461

Анонимен

преди 3 години

След като герберските провокатори-биячи се провалиха, сега плащат за *** в този и други сайтове. Колко са жалки...

460

ТРЪН В ПЕТАТА

преди 3 години

До Анонимен 541 Сложи си едни цайси за да виждаш по- добре, къде е куклата на конци! Слепок, / или се правиш на такъв, хитър *** / не виждаш ли на снимката шумкарина партизанин слязъл от балкана с пушка на рамо и с вдигнат юмрук : Рот Фронт! Е, това е куклата на конци, има още две кокошки които му дърпат конците, но в този момент само едната е при него! Хунтата БКП-БСП е забранена със закон на 05.05.2000г. за 45 години политико- криминалното си управление, 541 !

459

ОТВРАТ

преди 3 години

МЪЛЧА до сега, а е президент от 4 години, цял живот на държавна хранилка, сега заплата на президент + генералска пенсия. Сега усмихнат и готов да маже филията във време - напрегнато и тревожно за целия свят!!!

458

Анонимен

преди 3 години

Партизан се за бой стяга,мята пушка на рамо!- Сбогом, майко, сбогом, татко,сбогом, мила сестрице;аз отивам във бой люти,де се гине, де се мре!Шест месеца изминаха,майка сина не виде.Една сутрин писмо стига -майка мисли син пише;а в писмото два-три реда, -от Чемерник собщават:"Твоя син е веч загиналв боя люти със врага;той ни беше добър боеци отличен партизан."Вместо майка да заплаче,гордо вдигна тя глава,че изгледа текъв сина -за родината да мре.

457

Анонимен

преди 3 години

Тоя е толкова хитра лисица и така ще си изиграе картите,че няма да се очудя,ако накрая прати целият народ на ***.От една страна хем ги провокира към анархия открито,от друга"успокоява"тълпата,дава й акъл,премеря нещата.Ясно е,че го прави в своя и на своите спонсори полза.Не му вярвам на тоя.Мисля,че просто ще даде едно декоративно успокоение на народа с времето,че нещата са много"по - добре"от преди, а ще си нареди неговата каруца задкулисно и кой знае какво ще препродадат пак от държавата...

456

Анонимен

преди 3 години

Как така да не се стига до Полицеиска държава!?Миш тя си е такава от край време Роднина Милиционер Роднина

455

Анонимен

преди 3 години

Държавата я унищожават ЕНП - европейска народна партия, в момента се карат психодесни с десни. Тяхна е заслугата, България да е ограбена,с демографска катастрофа и най-зле в Европа.Те унищожиха и БСП и нямаме силна опозиция,а сега искат да унищожат и ДПС,а накрая и ГЕРБ,въпреки,че ГЕРБ е също от ЕНП и да останат еднолични господари,без опозиция в България.Това е.

454

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДържавата я унищожават ЕНП - европейска народана партия, в момента се карат психодесни с десни.Те унищожиха и БСП и нямаме опозиция,а сега искат да унищожат и ДПС,а накрая и ГЕРБ,въпреки,че ГЕРБ е също от ЕНП.Това е.

453

?

преди 3 години

Радев призовава да не станем полицейска държава като Русия ли ?

452

бг

преди 3 години

решетниковската кукла на конци да дава незабавно ОСТАВКА!

451

Георги

преди 3 години

Той/Радев/ не се страхувал и защо ли след като го охраняват толкова много гардове.И той се страхува от НАРОДНАТА ЛЮБОВ.

450

Анонимен

преди 3 години

Абе,чиновнически ***,хванали сте се за кокала и ще го стискате докрай.Нищо,че държавата се тресе от вашите безумия,корупция,кражби,далавери.200 000 лв.за два клозета и то недовършени!!!!!!Къде е куклата на конци да дава обяснения??????Това са парите от моите данъци!!!!!!

449

L.

преди 3 години

Ще врътна едно коремно и след обиколка с жената по Илиенци ще намина да раздам некой афтограф на протеста.

448

L.

преди 3 години

Защо имам чувството, че повечето коменари са от един и същи човек? Абе, смени малко стила, направи някоя правописна грешка... то и троленето вече е професия и се иска професионализъм.

447

Анонимен

преди 3 години

Презедента с какви очи иска да махне Парламента, барабар с баджанака?

446

Анонимен

преди 3 години

Този е ясен - жена му го кара да тресе Парламента, та бащата на синковеца й да изкарва повече пари като много важен полу прецедател на групичката на БСП.

445

Факт

преди 3 години

Дааа, зове Фигуранта ,зове пред любящите народни очи , а като се върне в кабинета, веднага звъни в Москва и докладва как върви метежа ! Накрая пита , стигнаха ли руските танкове до границата ни. От Москва казали, че ще дебаркират във Варна - там Костя Копейкин е подготвил улици и кръстовища за свободно придвижване на руските войски. Да живее Фигуранта- освободителя на българите !

444

Зозо

преди 3 години

Да припомня: На Боко можете само да му държите чурата, комонягиииии :))))))))))))))))))

443

Въпросчо

преди 3 години

А бе, нещо не се вижда "баджанака" на Фигуранта . Или рогата му са толкова разклонени , че не може да мине през вратата. Голем смех, тоя р.ъ.б , Свиленски, е егати жалката фигура - жалка фигурка покраъ Фигуранта ! Така е и цялата червена партийка - вече издъхва старицата ! Да я погребем заедно с Фигуранта !

442

Диагноза

преди 3 години

Позволихме на един случайник в политиката и *** на руски амбиции да подлуди спокойната ни държава, която беше набрала инерция и имахме шанса да се отскубнем от дъното. За съжаление ,благодарение на Фигуранта, уверено вървим към области под дънот. Оставим ли този ч.у.к.у.д.у.р да стои на този пост , окончателно сме катастрофирали !!! Отново !!!