91

Българин

преди 3 години

Нормално е политик който има пари без да може да управлява да раздава пари за музика на хора които не могат да правят музика. Той преценява според своите разбирания.

90

Анонимен

преди 3 години

Българската народна песен бе ревизирана и вече се пее в следния текст: Притури се чекмеджето...

89

Анонимен

преди 3 години

Ицо Хазарта е абсолютно прав... Но за съжаление България се управлява от *** с униформи създадени в дупето на комунистическия престъпен режим.

88

Анонимен

преди 3 години

АКО КОМПЕНСАЦИИТЕ СА СПОРЕД ДЕКЛАРИРАНИТЕ ДОХОДИ РУТ КОЛЕВА ЩЕ СТАНЕ МИЛИОНЕР ОТ ДЪРЖАВНАТА ПОМОЩ ЗАЩОТО НЯМА И 1 ЛЕВ ОТ КОНЦЕРТИ, НИКОЙ НЕ Я СЛУША.

87

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов пак взе правилно решениеза това пак ще гласувам за негоКорнелия Нинова никога нямаше да помогне ха тези хора

86

Анонимен

преди 3 години

А на нас няма ли да ни платят по 4000 лв, за да не плюем Боко Тиквата по форумите?

85

Анонимен

преди 3 години

Няма такава държава,на едни да дава на други да не дава!Всяка фирма ли трябва да ходи при премиера за да получи помощ?А защо?Прав е Ицо,има информация в НАП и трябва да се гледа ама ги мързи и не им пука там докато не им каже премиера или Ананиев.За фирмите с оборот под 30 000лв няма една стотинка!А са си плащали всичко!Явно ще трябва да закрият фирмите и да се работи на черно,това прави държавата.

84

От бореца

преди 3 години

Цицо гъзарта е прав и достатъчно хитър, цицай цице цицка, цицай.!.

83

Хазарт

преди 3 години

при Комунистическа Диктатура, хора с честни и справедливи идеи като твойте ги пращат у Белене! Трябда да ги превъзпитат да мислят правилно според партийната линия!!

82

Анонимен

преди 3 години

Oт къде нкъде ще дават само на музикантите?И пак защото йодили да се оплачат на Бойко.Ами на другите дребни фирми дето са с под 30 000лв годишен оборот защо не дават?!И те си плащат данъците и осигуровките и те нямаха работа като беше затворено вичко и може да се провери по касовите апарати в НАП.Защо държавата не обхваща и тях,а само който се оплаква лично на премиера?Държава ли е това?!Тогава да закриват фирмите и да минават в сивия сектор щом няма държава за тях!

81

Тонката

преди 3 години

Че ние кога трябваше се подкрепихме срещу властта:):):)Свалихме Орешарски,ДПС,Шиши,Мая,Станишката и Атака:):):)

80

До Калеко Алеко

преди 3 години

Хазарта има АКЪЛ колкото мозък на колибра (най малката птичка в света)А ти си негов фен .. .не намирам по малко безмозъчно ????Поправи ме ако бъркамОбъркан Шизофрен бълващ простотииНеадекватен ,,интелектуалец" Ни учи на демокрация в най гледанията Предавания (prime time) Гювеча е пълен с тюрлю гювечНяма да се учудя този индивидДа се появи на политическата сценаАма ,,хич"

79

Анонимен

преди 3 години

Българинът е много лошо семе и лош ген.Внесто да се подкрепят срещу властта...българина се настройва срещу другите българи.

78

до SS

преди 3 години

То не е елементарно, ами и е много нагло - 4-5 мииона на 1000 човека, даже е оскърбително и унизително към останалите поданици.

77

баба мара

преди 3 години

съгласна съм с това момче компенсации съгласно декларирани доходи кактоне гледам бълг сериали така не слушам съвременна бълг музика защото не михаресва

76

Тонката

преди 3 години

Абе са гледам вчера големо шоу Мая Манолова и Майките пред БНТ:):):)Избяга Галевица,че искаха да я шамарат:):):)

75

Митко Павлов

преди 3 години

Това Момче, дето си е толкова Софиянец, колкото и мен, в една година сме се родили и едни и същи улици сме минали, само дето той има трибуна е АБСОЛЮТНО ПРАВ И всеки нормален човек ще застане зад него!А който не разбира текстовете му, наистина ми е много жал за него, няма КПД, няма горе нищо...Евалата Ице, Браво Господине...

74

SS

преди 3 години

елементано купуване на гласове

73

Анонимен

преди 3 години

Абе след Костов никой не може да възстанови държавата. Тоя *** успя да унищожи цял един народ.Пръкнаха се само бандити и негодници.

72

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)Пак лки ше метате после яйца бе мушмороци?:):):)