221

Анонимен

преди 2 години

Няма да стигнат до никъде, защото и там е шуробаджанащина, като всичко в ГЕРБ и ДПС. Дори няма да са на балотажа.

220

ха ха ха

преди 2 години

Мики Маус няма да направи дубъл

219

Иван от запаса

преди 2 години

Залагам 1620 лв, цялата си пенсия за ноември, че Радев няма да се покаже 1 месец.

218

Анонимен

преди 2 години

До Всеки знаеБокича нали заплаши в ефир, че ако не го изберем, щели сме да си изпатим......хахахахаха :))) Радев е конкуренцията, това Боко не може да го преживее :))

217

Клеопатра

преди 2 години

Радев е болен, тежко болен от неизлечима болест, нарича се злоба и завист.

216

Всеки знае

преди 2 години

Радев няма никакъв шанс срещу интелигенцията в България! Всички тролски измишльотини са излишни. Видяхме цените, ако ще и да лъжат не могат да обърнат вота

215

Анонимен

преди 2 години

Радев е единствения президент, който има смелост, така че по-полека с определенията :))) Ако греха му е, че защити половинката си, значи сте смешни :)))

214

мишката

преди 2 години

Мики Маус

213

Анонимен

преди 2 години

До до 226/236 "Чакай да се сетя - дори да дойдат 2023 както споменаваш (сигурно имаш много големи връзки да знаеш датата, защото никой официално не я споменава) - от кой ще ни пазят? Македония или Сърбия? Защото от по далеко - надали..." Датата я пише в договора за покупак, който е официално публикуван, наличен и, тъй като темата съм сигурен си я тролил достатъчно, ако искаше щеше да го знаеш (без връзки). Явно и не знаеш как работи НАТО, за да питаш от кой ще ни пазят.

212

Чао Мунчо злобни

преди 2 години

Някои си мислят че Радев се е скрил от болес, но грешат, той се показва на 28-ия ден като цикала на Нинова

211

izbori_false

преди 2 години

Тази кандидатура е бутафорна фигура, с която герб и управляващата дълго време клика се опитват да отклонят вниманието и омаловажат опитите в последните години да изградят престъпна държава, която облагодетелства само една малка прослойка от обществото за сметка на огромни злоупотреби с обществен ресурс и в ущърб на българските "граждани". Едва ли разбира в каква игра са го включили.

210

Коя е тази м

преди 2 години

Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

209

Анонимен

преди 2 години

Оффф отново плуж ека......хахахаха :))) Ако ще хиляда дипломи да имаш, немаш ли чар си чао в БГ, тоз нито има външност, нито чар, не знам за какво го лансират толкова :)))

208

до 226

преди 2 години

Чакай да се сетя - дори да дойдат 'отдавна платените самолети' 2023 както споменаваш (сигурно имаш много големи връзки да знаеш датата, защото никой официално не я споменава) - от кой ще ни пазят? Македония или Сърбия? Защото от по далеко - надали...

207

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя Лойко,бе.Писна ни на всички.Ейй,луциферова работа,няма отърване!!

206

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

205

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 232 "С красивата ДПС ли !!!" Радев стана президент с гласовете на ДПС. :))))

204

Анонимен

преди 2 години

госпожата е полковник а съпруга мисля че е генерал ,това е добре ,но тоя професор постоянно говори за обиденение ,с кой ? С красивата ДПС ли !!! А Борисов го представи ,с той говори че бил безпартиен ,не е от герб или друга партия )

203

Бунгур

преди 2 години

Хайде, плювалниците изкараха лай но пръскачките.Герджиков все още една дума не е казал,но вече е заринат от плювни.Радев и Йотова да стягат багажа,че му се вижда края на тяхното нищоправене.

202

Стига вече...

преди 2 години

Аз много се надявам да посрещна Нова Година с химна и речта на Истински президент, а не да ми се налага да изключвам звука на телевизора вече 5-та поредна година за да не слушам траурните речи на Радеф. Не искам повече да пускам тази омраза в дома си.