265

Чекай малко

преди 2 години

А какво търсят САЩ в Украйна? Защо ли след 53 години не могат да стъпят отново на Луната. Е, добре де... Ще стъпят в Украйна след, като стъпят отново на Луната :)

264

Анонимен

преди 2 години

На руска наглост трябва да се отговори със същото.

263

Анонимен

преди 2 години

Защо не се пита, какво търси Украйна в ЕС? Путин е държавник който си пази суверенитетът на Нацията. България отдавна е без армия, без суверенитет, без образование, без здравеопазване и т.н..

262

До 303

преди 2 години

10 пъти по малко от обявените, и не бой се, не са дошли за теб, отишли са където им наредят!Я помисли защо в Сърбия, Гърция и Румъния не ги считат за Освободители?

261

Анонимен

преди 2 години

До До 300-Требе се изчистиме от всичко руско!

260

Бацета

преди 2 години

Новия лидер е Петков, не вдянахте ли?Никой не го ентересува дали сте русофили или автотенекеджии!

259

Анонимен

преди 2 години

Събаряйте алюшата в Пловдив и всички руски паметници. Няма място за престъпници да стърчат и да ни плашат като плашила по улиците.

258

Анонимен

преди 2 години

Абе ако некой не разбарл Украйна е отделна държава.Не е губерния на Путин и Русия.Така че решенията се вземат от украйнските управници.А това че иска да влезе в НАТО си е решение на самата Украйна.Между другота Путин ще свърши много зле!Такива сатрапи винаги свършват зле!

257

Дедо

преди 2 години

Ще Ви го обесня по нашенски: Америка е лоша ,ама мноооого лаоша. Русия е некадърна ааааммма много некадърна и ето ти сблъсъка.

256

Кремлевский Чикатило

преди 2 години

Каквото Хитлер търсеше в Полша това и Владо Пyтлepa търси в Украйна иска да пие кръв.

255

Куку

преди 2 години

Путин ще завърши като Хитлер,Кадафи,Садам и др.главо...зи.Проведе геноцид в Чечня,Грузия,Сирия,Украйна,той е военнопрестъпник!!!

254

еии

преди 2 години

Какво търси Путин в Украйна е ясно!!!Половината население е руско.Интересно е какво търсят американците и защо въоражават един доказано фашистки режим в Киев!!! Готови са да дадат един милиард долара на страна извън НАТО а от нас взеха толкова за самолети по-стари от Миг 29.....

253

Решението е

преди 2 години

Както при ньойския договор българия е била лишена от войска, така и лидерите световната общност да се съберат в Ню Йорк и Байдън да реши - забранява се на Русия да има армия, освен тази от снимките от ВСВ. Природните ресурси се конфискуват в полза на САЩ, руснаците - в космоса и на Земята ще се възцари мир и благоденствие.

252

И още нещо

преди 2 години

От Русия се освободихме! Но, какво правят американците в БГ? Те вече са в двора ни! И скоро ще влязат и в къщите ни! Това, че сме в НАТО, нямаме ли мнение по въпроса! Защо трябва да ни въвличат във техния спор! Когато пускаха бомби американците в Сърбия, не падаха ли и на българската граница! Където е стъпал Американски ботуш е разорил държавите! Така ще направят и с България и източна Европа! Искат да завладеят и Балканите! При тях в САЩ войни не се водят! Те са завоеватели,а не освободители!

251

ни са знай

преди 2 години

Минските споразумения прекратиха позора на украинските нацисти, обградени , пленени и без оръжие пуснати да се върнат по домовете си.Чиста капитулация!И дилктат на победителите в Минск.Сега не им харесват условията на това примирие, но трябва да се примирят. И да изпълняват.Че мпже и по-лошо да стане.

250

Анонимен

преди 2 години

Украйна е независима държава призната от русия! Дори русия от договора от 1994 е задължена да пази териториалната цялост на страната заедно с франция ,германия и англия!Така че *** диктаторът путин си избива комплексите!

249

Анонимен

преди 2 години

САЩ са в Украйна, а не Путин, путин си е вкъщи в Русия. А САЩ какво правят с нацистите в Украйна?

248

Коко

преди 2 години

В Украйна има нацита!Война ще има!

247

Анонимен

преди 2 години

Запада побеснял от алчност и за печалби наблъскаПутин с пари,а той ги даде за нови оръжия,Сега ще ги подравни.Хак да им е.Обикновеният руснак няма какво да губи.Да му мисли западняка.

246

Анонимен

преди 2 години

Украйна е руска територия............самата дума значи............на края на Русия!!!