85

Милен Илиев Минков

преди 3 години

До епидемиолога Човече ще си останеш във лудницата

84

Милен Илиев Минков

преди 3 години

Ястребе...Ще си платя да ме светнеш какво става...

83

епидемиолог

преди 3 години

Никакво чудо не е станало. Просто повечето хора там вече са преминали през вируса и са едтествен щит срещу разпространението. Ако не бяха правили национални локдауни и да слагат парцали на устите си, а да бяха предпазили само старците и болните- отдавна да бяха забравили за този вирус. И с пъти по-малко смъртни случаи.Просто едни хитреци решиха тази агония да продължи колкото е възможно по-дълго заради техни интерси.Безмислените тестове били помогнали?- дрън дрън за балами.

82

Милен Илиев Минков

преди 3 години

Не обичам да ме баламосват еврей...Въпреки че ще остана сам и без деца...

81

Анонимен

преди 3 години

До 83Много ли държиш да си вечен затворник?

80

Анонимен

преди 3 години

До 81Тези плочки тип пчелна пита май на площада на някое бг село ми прилича.Не че има значение де.

79

Анонимен

преди 3 години

Пак манипулативни заглавия и пак безмислени статии.Всичко с цел да се оправдае липсата на локдаун в Бг и безмислената смърт на 5-10 хиляди невинни българи.БорисУФ ще бъде съден за това!!

78

ТАЗИ

преди 3 години

снимка ме еот ИСПАНИЯ МАНИПУЛАТОРИ

77

Анонимен

преди 3 години

До ...Ми не чакайте излезте и отхвърлете игото живота е обидно кратък и не може да се пропилява така ми живота е буквално един миг от къде накъде някакви съмнителни хора взети от нищото ще ви казват какво да правите и как да живеете егати като в затвор.

76

Анонимен

преди 3 години

До избирател Може да лъщим и да блестим цял живот корона е това не е шега.

75

Анонимен

преди 3 години

Според вас сервитьорката с маска ли е или не ми тя има маска на врата дори не на брадичката, очевидно имат голям прогрес но ако не бяха те отдавна да сме се отървали от вируса. Каквото и да значи това е моето мнение а вие го тълкувайте както си искайте.То бива бива наивност и глупост *** пък чак толкова.

74

Шаши

преди 3 години

Яжте, пийте и .... до скъсване. Бил Гейтс от 2 часа е буден. Все не може да спи този човек. Идва коронабактерията. Жената на коронавируса.

73

ааа

преди 3 години

За тея които още не са разбрали - заразените са между 6 и 10 пъти повече от потвърдените с тест случаи. Тоест за бг в момента са между 600 и 800 хиляди. За Испания са съответно между 10 и 15 милиона. Така че всеки сам да си смята за стадния имунитет и за другите глупости.

72

избирател

преди 3 години

Гешефта на 21-ви век!!!Да видим сямо,кога ще лъсне с целия си блясък?

71

LOl

преди 3 години

До Анонимен 31Явно и ти от нашите математици си се учил да смяташ или но по скоро ми приличаш на последовател на Мангъра :) Лесно се манипулират цифри :) Всъщност със изманипулирани цифри сметката ти за стаден имунитет е вярна.... Но всъщност заразените досега официално в ЦЯЛА Испания 1,521,899 която е със население от 47 000 000 приблизително !@!! И стадния ти имунитет КУЦА !@!!! Различен е процента 1,521,899 заразени на 5,700,000 приблизително област Мадрид, и 47.000,000 цяла Испания !@!!

70

Веско

преди 3 години

Продължават разни анонимници да пръскат мозък и паника. Общата смъртност за Испания от началото на годината е един човек на 127. Не само то Ковид! А че някои си изкарал вирус не може да е новина. И да, в моето семейство имам и контактни и прекарали и умрели от инсулт и от рак тази година. Познайте дали не се изнервям от ***.

69

...

преди 3 години

Мек за цялата тая работа. За какво ни е статистика и простотии. Живота е кратък..Гледам пенсионерите, които са най-застрашени и не им пука... И така трябва, че знае ли се колко му остава на човек. Дадоха им малко добавка към пенсията, може да е малко, но те се радват и се събират и си говорят по парковете и ползват всеки миг да уловят някой слънчев лъч. Та в тая мизерия какво друго, освен да се порадваш на малкото , на малките неща. А ние по-младите ако ще чакаме 10 години да мине вируса..МЕК

68

МЪ

преди 3 години

Януари месец изкарах на крак това грипче!8 месеца са минали от тогава...пуша тютюн...не спортувам...що не съм болен отново?!?и дъртите пенсионери край нас са същия брой...нещо таз пандемия много избирателно убива!!!?

67

Анонимен

преди 3 години

До фигароТака ще се мъчиш цял живот с тия бръмбари в кратуната си.

66

До Слънчака

преди 3 години

Ми то по твойта логика защото ще умрем някой ден нека да е днес или утре.Ми предлагам да не бързаме да мрем от някакъв пропаднал биологичен експеримент на китайските клошари които не могат да си дезинфекцират лабораторията щот са откраднали дезинфектанта или ги е домързяло да измият хубаво.И то да умрем 2-3 месеца преди ваксината.. Брат, тва е все едно да си ветеран от ВСВ да си изкарал всички гадни битки жив и да се самоубиеш април 44-та с логиката "нали ще се умира"Не,ще се живее!