171

Анонимен

преди 3 години

До до 180/183"Да, така е - ДС кръгът Доган-Пеевски са съветски сателит и защитават техните интереси. Много хора знаят, че Доган е главният съветски резидент в България."Ц. Доган-Пеевски е турското крило на ДС, което при нужда работи с руското. Руското крило на ДС са хората около Радев, начело на които стоеше генерал Гоцев. Тези две крила работят заедно, ако се налага, защото и Русия и Турция имат интерес от слаба България. Както е всъщност от Освобождението насам.

170

един ден

преди 3 години

Един ден Радев ще влезе в учебниците като най-незрелия и вреден за обществото президент. Бъдещите поколения ще се поучават от грешките му за да знаят и да не ги допускат.

169

Анонимен

преди 3 години

Нека видим - милиционери и обслужващи журналисти са ревнали гороломно срещу ИТН. Буквално са в истерия. А колибите на ДС наистина бяха поразбутани - спецпрокуратурата е само от ДС кадри /прокурорите на 8-те джуджета/, спецсъдилищата са само от ДС кадри /съдиите на 8-те джуджета/, КПКОНПИ и ДАНС пък, са служби създадени изцяло от ДС, следва продължение...

168

до 180

преди 3 години

Да, така е - ДС кръгът Доган-Пеевски са съветски сателит и защитават техните интереси. Много хора знаят, че Доган е главният съветски резидент в България. Действително те управляват в момента. Кръгът Прокопиев е, така да се каже, либералното ДС крило, ориентирано.. хм... проевропейски.

167

до 178

преди 3 години

Съгласен съм с много от нещата, които казвате. Кръговете са доста. През годините имаше поне 10-15. Основните обаче, които съсредоточават най-много власт и са оцелели до днес са тези трите.

166

Анонимен

преди 3 години

Потресаваща некомпетентност и арогантност се излъчва от всички депутати(изключвам тези от групата на ГЕРБ) .Имам чувството, че тези хора са абсолютни о'ткачалки. Бог да пази България! Идват много тежки месеци.

165

Анонимен

преди 3 години

До до 168/175"В момента управлява ДС кръгът ..."...на Русия.

164

Анонимен

преди 3 години

ДПС е крепостта на ДС. ДАНС и прокуратурата са също техни. Нека си спомним - съдия Нинова, в едно СРС казваше, че лично, за 3 години е издала над 15 000 разрешителни за СРС. Един съдия - 15 000 разрешителни! Онези продължават да подслушват наред - оттам и валящите отвсякъде СРС-та и компромати. Както казва и колегата отдолу - ДС не са единни - понякога различните техни кръгове воюват помежду си, понякога работят заедно. Страда само народът.

163

Анонимен

преди 3 години

До до 168/174"Кръговете" вероятно са много повече, но няма значение как се наричат: важното е с кого работят.Моя аргумент беше, че няма такова нещо като "ДС", та да може ИТН да "разбутат" нещата на ДС. Дори да беше вярно, това означава, че са разбутали нещата на някои от хората на ДС, не на ДС, защото такова единно нещо няма. Това което работи срещу едни от ДС, работи в полза на други от ДС. В момента руското ДС взима мощен превес и повлича държавата към разруха.

162

Петко

преди 3 години

Слави е продукт на носталгичния комунизъм.Това са хора които всичко знаят но нищо не могат.Затова пък, те отнесоха гласоподавателите на БСП.Всъщност Радев пресоли супата. Беше заложено, Слави да опростачи народа и да претендира че "такива са капиталистите".И тогава да спебели БСП с "по-достойни и кадърни хора".Обаче Слави се застоя прекалено дълго и сега няма връщане назад.А и президента се оказа слаб и неудачен. Липсва му стратегия и тактика. Просто срам за българския офицер.

161

Кафяв гербер

преди 3 години

Мачкай Радев, кефя се как герберунгелите *** и се гърчат.

160

до 168

преди 3 години

В момента управлява ДС кръгът Доган-Пеевски. Борисов 1 беше на Прокопиев, бутнат от Доган-Пеевски. Борисов 3 беше на Доган-Пеевски, опитан да бъде бутнат от Прокопиев.

159

до 168

преди 3 години

Кръговете на ДС са три - кръгът Прокопиев, кръгът Доган-Пеевски и кръгът на трибуквената морска групировка /пиша го така, защото този сайт е на трибуквената групировка и изписването на името им е цензурирано/.

158

Анонимен

преди 3 години

До ВелаНяма такова нещо като "единно" ДС. Има хора от ДС, които в зависимост от историята си са се разделили и търгуват с различни държави: Русия, Турция и някои, които си правят от България бащиния. Тия в президентството слугуват на Русия, тия около Доган, на Турция, а останалите - на олигарсите, които могат да са свързани или с Русия или с Турция.

157

АМИ ПРОСТО Е:

преди 3 години

ОТ МАШИННИЯ ВОТ---ЩЕ ПОСТРАДА ПРОСТОТИЯТА НА СЕЛО .... И ПО-МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ!ДЪРТИТЕ БАБИЧКИ И СТАРЦИ --ЩЕ СЕ ПУЛЯТ НА МАШИНИТЕ , КАТО ПРЕД БАНКОМАТИТЕ...!РОМИТЕ --ИЗОБЩО , НЕ ГИ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ...ТЕ СА ДОСТА НАЯСНО С ДИГИТАЛНАТА ТЕХНИКА!ОТ ВСИЧКИ---НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГУБЕЩ ЩЕ Е БСП!ГАРАНЦИЯ!

156

слушайте бе хора

преди 3 години

Всъщност когато говори Радев, не говори той. През устата му говори О'боже Путин.

155

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 166Гледам, че пак пускате някакви фишеци: я кажи от къде се контролира ДС?

154

Вела

преди 3 години

До 160Не знам кой си, но ако си мислиш че ИТН ще изринат ДС, ще ти кажа че грешиш! Просто разбунтува кошера с осите и им даде шанс да се разроят и от 1 кошер да създадат стотици. А и Слави е продукт на същите тези хора. Нали не мислиш, че някой може да стане известен, с пари, със собствена телевизия без да е обвързан с олигархията! Аз познавам изключително достойни хора, които им подливат вода, само защото не искат да се подчиняват на чалгари. Чалгата убива нормалните хора, а сега стана ароган

153

все тая

преди 3 години

Аз ще гласувам с машина срещу Радев.

152

защо

преди 3 години

Ще се развалят, колкото се развалят "елките" на счетоводителите. И толкова грешки ще правят. И едно предложение: Комисията ти вкарва ЕГН то като парола. Сядаш на машината, пишеш си ЕГН то и имаш достъп. Така 90% от неграмотните ще отпаднат. Стига с манипулации. Образованието до 8 клас е безплатно и задължително.