51

до 48

преди 3 години

имам семейство и не е толкова простио да си купя билет ... пич Но децата ми като порастнат ще ги изстрелям да учат обратно в Европа , а след тях и ние .Не се изказвай за неща за които нямаш идея

50

Анонимен

преди 3 години

Голямо падение си е тази роля, който каквото иска да казва това е моето мнение и като българин, потомък на велики бойци и герои това си беше едно унижение за България.

49

Анонимен

преди 3 години

до 49Да, в гетата на Айше и Хасан е по-хубаво, прав си.

48

до 44

преди 3 години

Абе БГ може и да не е рая на света . Но ако реши човек да се засили нанякъде - със сигурност ге-та-та на black lives matter не се местото.

47

Анонимен

преди 3 години

До 46Ей, ама такива мазохисти като тебе не ги разбирам. Хем е гадно, хем си там. ХАХАХАХААбе, пич, я се събуди и излез от панелката в Люлин да подишаш малко чист въздух, моля ти се.

46

До 44

преди 3 години

Требе да съм леко алтав, че да въздишам по Америката - родината на Липсващия Смисъл, където основен смисъл на живота са парите!! Мерси!!!

45

до 39

преди 3 години

Живея в щатите от около 20г и имам достатъчно ясемн поглед накъде точно вървят .Това е била велика държава преди 60 - 100 години , когат9о е била бяла държава и е събирала цвета на европа . И са движели света .60-те години си променят имиграционното законодателство и започват да събират "нискокачествен материял" от не-белия свят.ежегодната им миграция от около 2 млн годишно . От тея 2 милион от Европа са 5% .Останалото са индийци , китайци , мексиканци и тнт пап-лач .Заповядай .

44

Анонимен

преди 3 години

До 43Аз казах, че тя вече е легална. Да, ожени се, може и да не и било по любов, ама то пък вие сигурно сте много влюбени във ваще китове.

43

Анонимен

преди 3 години

Иначе пак казвам, щом ви харесва в БГ да ви бие тока по улиците, да ви пропадат тротоарите и метрото да ви се чупи, стойте си тука бе, пичове. Никой не ви кара да ходите в САЩ, а очевидно не ви и искат, щом дажи и Буда, който е гален по главата от три папи, не успя да издейства падането на визите.

42

До 35:

преди 3 години

Какво ще стане с твоята велика позната, живееща нелегално в САЩ, ако стане жертва на катастрофа,ако даже има нужда от елементарна спешна операция катоапендисит?Егати елементарите сте тук.

41

РЕПТИЛ

преди 3 години

И досега "Индиана Джоунс и храма на обречените" еЗАБРАНЕН филм в Индия защото окарикатурява индийците,преписва им някакви злокобна религия, която няма нищо общос реалността, показва как гълтат живи змии, а те са вегетарианци.Също така Борат и това момиче показват нашите жени като нещо, което изобщо не е истина.Никакви ценности, никакъв интелект и никакъв морал.Ако ние се уважавахме, НАТФИЗ щеше да отнеме дипломатана това момиче, пък нека след това да си взема някакви Оскари и Глобуси.

40

се тая

преди 3 години

Тааа Марчето определено не е играла роля. Себе си е била.От ...меден рудник. Милата, мноооого е далече от Роберт Де Ниро и Хоакин Финикс

39

Дааааа

преди 3 години

Да коментирам художествените качества на Борат е все едно да коментирам художествената стойност на някое п.о.рно. Но от сравнението , общо взето, п.о.рното печели!

38

Анонимен

преди 3 години

До 35 Абе, ти познати имай колкото искаш. То нали знаеш поговорката - кажи ми кои са ти приятелите да ти кажа кой си ти.Аз също съм бил на бригада и съм видял с очите си какви пари се изкарват там, било то и от сервитьорство. Естествено там е за бачкатори, а не за мързели. Мързели може да сте си и в България.

37

До 35

преди 3 години

Трябва да си много заблуден. Парите са ОКОЛО сервитьорството. И аз познавам един млад готин човек, който се представя тук, че уж работи, но аз зная със сигурност, че работи основно гей. Останалото е за визаж.

36

Анонимен

преди 3 години

Борад е мега-гнусна простотия, не си заслужава дори да се коментират подобни "филми".

35

Това

преди 3 години

е един еврейско - американски бълвоч с огромна претенциозност, а всъщност - долна чалга, при това - претоплена. Точно за Оскар са си в родината на Липсващия Смисъл!!!

34

Анонимен

преди 3 години

До 20Дрън, дрът та пляс. Имам позната, която остана нелегално след бригада, в последствие си оправи документите, но си беше около 2 години нелегална. Та дори и нелегална, тя пак успяваше да се намира работа, вярно нищо особено, основно сервитьорка работеше, но за вече почти 5 години работа там, в момента има спестени за два апартамента тук. Но не е глупава и няма да ги инвестира в БГ естествено. Така че не знам кой бяга в Европа, ама там пари се правят даже от миене на ***, така че....

33

Анонимен

преди 3 години

Значи не знам новинарите ли,или повечето българи,за пари или по принцип но тука е такава комплексарщина,големата работа станала,една световно неизвестна участвала в някаква пародия с цел да наклепа противника на неомарксистите в САЩ и вече накарала много българи да повярвта в себе си!!!!!Както казават в САЩ=шит!Но ние сме >уникална страна>само тука може в летните месеци да правиш луда реклама на конкуренцията по телевизии и заведения с кухнята им!Нема подобни нихилисти в света,пууу отврат.

32

999

преди 3 години

Не очаквах да го кажа, но и най- ***.ите руски филми са по- стойностни от този бълвоч.