27

Бай...

преди 2 години

Тоя що не се обръсне и изкъпе преди да приказва ?!

26

SS

преди 2 години

Трябва да има референдум за еврото ! Бг народ не го иска ! Но едва ли ще има такъв .Така както нямаше за влизането ни в ЕС и NATO !. Чака ни голяма брадва !

25

Бай...до 26

преди 2 години

КТБ и Лотарията бяха ограбени от доказаният бандит Бойко Боисов !

24

До Кайчо Киряков

преди 2 години

Кайчо, пропуснал си Италия и Испнаия. Сега тук ще скочат че това са калпави страни, но имаме много гастарбайтери там които влачат евраци тук , купуват къщи, правя скъпи ремонти на жилища, все неща които ако бачкаха тук за лев щяха да ги постигнат някъде към пенсия, ако въобще ги постигнат.

23

Кайчо Киряков

преди 2 години

Я да видим кой стои зад еврото- Германия, Франция, Холандия, Белгия, Ирландия... Я да видим кой стои зад лева- 10 000 хиляди беге АйТи експерта работещи за изброените държави в техни офиси в София и чат пат в пловдив. И какъв е извода, коя валута е по-стабилна и можем да разчитаме на нея дългосрочен план?

22

Анонимен

преди 2 години

Това е крачката към пропастта. На там ни водят! Светът не е еднополюсния хегемон Америка и ЕС вече! Ще обеднеем още повече, докато китайци, руснаци, цяла Азия и Южна Америка дружно измесят тези валути като основни разплащателни. А ние ще си плащаме и за това. Аз съм За референдум за приемане на еврото.

21

Бъдете сигурни,

преди 2 години

че харвардските мошеници,управлявани от олигарси и чужди сили,са измислили план за прецакване на хората и прибиране на спестените им с цената на лишения парички. Банките пишат как има много милиарди пари на влог,значи те трябва да бъдат прибрани.Ще има големи игри с превалутирането на тези влогове.НС реши да влезем в еврозоната с курса лев-? от борда.Хубаво,но за да ти прехвърли банката левовия влог в ? вероятно ще си поиска такса,а после и други,трети.Няма лихви,само такси.

20

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам как някакви самозвани експерти решават кое добре за мене и кое не,при положение че имаме опита на Гърция,също така и прибалтийските републики и тяхната неспособност да оцеляват с евро...защо не се направи един референдум и народа да реши иска или не евро,иска ли НАТО или не,или май ги е страх че народа ще реши нещо което не е в полза на новите ни господарите...

19

Анонимен

преди 2 години

Нека да си останем на лев, не знам защо е това бързане към еврото, нали е 2 към едно съотношението, нека да не правим от мухата слон :))

18

Факт

преди 2 години

В цялостната натрапчива пропаганда за еврото и а нещо нездраво, защо Полша, Чехия, Словакия, Румъния, Дания не са в еврозоната,защо така упорито тикат нас като на лобна скала

17

Анонимен

преди 2 години

Някои хора се помислиха за бизнесмени през тия скъсаха се да бият цени корумпират и крадат от хора които могат в Ловеч е това са корумпирани хора Данчо катаджията ряпа да е яде тука корумпират училища градове не само Ловеч е това е сивата икономика бъдете здрави и все така д а работите амин колкото и да крадете никога няма да сте като тия които могат ваши по пътя няма няма и да има ако ще да изкрадете цяла българия всичко се връща

16

Анонимен

преди 2 години

Точно защото Кирил Петков работи за освобождение на България от корумпиращия модел на Кремълска енергийна зависимост, съпротивата на русокомисионерите и русоробите срещу него все повече се ожесточава.

15

Галя

преди 2 години

Със еврото обиват Балгариа и ни правят роби на ФАЩ и краварите

14

Анонимен

преди 2 години

Когато настроивате хора за да върви вашата работа не нашата запомнете едно всичко на тоя свят се връща ще ви го изкарам из носа на всички ви.Почвам от днес

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 Голямо успокоение няма що - заплатите щели да се увеличат с малко. Я по - добре се връщай там откъдето си дошъл.Защото такива като тебе дето живеят навън и са забравили какво е България си мислят че каквото хвърчи се яде. Това което е навън изобщо не е това което е вътре.Не си мислете че да прилагаш автоматично постулати отвън е правилно.Нищо подобно, всяка страна си има свое развитие и своя икономика.И в момента на БГ не е нужна такава драстична промяна

12

Стив Ханке 2

преди 2 години

Какъв лев бленувате? Такъв няма от Виденова време когато беше завързан за дойче марката, а държавата беше фалирала. Дефакто оттогава България е в марка/евро. Дали ще го приемем 2024 или утре е без значение. Курсът е фиксиран и просто трябва да изтеглят левовете и готово. Не виждам каква е драмата ви? Инфлация ли няма с лев, или си го искате защото го чакате за замени долара като световна резервна валута?! Или просто защото сте магарешки инати и не обичате да мислите?!

11

мак

преди 2 години

Странно е това драпане към евро. Явно това са амбиции на политиците. Да кажеш България е в чакалнята, мястото на България е в еврозона - звучи гордо, ама според тях. Защо не всички в ес приеха евро, да не би да са по-глу..пави? И като скочат цените, тия политици няма да изпитат затруднения, нали.

10

Анонимен

преди 2 години

Тая корумпирана шаика в Ловеч се заричам да я махна до един

9

Анонимен

преди 2 години

Красимир Костов навремето баща ми те направи инструктор ти тръгна срещу нас които сее заял добро нее видял.Днес ще си на върха утре ще си на дъното запомни го това

8

Христо Христов

преди 2 години

И защо е правилната стъпка?