139

Не е много нова

преди 1 година

До Нова Измама.+380 ...е Украински номер.Иначе измамата е широко разпространена в момента много са активни.Измислят си услуги като; олх-куриер а такава услуга няма ! Българския им е от гугъл транслейт и се разбира ,но никакви данни не споделяйте и докладвайте веднага.

138

Нова Измама.

преди 1 година

И двете са еднакви по брой престъпници и мошенници като процент ,но само един украинец може да измами руснак. Иначе ако продавате в интернет нещо и с вас се свърже номер започващ с +380хххх и ви предложи да ви дава първо парите и ви дава линк за попълване на лични данни , директно го блокирайте и се свържете със сайта -много популярна измама в момента!Точат банкови карти!

137

Анонимен

преди 1 година

Укропитеците са ту украйнци,ту руснаци,според интереса,биха и макетата

136

Украинка

преди 1 година

Не може да не намешате и Русия

135

Б,б,

преди 1 година

Нас никой не мой на бииНа тоз тема.

134

Анонимен

преди 1 година

има и една държава с Б, която също е от най-корумпираните:))

133

Анонимен

преди 1 година

ДА

132

Анонимен

преди 1 година

НЕСЪМНЕНО УКРАЙНА Е НАЙ-КОРУМПИРАНА, КАТО НАДМИНАВА ДОРИ КОЛУМБИЯ С НЕЙНИТЕ ПРОСЛОВУТИ КАРТЕЛИ. САМО СИ СПОМНЕТЕ ПЛЕЯДАТА УКРАИНСКИ МАФИОТИ В БЪЛГАРИЯ ОТ 90-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК, КОИТО ТУ ЗАСТРЕЛЯХА БЪЛГАРСКИЯТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ , ТУ СЕ ГЪРМЯХА ПОМЕЖДУ СИ!!!...

131

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 114 А нашите чиновници на 800 лева заплата и за това не си дават много зор. Когато стане.

130

Анонимен

преди 1 година

Не лъжете,Украина е в пъти по-корумпирана от Русия.Всеки ,който е бил там ще ви го каже.Не познавам някой ,който да е работил с украинци и да не са го излъгали или окрали

129

Долния

преди 1 година

Ценко Чоков не се брои, не е осъден за корупция

128

Анонимен

преди 1 година

Е,ае да не бъдем скромни и ние се вписваме доста успешно в този класация.

127

Анонимен

преди 1 година

Македония е най- корумпирана! Тя сега ще почне да ви иска пари! Украина вече взима пари и е ясно, че е корумпирана!

126

Моше

преди 1 година

Някой с мозък спомня ли си Панамските файлове ? А ощя няколкото "изтекли" разкрития за използващите офшорни сметки ? Украйнското и дори руско присъствие в тия далавераджийски схеми БЕШЕ ПОД 15% .... всичко останало бяха "честни" западноевропейски и американски бизнесмени и политици.... А някой да си спомня за някакви, каквито и да е последствия от тези разкрития ? Послушните медии млъкнаха а на мераклиите за сензации им беше казано да не ровят където не им е работа... Демокрация , разбийш ли.

125

100%

преди 1 година

..........след България!

124

Румен

преди 1 година

До139. Не са 100 мил. а под 60 мил. Второ територията е ненаселена в Европейската част.

123

Анонимен

преди 1 година

Русия е не само най-корупмираната ами и там са най-наглите мошенници, съжалявам дето ви разбивам розовите сънища чичаци, ама ако поне си спомняте руския ходете в тубата да гледате какви измами въртят с коли втора ръка и как ги разкриват там частни фирми тип детективи.

122

КлиърВю Интернешънъл

преди 1 година

Ако аз съм висш политик или бизнесмен и КРАДА, ама много крада , но се представям за почтен и честен бизнесмен или политик /WTF ???/ за да отклонявам вниманието от себе си и далаверите ми ще си създам една изцяло спонсорирана/зависима/ от мен Неправителствена Организация, ще я кръстя с някакво почтенно име КлиърВю... или Трансперънси.... и ще насочвам вниманието на любопитните към ДРУГИ крадци а всеки опит да разследват мен за кражби ще обявявам за "политически поръчки" или клевети ... НАЙС А ?

121

76862

преди 1 година

Украина е много по-корумпирана от Русия! Да не се бърка корупция с авторитаризъм

120

Румен

преди 1 година

До 131. Ценко Чоков е съден за лихварство че е бил кмет. Въпреки , че масово стоят стикери по спирки, стълбове е дават кредити на ниски лихви. Второ Русия географски е много малка част в Европа другото е Азия. Културно е напълно в Азия