67

Анонимен

преди 2 години

Нарастването на случаите на пробиви във ваксината в Обединеното кралство се дължи отчасти на деца, все още до голяма степен неваксинирани, предаващи вируса на своите ваксинирани родители. В допълнение, пробивните инфекции при ваксинираните допринасят за разпространението на вируса, като представляват риск за уязвимите и неваксинирани хора. Проучването също така установи, че ваксиниран човек със симптоматичен Covid-19 е също толкова вероятно да предаде вируса, колкото и неваксиниран.

66

Ц

преди 2 години

В БОЛНИЦИТЕ В БГ СЕ ЛЕКУВА ПО СХЕМАТА, ОДОБРЕНА И СПУСНАТА ОТ СЗО. НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА Я НАРУШАВА, ЗАКОТО ЛОШО МУ СЕ ПИШЕ, АКО ПАЦИЕНТ Е ЛЕКУВАН ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН. МНОГО ВАЖНО Е ЛЕЧЕНИЕТО В ПЪРВИТЕ 5 ДНИ, ЗА ДА НЕ СЕ СГИГА ДО БОЛНИЦА.

65

Ваксо Мас

преди 2 години

Ами нищо друго не казваме още от началото на истерията ковид.

64

Ха така

преди 2 години

Най-после нещо умно да чуя по темата !

63

Анонимен

преди 2 години

Нямаме експерти на високо ниво, които да вземат и изучат протоколите за лечение в другите страни. Всички шефове са политически назначения, не способните, а удобните. Медицината е на толкова високо равнище, че е невъзможно да знаеш всичко за всички болести. Да не говорим , че с тези преструктурирания принудиха очни доктори и гинеколози да лекуват ковид. Не е необходимо да откриваме Америка. Необходимо е да се поучат от чуждия челен опит. Но за това трябва компетентност.

62

Апокалипто

преди 2 години

Няма смисъл браточка,ти си се загубил някъде в пространството.Има доста книги за това как функционира тялото и имунната система,ама ти явно се информираш само от телевизора и пропаднали сайтове като днес.бг...А за интелекта на хората в сайта....остави! Лека вечер

61

Анонимен

преди 2 години

Антибиотиците не убиват вируси,ама нашите лекари,май не го знаят.

60

хаха

преди 2 години

Трябва да си купиш и линейка.Няма такъв лъжец като теб дето,,редовно се ваксинира против тетанус,,Те ваксините за тетанус ей така ги бият всеки месец,профилактично.

59

Майна

преди 2 години

Температурата е полезна ДО ОКОЛО 38, 5 И ТО - ДА НЕ СЕ ЗАДЪРЖА ПРЕКАЛЕНО ДЪЛГО ВРЕМЕ. ИНАЧЕ ДОСТА ВЕРТИ НЕЩА КАЗА ТОЗИ, НО НЕ КАЗА КОЕ Е ПЪРВОТО ЛЕКАРСТВО ПРИ КОВИД, СЪЩО И СЛЕДВАЩИТЕ. ДАЙТЕ СХЕМА ЗА ПРАВИЛНОТО ЛЕЧЕНИЕ!! ВЯРНО Е, ЧЕ НЕ БИВА ВЕДНАГА ДА СЕ ПОЧВА С АНТИБИОТИЦИ И КОРТИЗОН - ТЕ УВРЕЖДАТ ИМУННИТЕ КЛЕТКИ. Правилната схема е от доста неща. Някои джипита знаят.

58

Анонимен

преди 2 години

До 54: Нищо, че не знаеш че като дете са ти бити има няма 15 различни ваксини! ----///---- Много добре знам какво ми е бито като дете, даже имам спомени. И редовно се ваксинирам против тетанус. И ползвам антибиотици, както и други препарати от аптеката. И сам си промивам раните. И имам зад гърба си няколко ортопедични операции, а между другото, имам и собствена кислородна маска и заредена бутилка О2. За всеки случай. Значи, когато ти казвам, че си тьпаг по рождение, можеш стабилно да ми верваш.

57

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че това е прикрит геноцид.

56

Апокалипто

преди 2 години

До 52 Да,колкото е по-висока,толкова по-добре,тялото има механизъм,който не позволява да вдигнеш по висока от 41 градуса,а гърчовете се получават при рязко покачване на темп.вредата има само в твоя мозък!А пък другия неверник къде казва,че без антибиотик съм щял да гушна букета,ами не съм,здрав съм като бик! Само че спортувам редовно,храня се добре и хапче не съм пил 20 години,имунната ми систрма е желязо!Невежи такива!

55

Сата НАТО

преди 2 години

За теб "ваксини" са само файзер и модерна. ----///---- Така е, затова съм ги сложил в кавички. Ако имаше малко мозък, щеше да съобразиш сам и да не се излагаш. И да не си слагаш сам плюсове. И ти си тьпак по рождение. Медицински факт!

54

Анонимен

преди 2 години

Значи всеки лекар прави, каквото му скимне... Ами, защо не се прилага едно лечение, което дава резултати, а се импровизира безогледно...? Т'ъпаци са и лекарите...

53

Анонимен

преди 2 години

Най-после си признаха истината!! Ужасни лекари, недоучили или некадърни, които не желаят да усъвършенстват познанията си, а са се зазидали в кабинетите си и чакат да грабят пари по клиничните пътеки, а здравето на пациентите въобще не ги интересува! И отношението към болните е отвратително, какво, нима е лъжа?! България е в каменната ера по начин на третиране на пациентите, една Полша е със светлинни години пред нас!

52

До 49

преди 2 години

Тлъста лъжа ,ако си имал симптомите които описваш и не си приемал антибиотици и имуностимулатори ,отдавна щеше да си гушнал букета. Или ти се от тези дето " един приятел каза" ,съседа " се оправи с чайчета" , близък " се излекува с цитрусови плодове" . Не подценявай интелекта на хората в този форум.

51

до 51

преди 2 години

ако не баха ваксините още преди 3-4 поколения рода ти щеше да е изчезнал и нямаше да те има да пишеш тия глупости! Нищо, че не знаеш че като дете са ти бити има няма 15 различни ваксини! За теб "ваксини" са само файзер и модерна. Препоръчвам ти да се откажеш от всякакъв вид лекарства и лечение за напред, поне да не хабиш кислород!

50

Тато из Правец

преди 2 години

КОВИД19 ще има докато НЗОК яко го спонсорира !!!Спре ли хората ще почнат да умират и от инсулт, инфаркт...

49

До 49

преди 2 години

температурата е следствие от имунния отговор, а не средство на самия имунен отговор! По товоята логика колкото е по висока температурата, толкова по-добре! Нищо, че почват гърчове, важното е, че това убивало вируса ... и мозъка, но това е без значение, а при много хора няма и да се забележи липсата му, предполагам и при теб е така

48

Сата НАТО

преди 2 години

Ако човек редовно си цъка по някое грипче, имунната система не спи. А когато почнеш да се ръгаш с "ваксини" против нещо, което си сменя кода всеки 6 месеца, това значи, че се опитваш да гониш вятъра или с други думи - искаш дае беш Дявола във въздуха. Имунната система става бърлива от постоянно дразнене. А смъртта никой не е излъгал - когато е писано, идва и не пита. По-срамно и долно е да станеш роб на човек срещу обещания за по-дълъг живот, нежели да си раб само на Бог, но свободен сред хората