201

гост

преди 3 години

И що стана сега, Доган е причина за данданията с НСО. Това следва от оправданията на Боко - виновен е Доган.

200

анонимен

преди 3 години

ТОЗ ПЪК СЕ ПРАВИ, ЧЕ НЕ ЗНАЕЛ. НАЛИ ТОЙ Е НАРЕДИЛ. БЕЗ НЕГОВО ЗНАНИЕ НИЩО НЕ СТАВА В ТАЯ ДЪРЖАВА. ТОЙ НАЛИ Е СОБСТВЕНИК НА БЪЛГАРИЯ А ПЪК НЕ ЗНАЕЛ. АЙ СТИГА БЕ.

199

Анонимен

преди 3 години

Чудя се кой слага минуси на коментарите за нарушение на протокола за сигурност на НСО разрешавайки на Баце да върги геврека на служебен автомобил. Нали ревете за ред и справедливост а сте против това правилата а се спазват.

198

Анонимен

преди 3 години

Тя заповедта така или иначе не е изпълнена, писмото е за охрана на плажа от 10 юли до 15 септември, видно от записа онзи ден те пазят плажа преди 10-ти юли.Чакаме да видим и писмо кой е наредил да се нарушава правилника за охрана и да се разрешава на охранявано лице да върти геврека по цял ден на служебен автомобил.

197

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе , какво етническо напрежение го гони баце? Не виждам някой турчин да е тръгнал да защитава Доган.

196

ибриka на Решетников

преди 3 години

" Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. ..."

195

Анонимен

преди 3 години

Ето с какви неща се занимават олигарсите искащи да свалят ГЕРБ от власт:"ХАКНАХА БАЗАТА ДАННИ НА МВР, КОМИСИЯ ПО ХАЗАРТА, СРСЪД, ПАРЛАМЕНТА И ОМБУДСМАНА!"И такива атаки и атентати се провеждат вече от няколко месеца.

194

Анонимен

преди 3 години

Най важното е че тоя нахалник не изпълни едно от най водещите си обещания помните ли какво обеща в началото *** кариерата си ...след приказките на доган за порциите

193

Бойко е простак

преди 3 години

Повече няма да се подлъжа да гласувам за него

192

Санчо

преди 3 години

Баце и Радев играят в един театър. Режисьора, на които е един и същ. Радев стана президент само защото Борисов предложи неизбираемата Цачева, която между другото все още ползва служебна кола и охрана на НСО, както и Цветанов.Театъра го разиграват за да хвърлят вината отново върху народа за истърваната ситуация с вируса. Изтърваха я защото хазната е оглозгана до кокал, нямаха пари ни за тестове, нито за предпазни облекла, нито за масова ежедневна дезинфекция на публичните пространства.

191

Kartof Kompiroff

преди 3 години

почвам да си мисля че ГЕРБ-а всъщност се опитват да оправят наистина *** като станат непоносими и обединят малкото останал народ

190

Анонимен

преди 3 години

НСО=ДС

189

изядоха ни

преди 3 години

Не се измъквай като мокра връв.

188

Анонимен

преди 3 години

Чакаме да видим и писмото кой е разрешил на Баце да върти геврека на служебна кола в нарушение на всички протоколи за охрана на НСО.Чакаме да бъде уволнен и служителя потъпкал нацилналният флаг, не че веднага няма да си намери работа при мафията, но поне няма да е на издръжка от данъкоплатеца.

187

До192

преди 3 години

Виж сега за така наречена "приватизация" да се търси отговорност,времето отдавна е изтекло(давност)по спомен,същият който управлява сега можеше да ги хване за гумите доста преди това! Да ама Не!

186

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА не ти ли е по-интересна приватизацията?Защото точно когато се заговори за преглед на приватизацията и потърсиха съдебна отговорност за приватизацията - хоп!, олигарсите се юрнаха да събарят правителството,за да не ги осъдят,що така ,бе Миме?

185

МНЕНИЕ

преди 3 години

Какво Браните в Тази Територия - Какви са тези от НСО ?Армията да няма Достъп ? Полицията да няма Достъп ?Обикновените Хора - Абсурд .Какъв е Този Анклав - да не е Продаден на Чужда Държава ?Въпросите стават като Лавина .

184

Анонимен

преди 3 години

Най-важният въпрос е - КОЙ Я ПЛАЩА ТАЗИ ОХРАНА? Да се определят всички разходи по охраната ДОСЕГА /ЗА ВСИЧИ ГОДИНИ/ и да се връчи фактура на ДОГАН за СУМАТА!!!

183

Анонимен

преди 3 години

Ами кой го брани(доган)бре? Според закона за НСО Президентът назначава и освобождава началника на службата след съгласуване с Министерският Съвет.Решенията за това кой да бъде охраняван се вземат междуведомствена комисия която включва:1-ДАНС2-МВР3-НСОХайде сега да видим кой на кого е подчинен.

182

Анонимен

преди 3 години

Кое е този Доган, за когото все говорят? Някой виждал ли го е скоро?