31

Анонимен

преди 2 години

Дори и 10 пъти да скочат цените на газта, Азия ще купува още по-скъпо. Русия в момента няма особен интерес да продава на ЕС.

30

Анонимен

преди 2 години

Русия започва нов уникален мегапроект за доставка на газ в Азия.

29

Анонимен

преди 2 години

"С Русия да нямаш даване вземане. Ще въртят ще сучат, прецакват. По-лукави са от евреите. Не напразно най - голямата диаспора в Израел е руската." . Ами защо купувате от Русия? Купувайте от САЩ, от Азербайджан, от Египет, от Туркненистан - има много алтернативи. Кой ви кара насила да купувате газ от Русия.

28

Алекс

преди 2 години

До Анонимен В Русия има много находища,които са открити,но не се експлоатират.Стоят в резерв.Не ги мисли руснаците,газ имат.При нас липсва.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - той човекът почина, Джон Маккейн, дори лично дойде до София да ни "посъветва" да спрем Южен поток.

26

Анонимен

преди 2 години

На 27 август Газпром спря да продава на спотовите пазари газ за 2022г. Предлаганата газ вече е само за 2023.

25

Анонимен

преди 2 години

С Русия да нямаш даване вземане. Ще въртят ще сучат, прецакват. По-лукави са от евреите. Не напразно най - голямата диаспора в Израел е руската.

24

Анонимен

преди 2 години

Газпром обяви, че ще гарантира точното изпълнение на договорите за доставка на газ в страните от ЕС и отказа да доставя допълнителни количества въпреки високите цени на газта.

23

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си дойдем на въпроса, кой спря Южен поток и строителството на аец Белене?И защо е още на свобода?

22

Анонимен

преди 2 години

Белорусия купува газта от Газпром на 120$.

21

Анонимен

преди 2 години

Газпром на кръстопът: Европа ще гълта газ и за 1000 долара, но какво ще остане за Русия?

20

Анонимен

преди 2 години

До Глупости - Германия има дългосрочен договор с Газпром за цена на газта 220$. България и останалите в ЕС купуват газта на 1000$ - пет пъти по скъпо, а България плаща и транзитни такси.

19

Анонимен

преди 2 години

"На 1 януари, когато се актуализират цените за домакинствата, който и да е на власт, на следващия ден ще падне от нея, смята експертът.

18

Анонимен

преди 2 години

Всички танкери с втечнена газ пътуват за Азия която се възстановява от кризата и плаща по-добра цена. Съдът в Дюселдорф спря влизането в екслоатация на Северен поток 2 който е напълно готов. Газ няма, цените ще растат още.

17

Глупости

преди 2 години

В ГЕРМАНИЯ ТОКА СИ Е НОРМАЛНИТЕ ЦЕНИ----САМО У НАС ПОСКЪПВА ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ НА РУНДЬО И КОМПАНИЯ.

16

Анонимен

преди 2 години

нищУ - те Кирето и Асенчо ще на опраят

15

Алекс

преди 2 години

Без руска газ не става.За Европа най-изгодни са доставките от Русия.Трябва да се развива ядрената енергетика,за да се намали необходимото количество газ.

14

Нане

преди 2 години

Като васали на еурогея, скоро си гответе свещи и газьол фенери...)) молете се и се кръстете на грети тунберга ви попръцка, да се сгреете зимата... Още слушайте, кат позиналци мантрите за зелените енергии...

13

Анонимен

преди 2 години

Русия завърши Северен поток 2. Съдът в Дюселдорф отхвърли искането за освобождаване газопровода от разпоредбите на ЕС, тоест газ по него няма да потече. Цените на газта експлодираха, зимата ще минат 1000$. Брюксел реши, че Русия трябва да продаде 50% от СП2 за да изпълни разпоредбите на Съюза. Изправен пред меката сила на ЕС Газпром беше принуден да остъпи и обяви, че е съгласен да продаде 50% от такъв ликвиден актив като СП2 срещу придобиване на 100% от акциите на BOSCH, AEG, Siemens, Порше, Фолскваген, Мерцедес и БМВ. Европа е спасена, няма да студува зимата.

12

S.

преди 2 години

И докато тук продължава пропагандата срещу Русия, Германия и Австрия си построиха Северен Поток 2, благодарение на който цените на газта в Западна Европа ще паднат надолу до 4 месеца. А ние нека нека не строим АЕЦ, нека не използваме руското закупено оборудване, нека затворим вецовете...Превръщаме се в една напълно зависима държава от западните ни "партньори", за да може те да ни продават ресурси, които дори не произвеждат, а внасят...