138

Бай Ганя

преди 3 години

Баба Марта и Кукерите ще прогонят ковид и злото.Не ни трябва ваксина.Имаме такава силна традиция.

137

Истината

преди 3 години

Пълен локдаъъън от понеделник с вечерен час.Това е спасението за България.

136

Анонимен

преди 3 години

До спутникЗа какво ти е руската или която и да било? Ще се инжектираш ли? Срещу какво?Измислете нещо по- хитро

135

Четете

преди 3 години

Загинали българи по време на Втората световна война -12 587Загинали от началото на Ковид пандемията в следствие на covid 19 -11 100

134

Българин

преди 3 години

Да мрем и да чакаме да отмине значи?

133

спутник

преди 3 години

Пуснете РУСКАТА ВАКСИНА бе гербаджии . Колко хора още трябва да умрат и колко фирми още трябва да фалират заради вашата ПРОДАЖНОСТ към западните корпорации.

132

да,да ама не

преди 3 години

"Ако трябва да вляза в този тип говорене, трябва да кажа: "Мили хора, нито Щаба, нито РЗИ произвеждат вируси, нито ги разпространяват, нито изпитват удоволствие да ви спират дейността. Изглежда някои хора не го разбират", заяви доц. Кунчев."Аз още помня как се изтъпанчваше светата троица и ни набиваше канчетата от всяка ТВ! А сега сме мили хора! Кога казваше истината : миналата година до генерала в черно с лъснатото кубе или сега?!

131

Well,well isn't

преди 3 години

As the good old Bharmitzva masacre - seeing how much the cemeteries are full I would advice some people to really watch their tongues and what they say ... What you gonna drive the armored car and shoot civilians now?

130

Четете

преди 3 години

От 9 млн Израел, 55% от населението имат поставена 1 доза и 35% от населението с 2 поставени дози. Тоест ваксинирани над 90%. Имат 3.5 ( izrael: 815 000 bulgaria: 272 000 ) пъти повече случай от нас на болни и 2 ( izrael: 5,967 bulgaria: 11 000 )пъти по малко смъртни случай. Анти ваксарите са с IQ 60.

129

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, със сигурност си водите статистика колко са болните след ваксинация. Що не вземете любезно да помолите хората след като се ваксинират да си постоят десетина дни в къщи? Да видим дали вълната няма да вземе да намалее значително.

128

селянин

преди 3 години

тва ли е най важнотонекой знае ли колко пъти г-н Киоко Мицуй от Токио е изпуснал газове днеска

127

граф 1280

преди 3 години

*** търси конспирацията и най-го е страх да не се мине нещо щото е ***. Аз като наследник на стар аристократичен род съм длъжен да бъда постоянно в този форум за да давам съвети и да изказвам компетентното си мнение на простия бай *** който не носи маска. Земята не е плоска. Това го установих лично.

126

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Затваряне !Затварянеее... !Но нищо, че е късно вече,Чувал с консерви си купи,и запаси се ти човече,за новите по-тежки дни !Охлабване...отваряне...куп ни беди донесе,но *** е добре, нали ?!Хвана се за зелено вече,не дава даже 5 пари !!

125

Менгеле

преди 3 години

Аз няма да се инжектирам!

124

гневен

преди 3 години

С твърдото си нежелание да допуснат Руската ваксина , ГЕРБ ни убиват методично - и физически и икономически. И Жестоко се заблуждават че това ще им бъде простено и на изборите и в исторически план. Катастрофалните последици са следствие изцяло на тяхната пълна некадърност

123

Куньо

преди 3 години

Много си противен ве Кунчев, дрaйфa ми се от теб!Какво ще стане април месец, ако "издържим"?Важното е да се провали Великден, нали?

122

Гроби Таласомо

преди 3 години

До ЕмоГЕРБ никога не сте се славили с особен акъл, затова благодаря за интервюто, беше ми много полезно;)))

121

1280

преди 3 години

*** търси конспирацията и най-го е страх да не се мине нещо. Хората му казват - не се събирай, той им вика они че ми кажат и се събира нарочно с другите подобни папуаси. Викат му лекарите ваксинирай се - той им вика они че ми кажат, ч по-добре знам, в Беларус и Занзибат си одят без маски и нищо им нема.Ама когато легне болен вика олеле държавата не ми помага.Вярва, че земята е плоска и се надява учиндолския чалгаджия да го управлява. И като му кажеш, че е *** ти вика ти па си много убаффф.

120

Анонимен

преди 3 години

До ЕмоСамия факт,е ЦЦ е с тях, ме разколебава за коя партия е по-добре да се гласува,всяка партия - ГЕРБ,АБВ,ДПС,БСП е по-добра от партиите,които са се обединили с ЦЦ, защото страха ,цецомобилите,следенето,рекета беше когато той беше във властта,а сега той е на другата страна и ако не дай Боже влезе с измама пак във властта,народа в цялата страна пак ще пропищи от страх! А нали протестираха срещу страха и терора? А за Слави писаха,че също са от мутренските среди. Какъв е избора тогава?

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Винаги може да стане по-лошо" КонфуцийТака че ако искате промяна,гласувайте но не за партиите наследници на БКП и ДС-ГЕРБ,БСП и етническата незаконна партия ДПС!!!Нужна е незабавна и решителна промяна иначе България скоро няма да я има!!!