23

Факт

преди 2 години

Оказа се че при унищожението от Русия на Украинският десант на остров Змеиинй са загинали и инструктори от нато.

22

Do Gugleto

преди 2 години

Гугле гугле и ти си като ибрикчиите освен чужди интереси да защитаваш друго не си направил през живота си. Никой няма нужда от такива като теб...

21

Така е ..

преди 2 години

Работата става много дебела. Путин е бесен.Ето какво постигна с войната. Няма да има буфери от държави около Русия , които не са членки на НАТО.А и за какво са им буфери ?Да би мирно седяло , не би чудо видяло.

20

Google

преди 2 години

До АсанАсанееее, Асане и ти като ***, само за разруха говорите. Явно нищо съзидателно цял живот не си направил. от такива като теб обществото няма нужда!

19

Адмирации

преди 2 години

Англо-саксонците се чудят къде да се наврат, за да обуздаят проблемите със Северна Ирландия и тяхното обединение с Ирландия, да не говорим, че Шотландия скоро ще се отдели от Лондон! На всичкото отгоре Уелс, все повече говори за независимост, а той гледа къде да прави конфликти навън.

18

Google

преди 2 години

До АнонименВече го е правила или това го няма в опорките.

17

Адмирации

преди 2 години

Ако ще и 5 батальона американски и 10 английски, ракети към Швеция и Финландия ще летят скоро! Нима нямаше натовски военни при операцията в укрия?

16

До Гост

преди 2 години

Да спориш с Русофили е кауза пердута. Това са хора неспособни да проявят грам критическа мисъл. Гледат ТВ Россия и RT и каквото чуят там това им е Библията, в която се кълнат до гроб или докато не се смени реториката на същите телевизии. В момента, в който им дадеш факти започват с отклоняването. Ако кажеш "Русия е единствената страна от 48г в Европа (Турция->Кипър -1974г), която води войни за териториално разширение" те ти казва "да ама Америка нападна Ирак", което няма нищо общо с нищо казано!

15

Google

преди 2 години

До МНЕНИЕНаистина ли вярваш в това което пишеш или с много труд си заработваш копейките?

14

Асан

преди 2 години

Един Сармат и острова е под водата :)))

13

Ф16

преди 2 години

*** як пердах ще ядат ако само дори се пробват

12

Анонимен

преди 2 години

Русия не напада добре екипирани и въоръжени държави.Напада само слаби държави но Украйна се оказа изненада!

11

Гост

преди 2 години

НАТО не е заплаха за Русия. Никой не напада ядрена държава като Русия. Но Русия напада съседите си и затова те искат в НАТО.

10

Петров

преди 2 години

А на бас че ако нещо стане с онези флегми от Севера ще отидат първо бългерианите и романците, после македоните и албанците и като свършат ще започнат преговори с Русия. Водени от същия дебел клоун.

9

Анонимен

преди 2 години

Жонсъна не си поплюва. Ша кърти яко руски чайници.

8

МНЕНИЕ

преди 2 години

Нато се взе насериозно - Русия ще напада Англия и Финландия ???Да ви таковам Ковида - Руската Армия спаси света от тази Зараза която се произвеждаше в Харков . НАТО има Биологични Лаборатории за Бойни Газове .

7

Гост

преди 2 години

Боже, русофили, кога ще погледнене истината в очите? НАТО никога не е искало война с Русия. Ако искаха война, НАТО щеше да използва инвазията в Украйна като повод и американски войници щяха да са вече в Донбас. Обаче НАТО не иска война с Русия.НАТО е отбранителен съюз и държави като Украйна и Естония се бутат в нея точно защото Русия се държи с тях като с губерня. И оправданието с Русия в Украйна за да няма увеличение на НАТО е лъжа. Очаквано беше Финландия да постъпи в НАТО като реакция.

6

Анонимен

преди 2 години

Русия не е България и ще се брани до последно вместо да закрива армията си като бг и стаа английска колония. Англия нали бяха в ЕС и напуснаха но сега ще пазят Ес.

5

Англия се распада

преди 2 години

Англия 1 ракета по Лондон и приключва. Още повече северна Ирландия и Шотландия ще се отдели. Лондон какво прави на руската граница.

4

Бум

преди 2 години

Предупредителен изстрел в крака на запада...