137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 "може може, много неща може, за това вече и решетки слагате." Хахахаха. Русофилите не разбрахте ли, че това беше поредното ДС мероприятие да клати Правителството?

136

Анонимен

преди 2 години

133 ти май още не си разбрал че беларуслата армия тренира заедно с руската. Даже бяха и в Русия. "Боецо"

135

До 132

преди 2 години

Кой си ти б.р.е дет мечтаеш да поробваш! Изглежда ти самият си РОБ на болния си мозък!!!

134

Анонимен

преди 2 години

Ами кой ще изтърве парче от готовата опечена баница. Те така и навремето англосаксите през 1945 г. заграбиха половин Германия след като Червената армия беше счупила гръбнака на Вермахта. Нищо ново под слънцето...

133

Анонимен

преди 2 години

134 може може, много неща може, за това вече и решетки слагате.

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 "нека дойдат да ви видим тънковратите и обратните тогава. Путин ги много харесва." Както обикновено, на русофила някой друг трябва да му помогне, защото той сам нищо не може.

131

Шотландски боец

преди 2 години

Беларусите се мъчиха да свалят тоя противен мустак, но ако сега се наддигнат, може и да успеят, джуджето има куп неприятности в Украина и може да не успее да избие протестиращите! В България, има много беларуси, избягали от престъпния режим и сателит на Расия!

130

Анонимен

преди 2 години

до 122 - където е стъпвал руски ботуш ,пак ще стъпи.

129

987

преди 2 години

Добре де наистина ли русофилите се ловите на такива глупости. Русия нападна украйна с цел да я окупира, като едното направление от което влезе беше през Барарус. Сега излиза по телевизора доказан диктатор и фалшификатор на избори (т.е. лъжец) и говори пълни небивалици и като гледам има бая хора, които вярват. Надявам да им плащат -по добре да си беден отколкото т*п. Полша прие над 2 млн бежанци и помага всячески на Украйна, Русия вече окупира части от Украйна, а помислете кой ламти за територии

128

До 122

преди 2 години

Свободата, Санчо, е едно от най ценните блага, с които Бог дарява хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека." Но ти това не го разбираш...ТИ СИ РОБ!!!

127

Анонимен

преди 2 години

Вики тва джендъра колкото повече го млатиш повече ти се натиска.

126

До 122

преди 2 години

Ти не си БЪЛГАРИН!!!! Ти си ПРЕДАТЕЛ!!!!! Ако искаш робство заминавай! ТУК Е БЪЛГАРИЯ и раша ботуш няма да стъпи тук! Тук е ЕС И НАТО!!!!

125

Анонимен

преди 2 години

124-- през у-------.-----я. ми е ЕС и НАТО. Заври си ги във дирника.

124

Анонимен

преди 2 години

123-нека дойдат да ви видим тънковратите и обратните тогава. Путин ги много харесва.

123

До 115

преди 2 години

Щом си се клел в НРБ значи си в пенсия, защото живееш в Република България от 1990г. Ти живееш в миналото си и за това се наслаждавай на пенсията, която си заслужил!!!! РБ Е ЕС И НАТО!!!...явно не знаеш

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 "-те русите ще дойдат тука.теб да те видим." Руските слуги си мечтаят пак да ги "освободи" Червената армия. То не се търпи - демокрацията, която на другарката Нинова, известна радетелка на червената идея, толкова много й отне. :))))))

121

Анонимен

преди 2 години

118 - що да емигрираме бе ***?-те русите ще дойдат тука.теб да те видим. ще пискаш със тънко гласче.

120

До Анонимен 116

преди 2 години

Банките ще ти дадат ЕС кредит, когато станеш част от Еврозоната! Най-губещите при това положение са ... банките.

119

Анонимен

преди 2 години

*** ПИСКАЙТЕ. Така ПИСКАХТЕ и за АЗОВСТАЛ ама ги измъкнаха като чер" в ей. Сега на още 2 места укрите врат във още 2котела един със 15 000 и друг със 20 000 ХОХЛИ. Русите ще ги сварят както при първия котел.

118

Шос

преди 2 години

Шанхайската петорка, която е основана в резултат на подписаните 1996 1997 от Русия, Казахстан, Китай, Киргизстан и Таджикистан споразумения за укрепване на доверието във военната област и взаимно съкращаване на военните сили в граничните райони. След включването на Узбекистан през 2001 организацията е преименувана от нейните участници на Шанхайска организация за сътрудничество.Общата територия на влизащите в ШОС страни е 30 млн. кв. км, което представлява 60% от територията на Евразия