73

Хайде, хайде до 71

преди 2 години

Някога е нямало централизирани борси, логистични центрове и т.н.. Местното АПК трябва да захрани еди колко си нармага с домати в една единствена област! Такова возене на домати с хиляди километри е нямало! Ако е кофти реколта за доматите в Силистра никой няма да ти докара домат от Пловдив. Не ядеш домати и това е. Друг е въпросът че общо взето всеки си имаше къде лозе, къде градина и се "самозадоволяваше". Градинския сочен домат не подлежи на транспорт и точка!

72

Ами

преди 2 години

не съм ял Домати от поне 8 години, последният път беше розов домат купен от хипермаркет - на вкус беше ок, но явно с такива Пестициди и Хербициди бяха отглеждани, че ме Натровиха и цяла нощ повръщах - това е и последният път когато съм повръщал!

71

Анонимен

преди 2 години

До Хайде, хайдеЧуждите вериги са окупирали почти всичко. Ако си направят една асоциация за български сортове зеленчуци ,мед,гъби,плодове, месо, български консервирани зеленчуци, може да си направят или закупят малки магазинчета,сергии из цяла България и директно да си отнасят и предлагат стоката там!

70

Криминална хроника

преди 2 години

2050 г. - един си изкъртил и изхвърчали му предните зъби с домат, друг си счупил ножовете с домат, трети убил човек, нацелвайки го с домат. Аз пък използвам домат да си изправям пироните.

69

Анонимен

преди 2 години

Преди доматите имаха тънка люспа и бяха вкусни, но после бяха генно модифицирани, за да са с дебела *** и издържат на стоене и транспорт. В това модифициране участваше и български учен. Всички чужденци у нас като правило отбелязваха вкусните ни домати, но днес вече не е така. Днес те са толкова твърди, че дали ще те ударят с домат или камък няма разлика.

68

Онзи

преди 2 години

Пласмасовите домати са ГМО. Нямат вкус на домат и сладост.

67

От 72

преди 2 години

Някой ми е цъкнал минус ако може да ми обясни защо?

66

Анонимен

преди 2 години

В момента съм си надробил салата с домати от двора и съм си сипал домашнярка 50градуса и о чудо доматът има вкус на домат и ракията има вкус и аромат на грозде. Пък който иска да ходи до магазина да си купува "истински" домати и ракия.

65

до 65

преди 2 години

Написал си лъжи. Столетници по селата няма. Там масово се мре на по 60 години. Столетниците са точно в градовете. И то големите.

64

Хайде, хайде

преди 2 години

Вие как си представяте градински сочен домат в магазинна мрежа? То е бране, после транспорт до борса, че прекупвач го чака, че транспорт до логистичен център на магазинната мрежа, разпределен и отново транспорт до конкретния обект. То аз че го късам от градината и докато стане време за салатата той се нацепва от сладост. Домат само от бабите край пътя (ако нямате градина) и то за консумация до 24 часа.

63

Анонимен

преди 2 години

Нашата земя е златна,имахме истински домати,и всичко,хляба беше истински,царевица и каквото си помислите,НО демОкрацията съсипа стопанството ни.Сега има милионери частници садят ГМО и наливат яко химия.Ние имахме държавно стопанство което хранеше дори СССР и още държави.СОЦА е периода когато България има най-голям възход във всички сфери!Лапайте сега химията,продайте си земята и духайте супата която и тя е ГМО

62

Анонимен

преди 2 години

Пластмасовите домати са менте и трябва да бъдат забранени със закон и да се унищожават с булдозери. Законът ще се казва:закон за настъпване на истинската демокрация в България. А тук бай номер 50 казва че хората на земята стнали много - то в България хора не останаха и какво ми дреме на маракуята, че в Банглаеш майймуните висят на всеки клон

61

АнонимеН

преди 2 години

ПОСЛЕДНИТЕ 3 РЕПОРТАЖА ЗА СТОЛЕТНИЦИ БЯХА НА 2-*** ОТ СЕЛО И 1 ОТ СОФИЯ! НИЩО ЧУДНО ТЕЯ КОИТО ЖИВЕЯТ НА СЕЛО И СЕ ХРАНЯТ ПО-КАЧЕСТВЕНО ДА ЖИВЕЯТ ПОВЕЧЕ!

60

Анонимен

преди 2 години

Почистете хамериканските ГМО-вна от тука, бре !

59

АнонимеН

преди 2 години

ВЯРНО Е!! ИМА 2-БРОЯ ТАКИВА ОТ 10 ДНИ СА В ПЛОДНИКА НА ХЛАДИЛНИКА И НЕ СА МРЪДНАЛИ! И РАЗБИРА СЕ СА СЪЩО ТОЛКОВА БЕЗВКУСНИ!

58

Стоил

преди 2 години

Тва с месеци нищо не го яде, ни мухи, ни червеи! Нищо! Смятай!

57

селски шоп

преди 2 години

така наречените "пластмасови домати" са един от многото продукти, създадени специално за големите търговски вериги и по поръчка на същите тези търговци. Идеята е нищо да не се разваля или да се бракува. Други подобни продукти са така нареченото "българско кисело мляко", което отдавна нито има вкус на кисело мляко нито е българско. Там се продадохме на една френска фирма (сещате се коя е), и сега това което минава за кисело мляко е една помия без вкус и мирис, която може да стои месец на топло.

56

Анонимен

преди 2 години

До 54,ами заминавай на село да гледаш и виж колко много желаещи има тук които ще идват до теб и да си купуват. На никой вече не му се виси по градините,за да изкара пари колкото една продавачка в мол.

55

Анонимен

преди 2 години

На никой не му се произвежда домати.Всеки гледа на готово.Така че ще ядем *** на Турция и Гърция.

54

така ли

преди 2 години

До Анонимен 50За това ли в САЩ плащат на фермерите да унищожават храни!?Щото няма ядене при 7 млрд население и дрън-дрън!?Аман от глупости!!!