118

Анонимен

преди 3 години

Задочната работа и задочно образование исключват маските. Няма нужда за каски вкъщи.

117

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е човек да знае някой чужд език, за да прочете инфо от източника.Та, фактите са(според производителите) :Така наречената ваксина НЕ предпазва "ваксинираният" от заразяване. "Ваксината" НЕ спира разпространението, "ваксинираният" може да заразява другите.Според американската CDС:В 79% от случаите предпазва от симптомно протичане на заболяването.В 90% от случаите предотвратява нуждата от хоспитализация.В 100% от случаите предпазва от смърт.

116

До Дрт прч

преди 3 години

Тя за 100 лв ще продадат и майка си. Разведчикът по веригата им е спуснал препоръките и те ще си счупят пръстите, докато тарикатски си мислят как някой ден офицеру ще им каже, бравус, награда имаш , почивка на моренце без маска, с привилегии разбираш ли....

115

Тиква

преди 3 години

Щаба пак "прескача" новините. Три медицински сестри в Норвегия са починали от тромбоза след ваксинация ...

114

Може да се живее

преди 3 години

Живее се спокойно и здравословно БЕЗ кръчми, нощни клубове, молове, *** Освен това човек пести пари и време. Тези спестени пари може да инвестира в себе си и в дома си, както и за здравословен начин на живот.А тези хора, които им позволява професията да могат и дистанционно да работят са късметлии.

113

ГРЕШИТЕ ДОКТОРЕ!

преди 3 години

Няма да стане!Плана за дехуманизация няма да успее!

112

ДртПрч

преди 3 години

Разбирам да сме в режим на оцеляване и от тези мерки да зависи живота ни, че да имаме реална нужда да ги спазваме.Това обаче съвсем не е така.Вкъщи изкарахме ковида. Ами... Най обикновена хрема. Аз бях до тук. Никакви мерки не спазвам оттук нататък!

111

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето е на електроннта работа и образование от дома. Няма маски и човек може да гласува всяка минута за ЕС или НАТО. Много от професиите като депутат и президент ще трябва да се закрият, но и сега са ненужни и корумпирани единствено за лична облага.

110

Пловдивскьи Ливент

преди 3 години

Тоя път ша мъ хванити за уюю, с години ша го държити

109

ДртПрч

преди 3 години

Абе цяла година някакви хора ми обясняват колко било хубаво да живеят в режим на ограничения. Можели без кръчми, без магазини, без да ходят на почивка, без да виждат родителите си, не им трябвали приятели, можели и без пари, я виж колко хубаво било едно време в казармата, колко добре били свикнали с маските...Скотска им работа!Абе вие защо въобще живеете?

108

Анонимен

преди 3 години

Верно е това че руските *** тролят яко против ваксините.

107

Хайде презервативи

преди 3 години

На главите да носите и да не правите секс докато трае Ковид-19 епидемията. Не трябва да се забременява спазвайте мерките за дистанция, за да няма бременни хора.

106

Хайде боцкайте

преди 3 години

С каквото и да е - с хероин, с ваксина, вече ми е все тая!Писна ми от локдаун. Давайте, боц, на и да се свършва!

105

ДО КАПИТАЛИСТ

преди 3 години

май е обратното, който ги спазва е комунист.....слушкаш стабилно......

104

Анонимен

преди 3 години

Абе, ДНЕС, защо не пишете че братът на Димитър Рачков кара пиян и блъска полицайска кола? М?

103

Хари

преди 3 години

Мислят си, че имат знания, мислят си, че познават историята, мислят си, че те са единственият критерий за справедливост, мислят си, че това им позволява да се изразяват вулгарно-просташки естественно, такова е битието в ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОСТАЦИ.

102

Капиталист

преди 3 години

Който не спазва мерките е комунист!

101

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе виждате ли че червените *** целенасочено работят против мерките и ваксинацията--Бе не ги слушай, гледай това видео как в Русия измират без да спазват никакви мерки: "Путин поздравил россиян с годовщиной возвращения Крыма"

100

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми, така даже ми е по спокойно. И без друго нито ходя на мол, нито зимата се тъпча по заведения, нито ми е зор да се виждам с разни хора. Имам си страхотна виличка в планитата с огромен двор, имам си перфектно бунгало на морето. Ич ми не е за глупостите на масите, където не били овце ама се тъпчат по всякакви глупости тамън като овце, кина, заведения, и т.н. зависими от индустрията, ама иначе били много независими според вижданията им, аз съм независим.А да завися да тура дърво в камината

99

Анонимен

преди 3 години

В Русия всяка майка получава еднократна парична от 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв) помощ при раждане на второ дете. За първо дете помощта е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв).