120

До Анонимен 130

преди 3 години

ДПС е една незаконна партия на етническа основа, освен това е мафиотска организация..................командвана от Ахмед Доган - Сокола - бивш терорист и Дебелян Пеевски- Шиши ..............дебелата ***, олигарх и мафиот!!!!

119

Социалисти ли??

преди 3 години

БСП са хора на едрия капитал(заграбен по времето на комунизма и крадецизацията), какви социалисти/комунисти какви 5 лева. Вълци в *** кожи. Не знам дали някой им се връзва още. БКП си е избило идеалистите още преди 70 години.

118

Анонимен

преди 3 години

Борисов застана на страната на миналото и остана в него.

117

Анонимен

преди 3 години

До old stupid retardНие не можем без БСП при никакви условия,защото няма да има сериозна опозиция,също и не можем без дясното и европейскко ДПС,защото ДПС са балансьори между лявото и дясното и внасят равновесие и спокойствие,ако го няма ДПС и баланса,ще започнат масови убийства и ще настане абсолютна и несменяема диктатура!

116

До 12

преди 3 години

Когато се направи партията набезпартийните и обикновени българи изберат някой на около 30 години нормален млад човек за председател и той ще управлява а не вашия слуга Иванов комуниста на олигарха Прокопиев Костов или чалгара комунист Трфинов и другите които искат пари те искат само пар и нищо нямада направят само безпартийните снов партия да идват безпартийните с нова партия

115

old stupid retard

преди 3 години

До БСПДа. И дядо ми, и баща ми и аз знаем че при комунистите винги е била най хубавата демокрация. Това за Газдов и прасетата са долни лъжи. Белене е било курорт а истината се преиначава. Мръсни ***...

114

Анонимен

преди 3 години

Нинова да каже как ще въвежда прогресивен данък,дали ще е за суми от над 10 000 лева(5 000 евро) или ще натовари пак бедното население с данъци ,за сметка на сръхбогатите?И ще има ли необлагаем минимален доход?

113

Анонимен

преди 3 години

До Пян ГъКОГА СА СПИРАЛИ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ПРИ ГЕРБ??? Да не би да искаш да кажеш БСП?--------Нали герберите се обадиха да спрат парите от Европа за правителството на Орешарски,за да свалят Орешарски от власт,какво се правите на улави?ГЕРБ направиха и атентата срещу Доган,защото Доган е предупреждавал какво силово правителство ни очаква,ако Бойко и ГЕРБ вземат властта!

112

ист

преди 3 години

Има ерозия в БСП. Вътрешната опозиция обвинява Нинова че решава еднолично и неправилно всичко. БСП подкрепя мутрата с юмрук Радев - защитник на Божков и Василев, и незнайно защо рейтинга на БСП расте според политически коментатори. Или коментаторите са купени, или народът е изпрос тял. По скоро вярвам с силата на парите. Най лесно се купува съвест или по точно рейтинг.

111

Пян Гъ

преди 3 години

Пичове, защо спорим? Нека през март недоволните от ГЕРБ да изберат БСП, ДПС, Галева или Учиндолски и готово! Животът ви ще стане лесен като песен и ще забравим за ББ. Споко, има само 5-6 месеца... Няма да има корупция, стандартът рязко скочи кат свободата на словото... Кеф...

110

Анонимен

преди 3 години

В нета има материали ,прочетете ги, за да ви се отворят очите как партийци и симпатизанти на БСП са уволнявани,преследвани,заснимани с камери и след това тероризирани чрез службите или заплашвани,други бяха убити ,много разболяни от рак,четвърти заплашвани,че ако не гласуват за ГЕРБ ще ги уволнят от работа или ще им смажат населеното място,ГЕРБ и ЕНП са проклятието на България,гласувайте за БСП и ДПС,не гласувайте за новоизмислени и малки партийки,защото не се знае с кой ще се коалират след избо

109

Анонимен

преди 3 години

Пян Гъ, не гледам телевизия от поне 10 години. ГЕРБ, загубят ли западната подкрепа, до шест месеца ще са същия леш. А те вече я губят и почва да насмръдва.

108

Пян Гъ

преди 3 години

Всичко е в главите ви. Прекалено много вярвате на телевизията. Не си мисли, че идеализирам ГЕРБ, но тях поне мога да ги критикувам, докато останалите не въобще не могат да са тема за разговор. Може би донякъде ВМРО, но донякъде. Всичко друго е леш. Оттам идва и безалтернативността на ББ.

107

ДГД

преди 3 години

До АнонименОт сегашното правителство и положение по-лошо НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!!!

106

Анонимен

преди 3 години

Горката България - БСП+ДПС+Чалгаджията+Оня лодкаджията+Мая Манолова/сестра Галева/...а да ви е честито новото правителство

105

Анонимен

преди 3 години

Пян Гъ, как мислиш, кой първи ще зарита Бойко? Дончев? Караянчева? Или колективът дружно ще му прати Черния знак след подканяне от ЕНП? Кой ще изиграе ролята на Петър Младенов?

104

Анонимен

преди 3 години

Впрочем, изразът за коча и мъдете е на един соцлидер.А къде е социализмът сега...

103

Пян Гъ до 110

преди 3 години

Така де, така. И на коча ...ъдете аа-хаа да паднат, но са си там. Боже, *** им - те не знаят какво правят.

102

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоПреди подкрепих ГЕРБ,но с тях стигнахме до нова национална катастрофа,сега ако има правителство тип Орешарски,с две ръце ще гласувам за него,защото през управлението на БСП и ДПС,страната беше спокойна и по-добре,нямаше терор,убийства из цялата страна, подслушване и следене на хората,заплашване на членове и симпатизанти на партии,вкл. и на хора от БСП или заплахи на населението на малки населени места и градове,които не са от ГЕРБ,масово уволняваха и хора,които са от БСП или дру

101

Iozeff

преди 3 години

Разбира се ,няма хора които да възприемат на сериозно този ганефффф! Ха-ха! герпппп се разпада и борисоффф ще бъде изгонен от Брюксел! Връщане назад няма!Евала на Елена Йончева! Бавно започва да му го вкарва с двеста и питдесет!!!!!!Schones Wochenende!