123

Анонимен

преди 3 години

Полицията намери няколко "фермички" и така ги "издой" шиле тата, че разбраха как изглежда таолетната чиния отвътре.Дали ще си помислят келе шите как да копат пак?Същите "хакерчета" пускат крипто-вирусчета пак да се правят на печелбарчета.

122

Анонимен

преди 3 години

Последно кешаутнах 40 ETH на цена от 575.69 евро парчето, като ги бях взел на около 100. Таксата за операцията ми беше 115 евро. Докато ми обяснявате за пирамиди и фарони, аз правя пари.

121

Тарикатче

преди 3 години

Ти си ***, ако продаваш точно сега

120

Анонимен

преди 3 години

Проблема е че полицията си трае и не работи адекватно по разкриване на крипто-тарикатите.Нямаме необходимия софтуерен ресурс за атакуване на тези пирамиди.Всичките тия софтуерни тарикати са за затвора.Да копат на нивата биткойнТ!

119

V

преди 3 години

Бит койна до някъде е пирамида .Ква валута може да е като са му много бавни блокчеините и не става за търговия на дребно ??? Нали това беше идеята ? Хората от частния сектор да могат да се защитят от държавен комунизъм чрез печатането на държавни пари .А те ко направиха ? Ами ние държим крайния потребител чрез пейбал и Амазон значи можем да натрапваме на хората квито на нас пари са ни изгодни .Чрез валутната търговия също .Но го има и момента че парите трябва да бягат от държавните печатници ;)

118

до 129

преди 3 години

Нищо не можеш да кеш аутнеш, долу "специалистите" с има няма 10к инвестиции се изказаха.

117

Анонимен

преди 3 години

За половината хейтъри тук е абсолютно неприемливо някой да прави пари. Даже и на кирливия plus500 в момента мога да "разкеша" на +32600$. Защо трябва тази горчилка бе хора?

116

Анонимен

преди 3 години

Ако някой си мисли че с виртуални пари от ПИРАМИДА може да спечели значи че е пропуснал началото на 90 години на миналия век.Купувайте момчета виртуална валута, а виртуално дали стават реални деца?Смешници!

115

до 125

преди 3 години

Флашката?! Боже, прибери си вересиите, Боже... КойнТите?! Олелее...

114

До 123

преди 3 години

Щом прочетох "БиткойнТ", и беше ясно, че няма какво да чета повече и е написано от човек, който идея си няма кое как се купува и продава.

113

Анонимен

преди 3 години

само пазете да не затриете флашката, че после си е..... с койнтите

112

Анонимен

преди 3 години

Тамън да си купя една едностайка апартаментче от Орландовци за един биткойнт и казаха, че се плащало с реални средства , защото виртулката на биткойнт се бъгнала райд контролера и не пускал биткойнти?!Ко да прайш, електроника, форматирали биткойнта в ламарина.

111

до 118

преди 3 години

Всъщност, единствен ти стана за смях. Не можело да се кешаутне, не можело това, не можело онова. Ама друг път.

110

до 120

преди 3 години

Аз бих перефразирал, че влагам в крави, а не в мляко. Кешаутът е млякото, което използвам. А кравите са това, е което влагам. Никой не влага всичко и то в криптовалути. Криптовалутата е една малка част от вложенията ми. И то не от друго, а от *** конформизъм. Цял офис накупиха Лискове, Етериуми и какво ли не сумарно за няколко милиона. И аз да не остана назад....

109

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Бай Хасанчо сложил на печката да си топли мляко. По едно млякото взело да се надига "Брех ммаааа му стара, ти да видиш чудо", бай Хасан взел по голяма тенджУра пресипал млякото и то продължава да расте... Донесъл голяяям казан, сложил млякото да "расте" доволен легнал да дремне, и като станал млякото го няма, останал си с празния загорял казан. Съвет от простия Вуйчо - не се лакомете, а кеш аутвайте, докато не е изгорял казана.

108

до 109

преди 3 години

Тези празни истории минават за шкембаците пред панелката и за в таксито, ама не и сред нормалните адекватни хора.

107

до 113

преди 3 години

Аз се сещам за промокода, с който днес взех Cyberpunk 2077 за без пари. Защо да не го използвам, като го има?! Изпратиха ми го на мейла, използвах го. Кое е лошото?!

106

до 113

преди 3 години

И на тебе да ти дадат промокод как мошеш да кеш аутнеш без 3,5% такса (които са 3500 на 100к) и ти ще вземеш.

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111зад фирмата поне стоят некакви активи, та там може и да има някакво логическо обяснение, въпреки че подобни скокове винаги намирисват на спекулация

104

do 109

преди 3 години

Пълни глупости. Тотални. Като започнем с това, че може да се купи и с ПейПал и никой не знае какво купуваш и като продължим с преводи и какво ли не. Тия празни приказки ми напомнят как от банкомат повече от 400лв. не можело да се тегли. Същите глупости.