358

пфу!

преди 3 години

"ние не можем да се откажем от правото си на самоопределение"Никой не ви кара да се откажете от това право бе, лъжльо. Имате право да се самоопределяте и като китайци, и като папуаси, и като каквито ви хрумне. НЯМАТЕ право обаче да определяте какъв е бил Гоце Делчев, и няма как да му отнемате правото да се нарича българин. Нито пък имате право да си присвоявате българското царство на Самуил. Връх на наглостта е да се тръшкате, че някой си позволява да протестира срещу гнусните ви фалшификации.

357

Та така....

преди 3 години

Все още има "северомакедонци" които живеят с представите от юго-титосръбските учебници, че българите са *** монголоиди със закривени крачета и се учудват като видят туристи от България, че не е така! Жалка работа.

356

Анонимен

преди 3 години

Не трябваше да ви подаряваме танкове навремето. Току виж сте ги насочили към нас.

355

Анонимен

преди 3 години

Не разбрахте ли, че най-големия ви враг и пречка да влезете в ЕС са сърбите, които ви насадиха тази измислена история и омраза към прадедите си? Сърбите винаги са ни завиждали и винаги са живели в сянката ни. Всеки който ги хване ги мачка и те имат комплекси вече.

354

Анонимен

преди 3 години

Да бе, македонци сте вие, колкото ние сме траки и говорим на тракийски език. Живели са там някога македонци много отдавна, а след тях са се изредили един куп народи, като последно българи, наследници на славяни и куберови българи.

353

Анонимен

преди 3 години

Ще влезете в ЕС като шиптари, които говорят албански език.

352

Анонимен

преди 3 години

Гръцкото ноу- хау ще свърши работа. Макетата ще се пеняват известно време и после ще мирясат. Имат от сърбите едно хайдушко и про- сташко самочувствие и кафанско- чалгарска представа за света където все някой или ги владее или закриля или им върши работата, а те дай им да чупят стойки и говорят несвързано.

351

Вижте

преди 3 години

Тези хора от Македония живеят на земята на която са живяли и тяхните предци. Те са произлезли от тях. Ако на тази земя са живели извънземни преди хиляда или 100 години и македонците тяхните деца сега живеят в Македония, следователно тяхните предци също са македонци. Няма как аз да съм Българин, а прадядо ми да е Османец или Османлиец незнам кое е правилно. Така че това което е на тяхна територия си е тяхно,колкото и да го искаме.

350

Анонимен

преди 3 години

Всеки има право да се самопределя включително и джендърите Един път завинаги трябва тези северни руси македонци да престанат да крадат история България е владяла земи и в Румъния и в Сърбия и в Гърция но никой там не казва че Симеон Велики е румънец и тн Това че Самиуил е живял в Охрид не го прави македонец Ванче Михайлов бе казал извадете архивите от Истамбул библотека там пише

349

Анонимен

преди 3 години

Зайо, има една схема. Албанците вече влизат. С тях в ЕС ще влезе и 2/3 от РСМ. Останалата 1/3 ще лъска паметника на гърка Александър Велики.

348

Анонимен

преди 3 години

Ще влезете като сърби, българи и албанци, живеещи в Северна Македония и говорещи на български диалект.

347

Влак GT

преди 3 години

Ще влезете като северни македонци, говорещи на северно македонски език.Една държава грешка на аборта!

346

Анонимен

преди 3 години

С тоя акъл македонци, няма да влезете в унията, забравете.

345

Aristotelis

преди 3 години

Официалния език на Филип и Александър Македонски е бил елинския! Официалния език в Македонската империя е бил елинския! А вие антички сърбомани на "Каков язик сборувате?" Учете елински, ако сакате да сте внуци на "Великиот Александер"!

344

ще влезИте

преди 3 години

ама след 30гкато си признете че говорите диалект на български и че исторята ви е българскаАко ли не вървете при "братска" сърбия и русия

343

аз

преди 3 години

Найй-важното за политиците е да ни баламосват и да ни държът под напрежение за да може да работим без да мислим. Целта им е да плащаме данъците , а те да живеят в охолство и да ни се подиграват. На нито един политик не му пука за нас.Тях единствено ги интересува е да са на власт за да могат да смучат държавни и европейски средства. Споровете ви са успех за тях. Иначе аз съм за премахването на всякакви граници и бариери между хората, защото няма значение от каде идва човека , а къде пристига.

342

Да бе да

преди 3 години

До БлагоевградКолкото ти си от Благоевград,толкоз аз съм от Скопие!Айде пий си следобедното кафе в службата на УДБА и не сери по нашенските форуми!

341

Ganjo

преди 3 години

Не може българите да искат да напишат историята на Македониа. Всяка държава и народ имат право от тяхна гледна точка да тълкуват събития и история. Кои сме ние,че нашият прочит да е най достоверен. Все едно Гърция да иска от нас да ни напише историята. Еее..,не, че не ни е написала повече от половината до сега.Все техни источници цитираме без да сме ги видяли,ама нейсе. Великите българи...,ала..бала.

340

За много

преди 3 години

Държавата Северна Македония съществува , гражданите на тази държава не се възприемат за Българи или други , а за македонци. Над 95% от държавите от света го признават това включително Русия и САЩ. Освен че ги признават за македонци , признават и езика им. Така че мисля , че е много късно да оспорваме това. Можеби ако нашите родители или баби и дядовци бяха реагирали преди 75 години , щеше да е различно.

339

Като не ви отърва!

преди 3 години

Правете си Югославия със Сърбия и забравете за ЕС!