58

Анонимен

преди 1 година

Калининград не е руски. Преди рашистите да нахлуят там се е казвал Кьонигсберг. Време е да се върне там където му е мястото. Вън руските империалисти от свободна Европа!

57

Сократ

преди 1 година

Четейки "умните" статии, как Русия това или онова, в същото време Донецк е малтретиран с натовски снаряди. Всеки ден градовете са обстрелвани от натовски далекобойни оръдия и РСЗО. Та, въпросът ми е кой е престъпника в случая?

56

Анонимен

преди 1 година

До Стига глупости Ако НАТО се беше намесило, това щеше да означава световна война ---- ти си мислиш, че дребния щеше да нападне НАТО ли? В Украйна? Щеше да си подвие опашката както направи след като американците избиха 600 вагнеровци в Сирия и след като турците свалиха руския Су.

55

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 64: "можеше, ако НАТО .... ". Не бъркай пропагандата с реалността. Ако НАТО се беше намесило, това щеше да означава световна война, а никой не е готов да я започне.

54

Анонимен

преди 1 година

Най-много се плашим от оня пpъдльo медведев, дето на токчета е лакът и 5 пръста!

53

Не е баш тъй

преди 1 година

До Анонимен 61: Войната в Чечня беше вътрешен конфликт в РФ, войната срещю Южна Осетия я започна Грузия, а Афганистан е дълга тема. Последно оттам се изнесоха САЩ след 20 годишна война, която накрая спечелиха талибаните. САЩ са водили "специални военни операции" къде ли не, като винаги са защитавали американските (т.е. техните) национални интереси. А и те са си сложили подписа под международни споразумения че не може сигурността на една държава да се гради върху несигурността на друга.

52

Анонимен

преди 1 година

До Война можеше да няма Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ---------- можеше, ако НАТО беше опраскало opките когато влязоха в Донбас и Крим като зелени човечета.

51

Анонимен

преди 1 година

московския град Калининград .... мисирке, все едно си написала софийския град Пловдив!

50

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

49

Анонимен

преди 1 година

До сина - да, да, не са нападали никого, да, както и в Чечня, както и в Грузия, както и в Афганистан. Рашистан никога никого не е нападал - там живеят 100-ина милиона жертви на лошия Запад, нали така?

48

сина

преди 1 година

Русия не е нападала украйна, русия води военна операция в украйнините на Русия, а продажното зелено човече, продало се за пари на оная мумия, дето пада с колелото от сащ е главния виновник за всичко. Е, сега ще видим как мечката играе хоро в цяла Европа, докато евро.ейските ялови политици, като фундърлайняната си наиграят коня...

47

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 46 Китайската икономика още не е 1 в света ,но на там отиват нещата.Изпитват остър недостиг на суровини , но има от къде да си вземат.Русия е на границата.Война се печели с пари и високи технологии. Русия няма и двете.

46

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 43 Русия нападна Украйна за да заграби най богатата област Данбас , където е съсредоточена тежката промишленост на Украйна. Лакомия. Всички други приказки са ала , бала.Къде бяха руснаците толкова години за да "защитят " руснаци от издевателства.Мълчаха си.Крайната цел е да анексират Донбас и да навредят максимално на украинската икономика.Отмъщение за свободата на независима държава.Тогава войната ще свърши.

45

Анонимен

преди 1 година

Абе гледам тука нашите русофилски мъ.рШ.ляци се пенят на обясняват каква била причината за войната.хайде сега да си спомним през ноември 2013г. , и две години след като Украйна се готвеше да подпише договор за асоцииране с ЕС, кой даде най-големия подкуп в историята в размер на 15 милиарда долара. Кой започна тотална блокада на украински стоки на границата? Кой в телевизионни предавания бляботеше и се заканваше на Украйна?Е...няма как нашите русофилски мър.Шлаци с малки ПИш.КИ да помнят

44

Анонимен

преди 1 година

Смешно рашки, скоро като свърши водката и ще рупате газ хаха

43

gogo

преди 1 година

Украинските региони - Донецк и .....? Ейр я си оправете познаниятал

42

Анонимен

преди 1 година

А защо Дитва е спряла транзита до Калининград? Той града ще се оправи някак, но защо литовците искат да живеят дълги години в стрес? Това са безкрайни дразни, а животът е един. От близо 1000 години нищо друго не се е случвало там.

41

паф

преди 1 година

ало, европейския съюз, махнете тия глу-пави санкции, защото просто си отивате! СЛАВА НА РУСИЯ!

40

до 51

преди 1 година

Хахахах , па те казаха пред цял свят на Хамериканците, че ше им се види тесен света ако се намесят ти натовска държава....аххахаха пиян ли си?

39

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига сте плашили бе, рашисти...имате ли куража да нападнете Натовска държава???