295

Анонимен

преди 2 години

Mутри вън! и връщане на Мая манолова.

294

Да бе да

преди 2 години

Тошко да командори висш офицер от Държавна сигурност?За пъпеши ли ни имат?

293

Едно към едно

преди 2 години

При гласуване на вот на доверие ще се види "кой кой е". Бойко посочва:-Тамо са раите! и ордите се юрват с гласове сърдити, защото не им дават достъп до парите... До башибозука ГЕРБ стоят еничарите от ДПС, руснаците от Възраждане и 7/8 от ИТН...Или 1/4 от ИТН..както е тръгнало.

292

Даам...

преди 2 години

Да не се окаже само,че мутрите са в ИТН. Което лично мен няма да ме учуди, защото Слави Трифонов е една мутра от 90-те. А както всички знаем - вълкът козината си мени, нрава никога...

291

Анонимен

преди 2 години

Славуцата получи това,което се очакваше от месеци: част от дрпутатите му скочиха срещу учиндолската му диктатура и напуснаха. Други бяха купени и сега гологлавият шоумен,който се държеше с професори като с прислужници остане без значителен брой депутати. Свикнали да се държат като гаулайтери депутати нададоха яростни викове и крясъци, ореваха НС, но останаха в доста намален брой и трябва да се съобразят с факта, че на следващите избори може да последват участта на КАракачанките, НФСБ, Атака, БСП

290

МУТРИ ВЪН

преди 2 години

МУТРИ ВЪН!

289

Реалист

преди 2 години

Бе май е бил прав воглаве с него разбира се !

288

Анонимен

преди 2 години

Каза застаряващо комунистическо ченге, което не става за нищо.

287

Анонимен

преди 2 години

Ами нищо сте, трудоустроени в ИТН ауткайдери. До сте доволни и на това. Бяхте аут в живота ченгета, получавахте добри заплати, много ви е.

286

Анонимен

преди 2 години

Той завършва с отличие I факултет на ДС в школата, където членува в комсомолското дружество, носещо името на известния съветски агент Рихард Зорге. В подписания клетвен лист Радулов се заклева да бъда безпределно верен на своя народ, на социалистическата родина, на делото на Българската комунистическа партия и на дружбата с великия Съветски съюз. Събраха се с бащата на Киро най-големите умове от ДС.

285

Анонимен

преди 2 години

Този и от снимката мирише на Позитано. Какво му е вербовното име. Колко ли доноси е изговорил и написал.

284

Отговор до 297

преди 2 години

До Анонимен"Чак ми става жал за този възрастен човек."-Аз пък съм отвратен, изобщо не ми е жал."Какво се е случило с него, че всяка година напуска всяка партия, до която се е добрал?" И аз гледам тъжно и болно, мен дали няякой ме пита? За неговия предателски мозък по-скоро не си струва да мисля.

283

Отговор до 290

преди 2 години

До Анонимен"Професоре, какво ти требваше да ставаш дупетат"- алчност, друже. Колко са го уважавали студентите, ние си знаем - неговите студенти. Човек не се променя така радикално на такава възраст. Който е бил *** от малък си остава докрай същия.

282

Анонимен

преди 2 години

Радулов, като бивше ченге, са го внедрили в ИТН да ги наблюдава и направлява. Те пък хич не са се съобразявали с него.

281

Vako

преди 2 години

Специално за теб е прав Тошето.

280

Анонимен

преди 2 години

Чак ми става жал за този възрастен човек. Какво се е случило с него, че всяка година напуска всяка партия, до която се е добрал? Какво трябва да се е случило, че да гледа така тъжно и болно? Какво се случва с мозъка на хората, които цял живот са предатели и минават от една партия в друга или предават приятелите си?

279

Анонимен

преди 2 години

Руди Гела излезе с нов чат и в него казва, че ако тест за наркотици в НС ще изгърмят поне 5 депутата. Хахахахахаха

278

Анонимен

преди 2 години

Всички герберасти и всички турци на барикадата! Ще бутаме Правителството!

277

Ralica

преди 2 години

И правилно ви е казвал че сте НИЩО. Ако беше излязъл от групата на ИТН преди месец - респект, но сега сте ПРЕДАТЕЛ и НИЩО, даже меко казано.

276

Колю

преди 2 години

До орел-рак и щука!!!!!Казва се "Лорел, рак и щука" ;)