83

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Всички големи беди в България, а и на Бълканите идват от Турция и Русия.Който не знае историята, рискува да я повтори.

82

Анонимен

преди 3 години

Абе казваш "грозни планове" без да уточняваш.Много удобно окобено за ко.му.нягите, дето още им бярват на руснаците.И всички са в шах и чакат зани много грозни неща.По-грозно нещо от руска окупация НЯМА.

81

Анонимен

преди 3 години

Русия подтиква Сърбия да ни нападне в гръб, и нарочно изтегля целия си офицерски състав от Българската армия, за да остане без ръководство в решителния момент.Това е исторически факт за майцепродавците, които ни представят Русия като добродетелка.

80

Анонимен

преди 3 години

До 81 На 6 септември 1915 г. в София е подписан военен съюз между България и Турция - продажниците продадоха източна тракия на Турция и накараха българския войник да се бие през Първата СВ, за да може турция да се закрепи на проливите и да оцелее като империя; Продажници и национални предатали

79

Анонимен

преди 3 години

Лавров казал ли е за какви "грозни планове" става дума, или трбява да "му вЕрваме"?

78

Анонимен

преди 3 години

Велика Русия всички на колене,Велик Путин трепери всичко ходят да го питат да ли може ама чекай малко.ХАХАХАХА

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Слабо, червен. Ето ти още:Хр. Ботев "Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употребява още по-радикални средства, за да изтрие от лицето на земята българските колони"Букурещ, вестник "Знаме" г. , 4 април 1875 г. бр. 13 с. 51Тоя вестник чел ли си го, неграмотен?

76

Анонимен

преди 3 години

Как е комонета, хапвате ли бананчета...Как да няма бе, има, това да не ви е соца...А, вие нямате пари за банани...и преди и сега едно е също за мързеливите ***, какво да се прави.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79"Каква е разликата между България и Турция -"Че в Турция продажници като теб няма.

74

Анонимен

преди 3 години

До СловянинЕдинственото дъно си ти, който се кланя на потисницата на българската култура - Русия.А младите знаят каква е безапелационната истина за истинското отношение на руснаците към българите, казана и от Аксаков: Всяко тържество на българите е смърт за Русия ......те трябва да бъдат притежание на русите .......

73

Анонимен

преди 3 години

Каква е разликата между България и Турция - Турция търгува и със Запада, и с Русия. Така тя богатее. България за да угоди на Запада почти не търгува с Русия и така годишно губи 4-5 млрд долара и динамика на развитие

72

Словянин

преди 3 години

Историческите факти са безапелационни: Без Русия няма Българско. В Ньойи Русия не участва - Западът ограби Македония, Добруджа и Беломорието. Русия и Германия поне ни върнаха Южна Добруджа. Младите да ходят на Запад, за да станат второ та трето социално дъно.

71

Barba Ganios

преди 3 години

...kogato Lavrov govori ,obiknovenno psetata podlaivat i skimtiat s podviti opashki ! Fakt !!!

70

Анонимен

преди 3 години

Na tezi niakoi verva li im oshte .Nai-dobre shte e da se sbiiat s Erdogana i kvot stane .

69

Що реват мурзилките?

преди 3 години

Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за истински СССР мутри, "Светият отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР , за мутренските "капитал"=комунисти, с-о-р-о-с-о-***, катунари, обречени лузъри ,ялови "протестъри", татуирани надрусани една шепа мутанти ,копейки ,молци ,маджовци, галевци ,чалгари и позитанци

68

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

ТОЯ НЕ Е ЛИ ОЩЕ В КАРАНТИНА ,БЕ...?ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ??!

67

Христа Чернопеев

преди 3 години

Ами източните балкани са вече само база на САЩ, а територията извън базите ще бъде разменна монета на ЕС в преговорите с Турция. Логично западните балкани ще бъдат държани по-изкъсо в оста Австро-Германия.

66

Анонимен

преди 3 години

Босна и Херцеговина да пита Лавров на основата на кое международно право водят война в Украйна. Както се изрази един червен *** тук, "какво, това са доброволци от руската армия, само техниката е от руснаците".

65

Анонимен

преди 3 години

до 69тиси много много болен,на такива кото теб все някой им е виновен

64

Анонимен

преди 3 години

Такива като Путин и Ердоган запалиха Първата и Втората световна война ... опитват се да запалят и Третата, да видим ... не казвам, че е лошо.