183

Зозо

преди 3 години

Знаем я вашата програма - заплата 5 долара, пенсия 3 долара, няма хляб в магазина. Ако не вервате питайте Р.Гечев и Р.Овч. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))БСП повече никога няма да управлява!!!

182

анонимен

преди 3 години

до гост ТДа се кара боен самолет който не е в бой е много лесно. Все едно е шофьор на самолет. Такъв е Радев. Разходка със самолет.Друго е да управляваш пътнически самолет - десет пъти по голям от изтребител, и возиш 280 пътника. Огромна отговорност, а не разходка с изтребител.

181

Сбъркани по ген

преди 3 години

Леви идеи, леви ръце, леви крака, леви резби, леви мозъци - юдо-леви еви потомци.

180

Анонимен

преди 3 години

брей, брейот комунистите искам само едно - да са по-далече от мен и родината ми.

179

Помним

преди 3 години

От програмите на БСП през зимата на 1996 г. един хляб беше стигнал цена от 22 000 лв.

178

ЦРУ

преди 3 години

Напролет следва - " БОРИСОВ -4 " !!! ЗАЩО ??? .......ЗАЩОТО винаги над 1 000 000 гласуват за ГЕРБ ..а сега + 500 000 гласа на ЩАСТЛИВИ ПЕНСИОНЕРИ ..заради ПОСТОЯННОТО увеличение на ПЕНСИЙТЕ !!! БГ се развива МНОГО ДОБРЕ !!! БВП стигна 116 000 000 000 лв. ...а на депозит в банки ЧАСНИ ЛИЦА имат близо 54 000 000 000 бв и РАСТЕ !!! .....п.с... за МЛАДИТЕ ....НИНОВА беше от СДС ...ЗАМ.МИНИСТЪР иконом. при КОСТОВ -той я ИЗГОНИ за корупция .......при Станишев - зам. мин - той я ИЗГОНИ за корупция !

177

Сандо

преди 3 години

а, а тяхната програме къде е?

176

Евала

преди 3 години

- Просто безупречна! (манипулаторка и лъжкиня)

175

Анонимен

преди 3 години

Когато ГЕРБ са на власт България има епидемия и корупция

174

Електра

преди 3 години

На Импексовата барсала програмата и е ЦАП ЦАРАП, БАТКО на БРАТКО и Грипени Кауна. Тази програма три пъти ни докарва до ограбен народ и фалит...

173

Янко

преди 3 години

Партиите трябва да се забранят!

172

Анонимен

преди 3 години

Да, когато БСП са на власт Държавата всеки път фалира, народа обеднява и спитат еврофондовете!Стига с тия комунисти бе!

171

Анонимен

преди 3 години

БСП знае как да направят 3000лв за $.

170

бай ганю

преди 3 години

ПРЕДИ БСП със програма и то правилната програма за управление излезе ДБ БСП може и да има някви нахвърляни идеи за програма но не сме ги чули а и със сигурност не е правилнатаединственно ДБ има амбицията и капацитета да въдвори ред в беззаконната ни мафиотизирана странавсичко друго е загуба и пропиляно време

169

ВМА

преди 3 години

Много молим госпожата, която приехме в коврид отделението за няколко часа да ни върне Програмата за управление. Детенцето на една от санитарките я е писало за домашно по Човек и природа за четвърти клас и не иска да пише тая цяла страница глупости наново. Милим ви госпожо, бъдете така добра, върнете ни откраднатото!

168

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... "бойковите комунистчета" не ходят на Бузлуджа и яз.Копринка, не лъскат шмайзера на Альоша и в Денят на Европа не честват "День победы" ... те не твърдят, че Народият съд е бил неизбежен, че съвеЦката армия е спасила българските евреи и не се гаврят с паметта на нечии дядовци измъчвани и убивани от комунистите ... Профилът на съвременните ко.мун.дета е много ясен и боята им отново е черевена, като фасадата на "Посирано 20" ... !!!

167

отговор

преди 3 години

Рибата в морето тя приготвила котлето.,,Къде са програмите на другите ,тръгнали да управляват ,, ? пита тяДругите другарко нинова не лъжат като теб и партията ти.

166

ГосТ

преди 3 години

Абе, не знам некои, имат ли представа как се "кара" боен изтребител? А? И какво означава да си главнокомандващ на военно въздушните сили? А? Предполагам физкултурници от некое физкултурно заведение със смръдливи цвички нямат представа.

165

анонимен

преди 3 години

Който лъже и краде, става член на БСП. Ако е готов държавата на Русия да продава, за президент става.

164

Анонимен

преди 3 години

БОЙКОВИТЕ КОМУНИСТЧЕТА ПРОТИВ СОЦИАЛИЗМА ХАХАХАХАХАХА