248

Бай Гроздан

преди 2 години

Орбан спечели или загуби изборите?Негови са думите : "Нищо не можем да спечелим от тази война,но можем да загубим всичко"!

247

Сбогом на оръжията

преди 2 години

Интересите на украинците са да се спре войната. Интерес на Русия и другите производители на оръжие е войната да продължава. Зеленски по никакъв начин не защитава украинците, а интересите на САЩ. На украинките им се разказа играта и от свои и от чужди. НЯМА ДОБРА ВОЙНА. ВОЙНАТА Е СМЪРТ.

246

Аз промяната

преди 2 години

Видяхте ли скъпи българи гласували за подмяната Чалгарят Тошко какво пръстче е показал на съветът тази вечер ОСТАВКА

245

Анонимен

преди 2 години

Американците вече са решили вместо нас, опичайте си акъла идва краят на държавата. Третата национална катастрофа е факт.

244

SS

преди 2 години

Отиде на вятъра и малкото оръжие което имаме !

243

Анонимен

преди 2 години

Това оръжие разрушава Украйна. Украйна е обречена на дълга гражданска война, колкото повече оръжия, толкова по-дълга. Ако на някой му стиска да пуска бомби над Москва е друг въпрос.

242

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа дава оръжие. Дори малката Литва, която граничи с бившите си окупатори дадоха оръжие. Някакси неидкам да повярвам, че нашето общество е с най големите мишкиии. Тука обаче виждам доста мишкиии

241

Ванга

преди 2 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад *** ке ручат трева као добиток...

240

Как говорят руские..

преди 2 години

Хорошо где нас нет !

239

Анонимен

преди 2 години

Аз съм абсолютно несъгласен да взимаме страна в конфликта предоставяйки каквато и да било военна помощ!

238

Анонимен

преди 2 години

Русия има ядрено оръжие, което може да сбъдне пророчествата на българските гадателки, а именно да обезлюди Европа. Трябва много да се внимава. Ситуацията е като с Хитлерова Германия, но с бойни ядрени глави, които могат да прецакат Планетата

237

Анонимен

преди 2 години

Според Александър Дугин обществото е кастово по природата си, властта трябва да е на философите интелектуалци, които боравят с неограничена свобода на избора. Инсивидуумът трябва да бъде ликвидиран в името на властта на елитната каста. Руснаците дано да се усетят преди да е станало късно.

236

Русия е изостанала

преди 2 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

235

Анонимен

преди 2 години

Не си дават сметка,че в момента Русия я управляват сектанти, които са повлияни от философията на Александър Дугин, разбирай Мартин Хайдегер един от философите на нацистка Германия проповядващи края на дните, смъртта на индивидуума и елитарността на кастата на управляващите. Никой не разбира, че Русия я тресе неонацизъм, което реципрочно се случва на Украйна, защото двете нации са твърде подобни.

234

Аз промяната

преди 2 години

Оставка на цялата Сбирщина Оставка на подмяната И Бойко връщай се България вече наистина е блато Радев Кой политик кой държавник ще иска да управлява тези кризи тези разрушения тези грабежи тези саботажи ИМА ли такъв държавник ИМА ли такива доблест ни българи

233

офффф

преди 2 години

Как пък не се събраха веднъж да решат за цените на тока на бизнеса, за цените на храните от първа необходимост, за цените на горивата, например...Веднъж за нас да помислят, дето им плащаме заплатите...То бе - за ваксини, то бе-за Македония, за Украйна - сега...За Българияяя - кога?

232

Анонимен

преди 2 години

Ей, не се научиха, че най-добре е да се поддържа неутралитет. Най-бедната държава в ЕС, на-много се пъне да помага.

231

Анонимен

преди 2 години

До CHORLU,TURKEY Пуйкия да бие Руснаците , пискюл събуди се пий една студена вода и лягай пак

230

до 269

преди 2 години

Няма по смотани от турските серияли, пълна бозааааа

229

Анонимен

преди 2 години

На Оркрайна никога