179

Анонимен

преди 2 години

слави много мрази държавата ни. да не земе да я гътне завинаги.

178

Маските ВЪН 5

преди 2 години

На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Бoоклук Б.Б. давал БГ паспорти на ***.йм.уни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, не.г.ри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязат да гласуват с маски !!

177

ЛИЙДС МЪРСИ ЯРД

преди 2 години

Да внушиш на КУКЛИТЕ НА КОНЦИ че са Господари на куклите е като да внушиш на РОБИТЕ че живеят в СВОБОДА а спецовете у нас са от ИДЕОЛОГИЧЕСКАТА ЧЕРВЕНА МАРКСИЧЕСКА Държавна сигурност с последен шеф от БКП на власт между другото и цесекар и използвал цесекари за доброволци безплатни милиционери Митьо Гестапото!ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ а най великата промивка е РОБИТЕ да си внушат че живеят в СВОБОДА тъй че ЕВОЛЮЦИЯТА прати СССР,КГБ,ГРУ и сие в ГРОБА

176

Анонимен

преди 2 години

в България демократи в управлението - няма. всичко продукт на партията майка.До 20 години повечето от 800000 татови комунисти ще са измрели или в пенсия. Тогава ще се появят и демократи, дето истински милеят за Родината, ако още я има държавата.

175

ЛИЙДС МЪРСИСК ЯРД

преди 2 години

МУЗИКАТА не носи богатство но ако си БОГАТ безпроблемно ставаш звезда на музиката!СЕЙНТ *** СОРОС МЕТАЛИКА ЮМРУКА реклама на Хеви Хомосексуалния Метъл!Анонимните лузари и аутсайдери от Металика почват с гаражна музика като на китарите им пишело:"УБИЙТЕ ДЖОН БОН ДЖОУВИ" докато при тях не дошъл гоуемият СОРОС мениджър на Джон Бон Джоуви и им казал направо:"ЛАПАЙТЕ МИ ОНАЯ РАБОТА И ЩЕ СТАНЕТЕ ЗВЕЗДИ и хеви метълите му го джунджуркали в уста" и сега са ЗВЕЗДИ без да са си направили своите песни

174

Анонимен

преди 2 години

След калинките на Борисов идват кърлежите на Слави .

173

Анонимен

преди 2 години

Турците не можаха да ни ликвидират за 500 години, демократите ще ни заличат от земята за 50 години, от които 30 вече изминаха.

172

Истината

преди 2 години

Истината е, че може би само ИТН не са партия на статуквото. Може би, защото още не знаем дали към тях не са се присъединили бивши кадри на СДС, ГЕРБ или НДСВ. Демократична България (ДСБ на Иван Костов) са партия на статуквото. Изправи се! Мутри вън! са наполовина партия на статуквото заради Татяна Дончева и Мая Манолова

171

Истината

преди 2 години

Истината е, че при тройната коалиция средната заплата в България скочи с над 88%, но това се видя недостатъчно на хората и през 2009 година те избраха мутрите да ни управляват и заплатите се повишаваха с около 6% на година в следващите 4 години.

170

Чорна Панамера

преди 2 години

За Трифонов не бих гласувал, но виж за Кондьо ...

169

Мерседес Мечок

преди 2 години

Само го вижте тоя и ще разберете защо сами сме си виновни ...

168

Анонимен

преди 2 години

турците не можаха да ни ликвидират за 500 години, комунистите ще ни заличат от замята за 50.

167

КОНЧИТА ВУРСТ..

преди 2 години

ОТ УЧИНДОЛ... ЗАПОЧВА ДА ИЗЧЕРТАВА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ...

166

Коко Горилата

преди 2 години

Народът иска чалга - дайте му чалга, ама после да не реве що няма пари.

165

Анонимен

преди 2 години

"Пиянството на един народ "скоро ще се събуди с тоталитарен режим в полза на свръх богатите олигарси които в момента извършват лесен преврат чрез аборигена свикнал да живее ден за ден с чалга на уста,въобразяващ си,че това което хвърчи се яде.Ама ,не!Докато не се изследва генезиса на корупцията от създаването й,причини и следствие,кои кръгове,да се обясни,защото на създателите и забогателите не се търси сметка,а точно те в момента "са борци" срещу статуквото ,представете си,че и "нова промяна".

164

Анонимен

преди 2 години

Няма"основа"при тройната коалиция,а показателна свръхкорупция и порции,МРЗ 240лв- 2009г.А основата на Борисов е възстановяване на държавата с мащабно строителство,3 пъти по висок БВП,МРЗ -650лв.,повишени пенсии.Че какви пътища имаше преди 10 г.-разбити дупка до дупка.Изградиха и нови пречиствателни станции,преобразиха градове,ремонтираха училища и детски градини,ремонтирани,а не порутени църкви и манастири,които се посещават.Стъпват наготово,а кой ще довършва след като вече отклониха средства?

163

Папагала Жако

преди 2 години

Ръгай чушки в боба :)

162

Анонимен

преди 2 години

народа се е побъркал. от отчаяние е готов да пропадне още повече.

161

на биси майката

преди 2 години

Пилците се броят на есен. Совите не са за това за което са.

160

Анонимен

преди 2 години

България се превърна в Л У Д Н И Ц А и явно Л У Д ще ни управлява. Само си представям как татуирания с "Водя АДА" ще застане до Макрон, Меркел, Путин, Байдън или дори Ердоган. Пази Боже сляпо да прогледа. Взе едни пари в едно червено куфарче и реши, че е Бог или най-малко Цар. Пфу. Май и него ще замерят с л а й н а като Бареков