54

Анонимен

преди 3 години

"Поддържаме стандарта на хората"поименно, на кои точно хора

53

Анонимен

преди 3 години

Баце, тихо, че другите държави в ЕС ще те чуят и ще ни завидят на "стандарта" след 11-те ти години на власт!

52

Анонимен

преди 3 години

"Мярката 60/40 остава до септември, Борисов: Поддържаме стандарта на хората"Поддържате африканския стандарт на хората вече 11 години.

51

След 30 години

преди 3 години

https://youtu.be/tfPA4uwKE1k - След 30 години и приблизително 1.7 милиона цивилни жертви Червените кхмери бяха изправени пред съда за престъпления срещу човечеството.Бих поканил Фил Хенсън да направи такъв портрет и на Симеон 2 Сакскобурготски.

50

Анонимен

преди 3 години

Продължава да се краде до дупка. Изборите са подготвени за измама, няма да се притеснявате.

49

Замислете се:

преди 3 години

Налице са ярки доказателства, че кървавият преврат започнал от 1981 година с убийството на Людмила Живкова, натопяването на режима на Живков за смъртта на Георги Марков, измиването на ръцете чрез смъртта на първородния му син - Сакскобурга не се вписва в категорията човешко същество - реформите му до поставят редом с лица като Адолф Хитлер, Йосиф Сталин и червените кхмери. И оправданието му е, тия гадни комунисти не заслужават човешки живот. Трябва да умрат всичките като твърденията на Т. Ушев!

48

Калеко,

преди 3 години

демег отбиваме номера, а? Ама при толкова милиарди натеглени заеми и помощи да кажеш - толкова можем, е честно казано нагло!!!За едни раздаваме с лопатата, другите дгд!

47

Калеко Алеко

преди 3 години

Мярката 60/40 не е панацея, но все пак е нещо и в пакет с останалите мерки и действия на правителството е средство за превеждане на кораба на българската държавност през рифовете на Ковита и Световната икономическа криза ... Та този кораб *** вълните на бурното море заедно с цялата европейска и световна флотилия ... Лошото е, че както винаги се намират едни другаре и товарищи, които не подбират средства да завлекат същият този кораб на дъното, само защото той не се води по техния кремълски маяк

46

Замислете се:

преди 3 години

Тоя род и неговите слуги са пряко отговорни за избиването на интелектуалци, творци, артисти оставили следа не само в българското, но и в световното изкуство, наука, постижения на човечеството. Само заради действията на баща му и брат му това е кръвна обида към цивилизация на 1400 години.И тази кръвна обида бе изкупена с кръв, да не споменаваме милиардите откраднати от него или с негово участие и заради които се намираме в най-тежката демографска, образователна, културна криза позната в историята

45

банкерче

преди 3 години

Айдеееее, теглим държавни кредити в несвяст, ще има лапаница 30 г. напред хахаахаКелепир, майка

44

Анонимен

преди 3 години

по- конретно, другри! Кого ще подкрепите/Гела и Пайнера ги подкрепихте...

43

...

преди 3 години

А горе на снимката виждам пет емотикона, възхаляващи се по между си и нямащи никаква предаставата какво правят.

42

Боко

преди 3 години

Браво на ... мен! Обожавам се . Ще си посегна някой ден...Иначе схемата е проста ( като мен) .12 години ощетявам пенсионерите с милиони. Ограбвам ги. Налагам тавани ,подове , швейцарски правила ...Все неща в техен ощърб. Това е море от пари. Къде отиват ясно. И сега в тежките времена вадя някакви малки суми от заграбеното и им ги давам под формата на уж бонус. Популизъм? Купуване на гласове? Не ,бе ...Просто мисля за народа ...Мазнинки бе ...ПРОСТО Е! Като мен ...

41

Саксофонов

преди 3 години

Осигуряват се на минималния доход, укриват приходи, а после да ги спасяваме.

40

Замислете се:

преди 3 години

Единствената глупост на социалистическия режим е всъщност не тоя изкоп дето го наричат Софийското море - принципно от гледна точка на пермакултурата това всъщност е много умно измислено водоем за животинките и гребен канал за спорт като всяка европейска столица. Единствената глупост на социалистическия режим бе, че не изтреби родът Сакскобурготски от неговата европейска част, не говорим за Великобритания. Аз съм против сделка с Великобритания и съм за най-тежките мита и данъци и визи!

39

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

60/40 => 60% оцеляват, останали 40 - фира дават !!

38

Анонимен

преди 3 години

Че нали има избори през март?Кви са тия клетви???

37

Аз съм за:

преди 3 години

Историческа вярна фактология ... обаче такова преиначаване, такова пренаписване на историята, такова изкарване на едни от най-великите българи за престъпници, казионни - хора дето са построили Националния дворец на културата и са свели неграмотността до 2% на населението - нямам коментар за глупостта на тоя завоевател, вицекрал и абсолютен колониален ***! М'ри бе ...

36

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Не може така !Искаме 160/40 - пожизнено; 4 руси жени и на калпак.....ромите и китайците да работя.Македония е българска ...Солун и Одрин също.

35

Умно село!!!

преди 3 години

Възхвала на глупостта - а дали са били само глупости! Почваш да ме нервиш - като се има предвид последващите глупости след 1989 година и сериала от 2009 с Кавизел - Затворникът много добре си помисли какво точно казвате. Аз не отричам, че е имало глупости като софийското море - ама то можеше да стане много хубав водоем, много хубав гребен канал. И пак в тая глупост има си време да стане малка мъдрост дори!