива технологии. Умряха вече технологиите, технологиите сега са да подмиваш само 4 точки от тялото два пъти в месеца за да не миришеш.

107

до 142

преди 1 година

До До 132 - И продукта който ще произвежда 24/7/365 , срещу 1 000 000 лв . инвестиция , на кого ще го продадеш , за да си върнеш инвестицията ?! А ти пък ако си мислиш че като имаш технологии и те бълват постоянно , вечно ще има консуматори да плащат , значи нищо не разбираш ! Обедняват консуматорите , никой не купува и проиводството спира ! Икономиката е скачени съдове - Производството иска и потребление , а за да има такова трябва да имаш и доходи !

106

Анонимен

преди 1 година

Всичко е илюзия БЕЗ РУСКИЯ ГАЗ ЕС се връща В 19 ВЕК - НЕ СЕ ПРАВИ МАНДЖА БЕЗ ОГЪН !!! СЪЩОТО И С ТЕХНОЛОГИИТЕ !!!!Всеки един стороителен материал се получава след като мине термическа обработка !Цимент се получава след като скалата мергел се гори повече от 1600 градуса а за да ги има тези традуси трябва ГАЗ или огромно количества дърва и въглища и т.н. които вече и ги няма !!!!!!!!!!!!!!