87

Анонимен

преди 2 години

спиране на доставките би означавало фалит или да си направят собствено харакири.

86

анонимен

преди 2 години

Газта дава само 10% от енергийните нужди на демократичния Свят. Като само няколко държави от Европа Унион сме по-зависими. Даже и при нас в България,над 80% от енергията е от комплекс ,,Марица-Изток,, , други тецове,АЕЦ ,,Козлодуй,, и ВЕИ-та. Малка част е газ за бита и обществени институции. Най-много е за индустрията,но не е беда голяма. В края на лятото ще е готов газопровода от Гърция,с газ от 5 други държави. Скоро гърци ще сроят 2 нови реактора в ,,Козлодуй,,.

85

с.т.

преди 2 години

Боже, как не прочетох коментар на поне един нормален човек!

84

От Финландия

преди 2 години

Това не са санкции срещу Русия. Това е специална финансова операция целяща да спаси руската икономика. Казано по...Путин.ски.

83

да-а-а

преди 2 години

Змията винаги хапе, преди да умре.

82

однако

преди 2 години

Виж ти. Каква изненада. Русия открито била заплашила да спре газа за Европа по "Северен поток 1". Преди дни, надпреварващите се да налагат санкции на Русия еесовски първосигналници, не можеха и да си представят, че Русия ще им отговори огледално. Тези пишман еесовски управляващи даже не подозираха, че Русия ще ги вкара в своя списък с врагове на РФ и ще ги задължи да плащат за руските енергоресурси с рубли по курса за деня. Плондери, сега от къде ще вземете рубли?

81

9

преди 2 години

Тука пишат всякакви индивиди. Да го спирали казвате!? Ако това стане цените могат да скочат изключително мног и ще си ядете палците с тези заплати. Мислете малко с тези глави!

80

Анонимен

преди 2 години

Ей сега стана весело. ЕС ако си мислят,че техните приятели САЩ ще помагат много се лъжат. Янките потриват доволно ръце, щото ако това се слуучи цената на газта ще хвръкне в космоса

79

хм

преди 2 години

Нищо добро не чака ЕС при тази икономическа среда, намирането на нови енерго източници на много по високи цени ще го направи неконкорентноспособен и нерентабилен.Това не е решение.От друга страна вложените средства по Сев П2 са колосални/ ако не работи/ . Дори и без сегашната ситуация пак нямаше да останат както досега нещата.Много държави Китай, Индия,Пакистан и т.н. се дистанцират и развиват, и ще чакат гастербайтери от ЕС да им мият чиниите! И не мислете богати на ресурси държави.

78

До Скитник 13

преди 2 години

Защо си мислиш, че Европа е единствения пазар в света, има много други държави които нямат намерение да се отказват от руските ресурси, така че тях не ги мисли, помисли какво ще правим ние.

77

Анонимен

преди 2 години

"До 89.Ми да карат сами тогава. Като са толкова способни и богати защо посяга на ресурсите на др. държава и що не си нахрани сега армията а ги кара да простят храна от укр. като кучета? И защо не карат волги,москвичи и жигулита и камази? И всичко което уж казваш произвежда каде го изнася а. Ти руски яйца купувал ли си си от магазина или може би си купил Волга така ли?" ...ти яйцата само пържени ги ядеш, а!? :)))))))

76

Скитник 13

преди 2 години

До 89.Ми да карат сами тогава. Като са толкова способни и богати защо посяга на ресурсите на др. държава и що не си нахрани сега армията а ги кара да простят храна от укр. като кучета? И защо не карат волги,москвичи и жигулита и камази? И всичко което уж казваш произвежда каде го изнася а. Ти руски яйца купувал ли си си от магазина или може би си купил Волга така ли?

75

Анонимен

преди 2 години

Не се заблуждавайте хора. ЕС е големият губещ,на наш гръб се пише всичко. Лицемерието на запада е в действие,ще си напечатат паричките и ще компенсират донякъде загубите чрез социални политики. Ама ние...

74

Анонимен

преди 2 години

По добре да мислят как, ще плащат дълговете!Защото утре с постановление и ние, ще им плащаме с Видински долари емисия 2022 :)

73

Анонимен

преди 2 години

Отлагането е грешка. Ние сме свикнали на мизерия, но ми е любопитно западналите как ще се справат.

72

Анонимен

преди 2 години

Да го спира. На следващият ден Русия е фалирала :) Не че сега технически не е, де :) Гаврата с руската кочииина тепърва започва :)))

71

Скитник 13

преди 2 години

А кво точно произвеждат и с какъв ресурс технологично го правят? Или по скоро как ще продължават да го правят?

70

До Скитник 13

преди 2 години

Щеше да е хубаво да си прав,но истината е друга.

69

Скитник 13

преди 2 години

Пак плашат гаргите тез. А кво ще ядете след месец бе чебурашка а уяяя ми ли бе нещастници. Сега ще пуснат ирански петрол и лека полека отивате кам китайския колос. Ха ха. Кво мислите вие че ще изнудва те някой с мизерната ви газ ли. Рано или кусно Европа като сателит на Америка ще се оправи и ще продължи напред но последствията за самата Русия ще траят десетилетия. Не можеш да воюваш с целия свят и да излезеш победител-явно само в малката путинска глава е възможно новремето на новичока наближав

68

Бобо

преди 2 години

Много важно.