135

Шах и Мат

преди 2 години

Всеки път, когато се заиграват с Мечката, остават по голо дупе.

134

До 168

преди 2 години

Дръж се брат! Ще се уморят и ще те оставят!

133

Анонимен

преди 2 години

Примитивна Рус скоро ще се разпадне кого и какво ще спасява.

132

Беновска пита

преди 2 години

Втечнен газ от САЩ за цяла Европа??? Ха ха ха! Хи хи хи!!

131

Кремълъ

преди 2 години

Хубава зима се задава.

130

Путин

преди 2 години

А ако Русия врътне кранчето? Къде отива Европа?? Втечнен газ от САЩ ли ще внася???

129

Берлин

преди 2 години

Германия спира 3 атомни централи до края на годината, вода, слънце и вятър няма, само мъгли и облаци. От другата седмица падаме под 10градуса. Зима идва.Обаче Путин е виновен.

128

сокол

преди 2 години

Така им се пада-когато Америка заповяда на арабите да свалят цената на петрол до минимума- падна СССР,защото нямаше пари от петрола за купуване на стоки и за подръжка на съюзните републики.Тогава враговете на социализма много се радваха,без да знаят лицето на капитализъма...Е,сега ще видят,колко е весело.Страда работника,на капиталистите няма да им студено..К.Маркс писа за световната революция...Ще видим.

127

haha

преди 2 години

Само Русия ли може да спаси Европа от енергийна криза?**************************************************Аз ви предлагам да си внасяте втечнена газ от Тексас... Така ще сте добре. Руснаците могат да изнасят за Китай, а там и повече плащат. А вие умните и красивите (още от времето на полит-икономиста със сини венци) ще се оправите на ветър.... за какво са ви електрически централи - ще си купувате от вън... Как ще купувате и с какво - питайте и.ди.о.ти.те които ви еб...а мамата... Иван Костов

126

Шойне

преди 2 години

Немците да почват усилено да приготвят дърва за зимата.

125

ББ

преди 2 години

До Анонименхохо...вековна битка е...британците пият отлежало шотландско...руснаците...спирт...само факти...въпроса не е материален...ценностен е...и спирам...продължете с манипулациите...така гьобелс уби хитлер...успех ...със путин!...Бог ни е създал Свободни!

124

пущиняк

преди 2 години

До Nema kak,Така е, ама само защото голяма част от руските политици и влиятелни фигури мислят повече за Европа, отколкото за собствената си държава и народ! Те и затова де самите европейци не са се притеснили особено!

123

ББ

преди 2 години

да,зависимите ес политици до там доведоха европа,нямат алтернатива,поръчка на путин,заблуждават хората със "зелени"наляха милиарди в тяхи продължават...а народите из ще умрат от...студ!геноцид в 21 век...нима канцлерите на германия не се пенсионират като...служители на газпром?мафията си има континент...Европа...останалота е пропаганда...само факти!Бог да пази САЩ...приятели!

122

Анонимен

преди 2 години

Путин мълча мълча, сваляха му самолети, санкции, новичок обвинения, сега да им го нахендри хубаво на гъзарите. Най вече на Англия. Каменна епоха за великата нация

121

Нищо ново

преди 2 години

Статията е тюрлюгювеч от всякакви мнения. Ако се опита човек с едно изречение да каже, какво всъщност се твърди в нея, няма как да излезе нещо смислено. Този казал едно, другият - съвсем друго. Те ти статия. А отдолу - място са русофобски коментари на хора, които изобщо не са си направили труда да я прочетат.

120

Стига глупости

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860: Откъде ги измисляш тези. Чете ли изобщо статията? Не ми се вярва. Г'лупостите ти идват отвътре.

119

Анонимен

преди 2 години

Дивият капитализъм се модифицира в див комунизъм. Брюксел командва, когато е на далавера - свободни кокошки, зелени енергии, затворете си тец-овете - а когато види дебелия ***, абдикира и оставя всеки сам да се спасява - като при ковид-истерията и сега с цените на газа. За какво ни е цялата тази шизофрения?

118

антизападопоклонник

преди 2 години

Европците нали бяха много отворени- твърдяха, че могат да внасят газ от Катар, Норвегия, че даже и от САЩ и че могат да се опряват без доставките от Русия! Сега каква стана тя, само Русия може да спаси ЕС от високите цени на газа! Как така бе- другите "спасители" Катар, Норвегия, САЩ къде са?

117

Лекар ихтиманеч

преди 2 години

Чудно защо ли? Русия да сключи договор за допълнителен газопровод, да вложи милиарди за да виси тръбата в Северно море с месеци. А пък по случайност в същото време някой да вземе да отрови Неволни. Доста циркове се разиграха от политици с манталитет на онези *** български граждани, които заляха Европа заедно с други наречени с новата дума "мигранти". Последната напомня за есенните, бидоните и панталоните, но европейските политици започнаха да я използват за хора.

116

пущиняк

преди 2 години

Руснаците пак виновни, че не искали да продават на ЕС, толкова газ колкото е нужен на съюза, а не толкова, колкото трябва да му достяват съгласно дороворите! То и аз сключих договор с един да ми продаде 100кила пипер за лютеница, ама след това като се замислих, се оказаха малко! Звъннах му на човека и му казах че трябва да ми продаде още 100кила пипер! Той обаче ми каза- "Какво означава -трябва-,аз съм си изпълнил договора, да беше ме помолил учтиво, можеше да ти съдействам!"