26

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да си мърдаш пръста, ти дори няма нищо да усетиш. Всичко ще приключи за минути.

25

Анонимен

преди 1 година

Две основни неща каза Путин на форума в Питер. Първо - еднополюсния модел на доминация на САЩ приключи. Второ - вие развивате икономика на виртуални активи и финансови спекулации, ние минаваме на икономика базирана на реални активи. Икономиката на финансови спекулации и финансови пазари приключи.

24

Анонимен

преди 1 година

"Ние европейците сме готови без колебание да умрем за Литва." - хубаво е да се наредим на фронта по унереност. Аз например без колебание няма да си мръдна пръста за Литва и предполагам, че ти ще си по-полезен на фронта, а аз ще съм по форумите да те подкрепям, до последния прибалтиец. Ако спечелиш печелиш за цяла Европа, ако загубиш, губиш само себе си... Ама да не ти пука, чоже да те пише по учебниците и да станеш безсмъртен като Левски. Така де, почти безсмъртен... Така де на думи безсмъртен..

23

Joro

преди 1 година

"Спортът въръща Кулак в дните преди войната, твърди той, въпреки че бързо признава, че чувството никога не е продължава дълго".Ясно и точно,браво!После пак ревете,че на матурите по БЕЛ имало много двойки,дайте да увеличим още заплатите на учителите,а те да бълват неграмотници.

22

Анонимен

преди 1 година

Доларът и еврото все повече се превръщат в ненужни хартийки. Разходите за производство - промишлената инфлация в еврозоната стигна 40%. Потребителската инфлация в някои страни е над 20%.

21

Анонимен

преди 1 година

До 35 - забавляваме се, както виждаш. Мен не ме вълнува кой ще спечели, стига да има клипчета по сайтовете. Като цяло стискам палци Русия да им вземе земите, а НАТО да им вземем жените. Чисти сметки, добри приятели.

20

Анонимен

преди 1 година

Смях, в Киев пушка не е гръмнала, незнам само ония от окопите на исток кога ще тръгнат на там да им търсят сметка защо те лежът в окопите а киевчани си живеят живота.

19

Европеец

преди 1 година

Ние от НАТО требе да задействаме петата. Аз съм готов да умра в ядрен апокалипсис заради Литва. Ние европейците сме готови без колебание да умрем за Литва.

18

Анонимен

преди 1 година

"Литва прави грешка, че прекъсвайки връзка на Калинингпад." - няма такова нещо като "Литва прави". Колония е на САЩ и нищо не правят. А Русия в момента обмислят дали да не им отменят независимостта понеже самото създаване на Литва е противоконституционно. Май САЩ са ядосани за Ал-Танф в Сирия. Руснаците им звъннали да им кажат да се изнасят, че ще ги бомбардират с дрон от Иран и минути по-късно им сринали базата където подготвяли терористи за Украйна.

17

Teo

преди 1 година

Това е абсолютно нормално. Хората да се разхождат на пазар, да разпускат ... преди четири дена майка с дете направиха същото и в Донецк ... не се прибраха в къщи. Но там това е осем години вече. Те са свикнали. Киевчани са по-важни!

16

Анонимен

преди 1 година

Ах милинките те бе.... душиците те изстрадали, ежедневно напрапвани от продажни медии . Ирак, Афганистан, Сирия???? Те хич не са уморени, нали? Дето здрава постройка не остана там? Лицемери продажни сте всички медии

15

Анонимен

преди 1 година

Какво трагично заглавие

14

Мунчо

преди 1 година

Никой няма да превзема Киев. Руснаците ще си вземат руско говорящите територии - Донецк, Луганск, Херсон, Харков и цялото Черноморско крайбрежие начело с Одеса. Поляците ще си вземат своите бивши територии Лвов, Хмелницки, Ровно, Ивано-франковск, а за Киевска Украйна - каквото остане.

13

Анонимен

преди 1 година

"По-рано тази седмица мъж, плуващ край плажа в Одеса, беше убит пред очите на семейството си, след като стъпи на морска мина, оставена от украинските сили, за да възпре руснаците да щурмуват пристанищния град." Без коментар.

12

до 1

преди 1 година

Такива като тебе рушат най-много за дребни копейки.

11

Анонимен

преди 1 година

До 5: ако го нямаше това оръжие Русия отдавна да е превърната в колония от отвратителните англосаксонци. Което им е мечта от Векове, ама ще се хванат за палците!!

10

klod_si

преди 1 година

След овладяване на Южна Украйна, Киев ще бъде нападнат от Русия, от север от Беларус. Това ще е сценарият. А Литва прави грешка, че прекъсвайки връзка на Калинингпад. А там има много ядрени оръжия.

9

Анонимен

преди 1 година

Русия може да обяви договора за излизане на Литва от СССР за невалиден.

8

Анонимен

преди 1 година

Киевчани що не си събориха метрото в което се криха, построено им 60та година, а искат кримският мост да събарят? А дано Путин издумка Киев и да ги приключва и тези и западните посерковвци

7

Анонимен

преди 1 година

Благодарете на зельо, бай Дън и чорлавия пиянчо за цялата тая каша. Не ви е виновен Путин.