136

Анонимен

преди 1 година

Албанците никога не са били заплаха за Македонците.Не са и сега.Македония направи най-големия жест за Албанците в света.Първо приюти 1 милион Албанци от Косово,по време на конфликта в Косово.След това с два указа им дадоха гражданство на над 250 хиляди Албанци от Косово.Албанците може да са всякакви ,но не забравят доброто.Има *** и там,но тук е в пъти по-голяма.А Македонците трябва за влезнат в ЕС.ВМРО(МК) се възползва от некачествената Българска политика.

135

АКО НЕ ЗНАЕТЕ

преди 1 година

Македонците ,когато България влезе в ЕС масово търсеха жени българки за фиктивни бракове .Бяха много нагли в Нета ! Интересуваше ги само интереса .Няма Любов .

134

ЬЬЬ

преди 1 година

Сръбска македония вече ще гледа ЕС през крив макарон и отделянето на Албания вече е задължително.За македонските шовинисти-фашисти ще е необходимо да минат няколко поколения,за да разберат истинските си корени,история,култура и прочие.

133

Анонимен

преди 1 година

До АзНикой свестен не го иска този ЕС . Създаден по модел след 2- та световна война.Целящ да бъде с генерали и марионетни правителства подчинени на Центъра. След като Германия губи войната се създава идеята за Новото Господство на великите сили.Какъв по-добър начин от това - с обединение да се командват малките страни в Европа без войни.

132

аз

преди 1 година

:) БЮРМ може ли? Щоме не искате РСМ, наречете се БЮРМ и айре към Европата!

131

Аз

преди 1 година

Не мисля, че такива диваци са за ЕС.

130

Да

преди 1 година

Ясно е че протеста е ПРЕДТЕКСТ . Повечето македонци ,както при нас повечето бълари знаем какво е ЕС И НАТО.Нямаме собсвени интереси ,само интересите на големите западни сили са в този съюз -Франция,Германия. А историята управленските макета и в "африканският съюз : да са ще бъдат все така антибългарски. А сме един народ ,разделен от западните сили ! Дано някога народите ни се обединят ! Политиката е носела само вреди и катастрофи в историята ни.

129

Анонимен

преди 1 година

Македонския език е чист Български, писан на сръбска пишеща машина

128

Отговор

преди 1 година

До анонимния! По-добре да сме на опашката на богатите, отколкото наведени на Евразия!

127

Анонимен

преди 1 година

Почти всеки българин с малко топки би ги пребил сърбомакетата, не се изисква усилие за това :))

126

Анонимен

преди 1 година

Гърците когато блокираха с трактори границата казваха със смях "Я по тихо да не събудим българите". Така че не са само македонците. За смях сте с овчедушието си булгерианс брадърс. На опашката сте на всички европейски класации. Не питайте повече за "Дъното". Там сте. Само Вие си се харесвате. Няма лошо. И скункса си харесва вонята.

125

Руме

преди 1 година

Проруската Левица = Проруската Възраждане

124

Анонимен

преди 1 година

Нашите хулигани са къде по свирепи от тези макета които ги имитират, гола вода са :)))

123

Деси

преди 1 година

Те не само знаят как да играят футбол. те също знаят как да протестират, не като нас.

122

СССР

преди 1 година

не русия а СССР създава македонския език и то с благословиятя на Сталин Тито, Г Димитров и други български предатели имали са идея да правят Балканска социалистическа федерация , ама сърбете нали вечно са на два стола се дърпат , и между сърбия и ссср нещата се влошават и сръбските мекерета самостоятелно си прокарвата великосръбските идеи в македония

121

Надблюдател

преди 1 година

При нас превратът организиран от Радев и парите на Черепа успя, само че сме в ЕС и си има правила! Пожелавам им там превратът да не успее! Всъщност, става въпрос да преговарят, и какъв им е проблемът, не е ясно! През целият период на преговорите могат да кажат "не"! Явно са платени агитки и борба за власт! Да си сърбат попарата! България няма нищо общо!

120

Лаврентий Берия

преди 1 година

Да? Проруската "Левица"? Ко, не?! Някаква аналогия с откровенно руската "Възраждане"? Така, за един приятел питам. После пак питайте ко правят "руските дипломати" за които толкова много се плаче тук - основно от повехнали дртаци и менторите им от БСП и Президентството.

119

Анонимен

преди 1 година

Ако искат бой, да знаят, че българския бой не се забравя, може да питат приятелчетата си сърбета :)))

118

Русе

преди 1 година

Много ме е страх от македонците, ще започнат да стрелят по нас.

117

Анонимен

преди 1 година

ЕС ще разбере с кого си има работа!Хайде сега Еди Рама да им каже това онова..