60

Анонимен

преди 2 години

От това НПО въобще виждали лиса ом на живо и знаят ли каква е ромската ценностна система?

59

Анонимен

преди 2 години

това са глупости освен че болшинството по селата са мнозинството житаноси автобусите пътуващи за чужбина са болшинството са пак такива имат по много деца и взимат соц.помощи и работят по 3-4хиляди евра им влизат в къщите на месец.В България строят огромни къщи ц...а махала се разшири изкупиха на българите къщите и апартаментите.затова не вярвам ни на медий ни на управлявщи защото ги управляват други и потояно бълват неверна информация.а как да им вярвам за ваксините?

58

Анонимен

преди 2 години

До Бг турчинТой Т.Живков добре ги беше интегрирал. Спомняте ли си?Всички работеха, а който нямаше в паспорта печат за работа го пращаха 15 дни в тухларната. Престъпниците ги пращаха в затвора, а там някои даже занаят научаваха. И хич не се чувстваха дискриминирани. Но покрай чуждите НПО-та се научиха, че имат много права и никакви задължения.

57

Радослав

преди 2 години

Цялата статия в едно изречение: Ромите са дискриминирани защото никои не ги прави директори на фирми без един трудов ден стаж и с нулево образование, никои не им подарява къщи всяка година която те да унищожат, никои не им дава дипломи без да са стъпвали в училище или поне да се водят записани там. С това се изчерпва цялата статия и целия бълвоч който е изписан по тази тема! Никои не им излива отгоре като мана небесна това което те искат да имат! За това е целия рев!

56

Повечето от

преди 2 години

анкетираните роми не съобщават за дискриминация и не знаят има ли закон, който да я забранява. Ами да, първо защото не са дискриминирани, напротив - те са любимците на властта и второ, защото не знаят, че има и закони. Те имат само права. И трето - колко представително е проучване с 65 участника? И колко души правят 70 - 80 % от 65? Другите uдuoтuu в публикацията въобще не ми се коментират.

55

Анонимен

преди 2 години

Всъщност българите сме дискриминираните малцинството са привилегировани. Заради това те не искат да учат или да работят.

54

Анонимен

преди 2 години

Те в Германия, Испания и Франция не могат да ги интегрират, а очаквате бедна държавица, като България да ги интегрира.

53

българин

преди 2 години

Никой не ги дискриминира,а много ти търпим.Не го ли разбрахте,че те са непоправими.Мързеливи,крадат,изнасилват,битова култура-полуживотинска.Това е тяхната природа.Просто трябва да са много малко на брой,иначе се в състояние да ликвидират всичко.Марокански скакалци.Не подлежат на превъзпитание.

52

роб на влаЗта

преди 2 години

Може би затова 90% от ромите са извършители на кражби , не осъзнават за дискриминацията от хората които работят и с кървав труд носят в домът си а не в техният и искат да оправят това....Осъдете честните и работливи данъкоплатци от коитозависите....*** и празнодумци...

51

Някой си

преди 2 години

Изпратете ги,които са на помощи да помагат на сестрите. Има нужда от хора, пратете ги, обучете ги и дайте им възможност по този начин после да работят. Бежанците??? Колко хиляди са, пратете ги в болниците да помагат?Антиваксъри безработни ли са, пратете ги там, да помагат всеки свободен. Нямат работа, а кафенетата пълни.

50

Анонимен

преди 2 години

86% от българите не съобщават и за странични ефекти от ваксините против SARS-CoV-2, но подписват формуляр за информирани съгласие, противно на очакваното.И ние българите сме като 86% от ромите...

49

dakotabg

преди 2 години

Да ги ожали човек!Останах с пръст в уста,когато на Евро Дисни,видях червени автобуси на Мерседес,нови,с немска регистрация и бели надписи Fur Cigoiner..Верно онемях,а на нас тогава,2000-2002г., ни вменяваха,да ги интегрираме!Е, интегрираме ги...

48

Анонимен

преди 2 години

Едно време моят учител по руски в гимназията беше от ромски произход. Ружди Байрямов се казваше, живееше във Факултета. Много етичен беше, с перфектни познания по руски, обичаше фолклора и ни караше да издирваме народни песни от България и да му ги даваме, той ги съхраняваше, превеждаше на руски и ги публикуваше в СССР. Не знам дали е жив, но ще е сигурно над 80-годишен. Тъй че има и умни роми.

47

Някой си

преди 2 години

Интеграцията турчин трябва да я създаде БАН с кубчетата и адаптацията на лишените от свобода също, 10 хиляди са и там.Не искат!!!!!!! Аз съм обикновен човек за два дни мога да създам програма за интеграцията на ромите без да е на гърба на бг. Но никой няма да приеме идеята ми. Пък и затова са в БАН, защо не го правят???? Трябва да се използва всеки човешки ресурс в момента. Я пратете калпазаните санитари да помагат в ковид болниците. Няма кой да мие акото. Ами стоят, пратете ги

46

Анонимен

преди 2 години

Ромите масово не спазват противоепидемилогичните мерки, дистанция маски отказват ваксинация срещу К 19, а също не имунизират децата си от задължителния имунизационен календар и така застрашават здравето и живота на останалите хора.

45

Анонимен

преди 2 години

Аз няма да съм жив след 20 -30 години, но не им завиждам на българите в България! Ромите и бежанците ще унищожат България, но няма къде да се бяга цяла Европа ще бъде подобна ситуация! Лъжат ни на преброяването, че ромите са 750 хиляди, но истината е че са мнооого повече ! Една познаната ромка мой набор на 47 години има внучка на 17 години, и тя всеки момент ще се омъжи и ще започне раждането! На 47 години, внучка на 17 години = СМЯТАЙ?

44

Анонимен

преди 2 години

Българите помагат, но в училище на сила не вкарват.

43

Анонимен

преди 2 години

Сайта защо непрекъснато пречиш на правилните коментари .Това е още едно доказателство че не ромите а останалите са дискриминирани. . .

42

Пешев

преди 2 години

България от поне 50 години е мащеха към всички и на нея хора не й трябват. Всички трябва да мигрират и тогава БГ болшевиките ще се сетят че някъде са сбъркали.

41

Бг турчин

преди 2 години

Ако зависеше от мен знам как да ги интегрирам.