26

Анонимен

преди 2 години

Защо само на поп Кръстьо да кръщават площад? Щом са започнали, могат да кръстят нещо и на Василий II, султан Баязид, Бойко Борисов и много други предатели и българоубийци.

25

Антиваксър

преди 2 години

Знаете ли че по време на Руско- Турската освободителна война, Турците са получавали оръжия от Америка, Франция и Германия, повечето им пълководци са Френски възпитаници.Избивали са ни с оръжие от днешните приятели на политиците.

24

Анонимен

преди 2 години

Така така..... значи поп Кръстьо не е предал Левски,руснаците не са ни освободили а са ни поробили и ограбили-какво са взели никой не може да каже но важното е да се променя историята, турците не са ни били поробители а просто приятели които са ни ... майката от всякъде,имало е просто турско "присъствие"........ абе хора вие нормални ли сте?Защо се изопочава историята от неграмотни и *** хора... до кога?

23

Анонимен

преди 2 години

Тия общински съветници хубаво го реабилитират попа, ама тях дали ще има кой да ги реабилитира за това решение?

22

До 19

преди 2 години

Аз не казвам, че не го е предал. Не прехвърляй тежестта за доказване върху мен, защото аз не заемам категорична позиция. По-долните обаче я заемат, казвайки твърдо, че той го е предал. Щом са твърди, те трябва да докажат. Нека докажат. В противен случай става дума за мнение и недоказано обвинение, което се представя като безспорна истина.

21

Анонимен

преди 2 години

Догодина другия площад да го кръстят на екзекутора на Левски, да го реабилитират и него. Не се съмняват, че могат да стигнат и по-далеч. Всъщност опозоряват само себе си.

20

Анонимен

преди 2 години

По-долу е написано "такава". Това е неволна грешка. Да се чете "така е", т.е., че няма категорични доказателства, че не го е предал.

19

Анонимен

преди 2 години

Предателите през.Радев и поп Кръстьо осквернители на памета на ЛЕВСКИ..

18

до 16

преди 2 години

ти докажи че не го е предал, това че няма документ не значи че тоз не е предател

17

Антиваксър

преди 2 години

Преди време един виден евроатлантик направи предложение да издигнат паметник на сюлеиман паша под Шипка. Ето какво му отговорихме ние с момчетата- имаме чукове ще разбиваме всяка нощ докато не се откажат да строят, ако сложат охрана ние сме много ще минем през охраната. Ловееееч ще го допуснете ли вие това?!!

16

Анонимен

преди 2 години

АЛО И АЗ СЪМ ОТ ПЛЕВЕН - *** В ЛОВЕШКАТА ЦЪРКВА И ВИЖ! АКО СТЪПВАШВ ЦЪРКВА Д Е.

15

Анонимен

преди 2 години

Към по-долните. Посочете категорични доказателства, че поп Кръстю е предал Левски. Защото аз не съм чул от нито един виден историк такива. И без Захарий Стоянов, който е само далечен събирач на сведения. Някой ще каже, че няма доказателства и за това, че не го е предал. Такава. Но понеже ръсите обвинения - докажете, че е той.

14

Анонимен

преди 2 години

Срамота на 30 км от Плевенската панорама да се намира площад Поп Кръстю предателя. Добре че в Плевен има разумни люде иначе тез ловешките щяха и на Осман паша паметник да дигнат на входа на Плевен до река Вит.

13

Анонимен

преди 2 години

Безумни меккеpeта, Аз съм от Плевен и няма да стъпя в тоя измислен Ловеч.

12

аз

преди 2 години

С какво е известен поп кръстьо освен с това че е предал Апостола? Ако не го е предал щеше да бъде просто още един свещенник, ако го е предал - защо да кръщаваме площад на него? Аз, като ловчалия съм ПРОТИВ............ но на никой не му пука!

11

Антиваксър

преди 2 години

Позор Ловеч, кракът ми няма да стъпи в тоя град. Общинските ви съветници са предатели на Българщината! Позор ще е за целият ви град ако го допуснете.

10

Анонимен

преди 2 години

чудесна предизборна услуга в кавички за Гроб, поредно доказателство за дослука им с ДПС

9

Глупости

преди 2 години

ПОП КРЪСТЬО Е НЕВИНЕН!--ОФИЦИАЛНО Е ДОКАЗАНО ОТ ИСТОРИЦИ И ОБЩЕСТВЕНИЦИ С ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ НАМЕРЕНИ В ХАДЖИЛУКАНОВАТА КЪЩА!

8

Анонимен

преди 2 години

ЛЕВСКИ Е ОСЪДЕН НА СМЪРТ , ЗАРАДИ ОБИРА НА ТУРСКАТА ХАЗНА И ИЗБИВАНЕТО НА ОХРАНАТА ОТ ДИМИТЪР ОБЩИ---А , НЕ ЗАРАДИ ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ , ПРОТИВ СУЛТАНА!-ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК Е СЪДЕБНИЯ ЗАСЕДАТЕЛ-ИВАНЧО ХАДХИПЕНЧОВИЧ , КОЙТО ГЛАСУВА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА , ПО ЗАПОВЕД ОТ ГРАФ ИГНАТИЕВ ОТ ИСТАМБУЛ!СЛЕД ВОЙНАТА С ТУРЦИЯ ---ИВ.ХАДЖИПЕНЧОВИЧ , СТАВА ГУБЕРНАТОР ЗА НАГРАДА НА СОФИЙСКИЯ ВИЛЛАЕТ/ОКОЛИЯ/!!!

7

Лален

преди 2 години

Такива са ви демократичните ценности. Ценности на предатели, крадци и измамници, такава ви и е цялата демокрация. Срам за Ловеч! Позор е тоя Цолов - герои на демокрацията. Аз ако бях щях да се срамувам от деиствията на Цолов. Цолов и поп Кръстьо( лицето на предателството) са един дол дренки. Можете да лъжете за историята но ние я помним и ще я разкарзваме на децата си.