84

Анонимен

преди 1 година

Първи щели да бъдат, но аз не съм чул феновете на някоя друга партия толкова да агитират, колкото копейкoвитe фенове. Всеки ден излизат нови манжди с грозде за въпросната партия и се отдръпват дори русофили от фанатичният Копeйкин. Спускат им опорки в техните си чатове от рода: Възраждане ще управлява само с българският народ. Страх тресе българският парламент, защото вече всички знаят, че Възраждане е първа политическа сила. И както виждате навсякъде спамят с едни и същи опорки и агитират.

83

стар комунист

преди 1 година

Поредния мошеник дето си мисли ,че ще прибере гласовете на бабичките търчащи на Бузлуджа!Няма ка да стане бре момче!

82

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори тези ще имат най много 3%, с много ниска изпирателна активност.

81

Анонимен

преди 1 година

Време е за остър завой в тъпоъгълните ви чутури. С такъв материал толкова!

80

Копейкин,

преди 1 година

Това Десислава Атанасова ли ти го каза?Елена Гунчева:"Десислава Атанасова беше чест гост в парламентарната стая '.

79

Анонимен

преди 1 година

Не благодаря , нямам никакво желание да ни управляват хора зависими от Митрофанова .Ти си руски патриот , гледаш да ни направиш следващата руска колония .И с какви кадри ще ни управляваш, погледни си електората.

78

Хикса

преди 1 година

Всички за Възраждане.Какво постигнахме с МЪЛЧАНИЕ.Заплати,икономически или демографски прираст,инвестиции,спкойствие за бъдещето....Единици са тези които си живуркат с еврозаеми които после не връщат,затова повтарят като папагали ЕС ЕС ЕС.Стига вече мълчание,светът се ПРЕНАРЕЖДА,не щем постоянно да сме Последни на опашката.

77

Бай Ментор

преди 1 година

Ха,ха,ха , тоя пък се загрижил дали БСП щяло да влезе в Парламента?Не чети тъпите проучвания на твоите съдружници от ГЕРБ *** !

76

аа

преди 1 година

До Анонименпп събра всички *** вярващи в дядо коледа и залебващи от тъпите фонадциики

75

до 84

преди 1 година

Кажи коя думичка те затруднява :)

74

до 83

преди 1 година

Защото е тогава всичко ще си еее..еее ***..амата. Но на вас това не ви е много ясно.

73

Анонимен

преди 1 година

До 76.....А на теб като ти чета писанието нищо не ти разбирам. Сигурно си с две или три Висши образования.

72

Анонимен

преди 1 година

В нашата избирателна секция имаше 13%. Сега съм се постарал да има поне 20%.Много ви е страх от това Коце. Защо ли?

71

Анонимен

преди 1 година

Въздраждане събра всички т.ъ..п..ан..ари вярващи в кемтрейлс, чипове и всякакви ид..ии.тос..ки конспирации и общо взето все хора на които им стига да им кажеш това което искат да чуят и са готови. Тези ли ще ни "възраждат" ?

70

ПроСоТо

преди 1 година

"Възраждане" ТРЯБВА да се откаже от твърдото си решение да не преговаря с никоя от останалите !!!!..."САМОСТОЯТЕЛНОТО" им управление Е ХИМЕРА!!!...Нека започнат като начало с активно влияние при сегашните възможни конфигурации..А после,ако е рекъл Господ,да управляват самостоятелно..Ако го направят,ще спечелят повече,отколкото с твърдото си "не"..

69

Анонимен

преди 1 година

За себе си ли говориш , руско микере?6 партии обиколи и доста парички прибра , докато си намери най-накрая балами да ти се вържат .Ти си част от ГЕРБ и ДПС , как ли ще се опулят симпатизантите ти , когато видят и разберът истината за теб.

68

Анонимен

преди 1 година

Кой гласува са за възраждане? Необразовани и работещи на минимална заплата мислейки си, че като дойде Коцето и ще цъфнат и вържат.

67

до 72

преди 1 година

Аз пък не искам да се прави референдум по важни въпроси в страна, където една голяма част от населението и не може да си напише името.

66

До 63

преди 1 година

Много си в грешка. Аз също не съм гласувал в последните 15г, но глас за Възраждане НИКОГА няма да пусна.

65

Анонимен

преди 1 година

Намираме се на един кръстопът.Знаем,че пътищата,на които пише ГЕРБ,ДБ,БСП,ПП,ДПС,водят към бездната.Пътят,на който пише Възраждане не го знаем накъде води,затова ще изберем него.