162

Анонимен

преди 2 години

До До 182 Като толкова обичате русия-Защо не отидете да живеете в русияЗащо не ходите да учите в русияЗащо не ходите да почивате в русияЗащо не купувате руска стокаЗащо не карате руски коли....Защо бе ??? Нали е много ги харесвате ???

161

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям Русия, защото: 1. Водената война е крайно средство против унижението и геноцида, на който бяхме изложени и България, и цяла Източна Европа след предателството на Горбачов. Във всички тези земи раждаемостта спадна значително, произвоствата, лицензите бяха предадени на западни държави, хората бяха превърнати в просещи от Запада. 2. Категорично е противоестесвено да има един център, в природата няма такова нещо, както ни заробват с америкоцентричен модел, 3. Походът срещу православието

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Може ли Русофилите.Обоснови се ти, защо да не ги харесваме и защо да предпочитаме САЩ, тогава ще получиш отговор

159

инженер

преди 2 години

Ми то отдавна има разработки. Например, има вече разработени двигатели за леки автомобили работещи със сгъстен въздух вместо бензин. Компанията MDI (Motor Development International) е компания базирана в Люксембург и основана през 2009 г. Предварително сгъстен въздух се подава на двигателя, който е обикновен бензинов двигател, леко модифициран да работи само на въздух. И е екологично чист - от ауспуха излиза само чист въздух!Пежо например има хибридни модели работещи и на сгъстен въздух.

158

До 182

преди 2 години

Фактите са същите, поради които ти не я обичаш.

157

Анонимен

преди 2 години

Явно има мн запознати с плана за нахлуване в Украйна, щом говорят за двудневна операция. Руските служби да си прегледат протоколите за работа с класифицирана информация. Незнам дали са толкова про.сти руснаците, че да не предвидят ситуацията със санкциите, след като от 20 години и вода не могат да пият без наказания от САЩ. Само се надявам да не спрат подаването на газ и петрол към Европа... нищо, че всички уж се отказват от тях. Те това ще боли мн.

156

Анонимен

преди 2 години

Може ли Русофилите да ми обяснят с няколко факта защо подръжават толкова много и подкрепят Русия???

155

Анонимен

преди 2 години

Не знам какви са технологиите, но едно са технологии, а съвсем друго - налични заводи, налични мощности.

154

Слава Украини!

преди 2 години

Ми хубаво. Нека. То се е видяло че друг вариант няма - тъй или иначе!!!

153

Анонимен

преди 2 години

Глобаните проблеми ще бъдат за вас Руснаците. Това е краят на Русия, Путин и Комунизма

152

Анонимен

преди 2 години

Русия започва да публикува оригинални документи, с които се доказва черно на бяло с подпис и печат за подготвяна инвазия.Ще публикува ипредостави всички необходими материали по повод нарушенята на конвенцията за забрана на биологияни оръзжия. Иззети са доказателства.

151

ExxonMobil

преди 2 години

До АнонименГлупости на търкалета. В световен мащаб технологиите за преработка са американски ;)

150

Анонимен

преди 2 години

САЩ са топ производител на петрол, който обаче не може да се преработва в техните рафинерии.

149

Solar Power

преди 2 години

До бай Дън: Бай дън си е много добре :) Виж в историята как арабите опитаха да правят същото с цената на петрола през 80-те и 70-те години. Е тогава САЩ приеха план за независимост и го осъществиха. Топ 1 производител на петрол. Спокойно могат да си позволят каквото искат :) Тук въпроса е защо България СПА 30 години и не направи връзки с Гърция,Сърбия,Турция и дори терминал за газ. А защо изобщо не копае за газ и петрол ? Защото руските проксита НЕ дават :(

148

Анонимен

преди 2 години

Много демидж има да плаща Путин на Украйна, не знам дали всичкия петрол и газ дето го има Русия ще им стигне.

147

Сделка или не

преди 2 години

Сега е момента, ако в ЕС има истински икономисти, да предложат по-ниска цена за петрола, който няма да отиде в САЩ и Великобритания.

146

бай Дън

преди 2 години

бай Дън както винаги показа, че не е в час и не знае какво се случва и какви ще са последствията.

145

До Алекс

преди 2 години

Когато имаш само един клиент, НО ... този клиент ти се равнява на повече от колкото други, които имат 100 клиента. Дори да плащат жълти копейки, Русия ще е добре, а колко добре ще е ЕС (най-вече БГ), когато плащаш шумящи хартийки за литър. На колене ще се молиш за възможността (вече пропиляна) и ти да плащаш копейки за същото.

144

Баи дончо

преди 2 години

Хубаво е че байден незнае каде се намира и какво прави така повишава цената на руският петрол на световните пазари

143

Анонимен

преди 2 години

Европа вече вие на умряло, а Путин дори не е замахнал още, камо ли да удари.