213

Хмм

преди 3 години

Че то тоя туризъм реално храни сами началниците. Кой взима пари там? Армията от камериерки ли? Или сервитьорите дето очакват само бакшиш? Т.е. и сега хората не ходят чак толкова на ресторанти, така че пак не вързали. Самият процес на туризма и ресторантьорството предполага бързо заразяване, а реално не дава произвежда много пари за хората които работят там. Да ги затварят! Писна ми заради едно кафе да ми забраняват да пътувам из света!

212

Шаши

преди 3 години

По онези махали, не носят маски. Само се за гледайте в автобус 72 и ще се сетите какво става. Едни носят маски, други си играят кючеци и маските им пречат да пеят. Там е най голямата зараза.

211

Анонимен

преди 3 години

До ХммЗнаеш, че няма да е за 1 месец, а ще е за много повече. А след това покрай туризма всичко ще спре и ти ще останеш в един момент без работа, защото дори и хляб да продаваш, няма да има на кой да го продадеш, защото или хората ще са измрели от бедност или няма да имат пари.

210

йееее

преди 3 години

1,2,3..... 188 нови болни днес!!

209

ей мустак

преди 3 години

не прехвърляй отговорността от болната на здравата глава! цирков артист!

208

Анонимен

преди 3 години

Некадърните калинки на Ту лупа изпъснаха нещатаНОЩ да се оттегли, за да спре производството на "новини" и парадокси

207

Анонимен

преди 3 години

До кой?Да се стои затворено винаги ли? И защо? Защото може да се разболеем, затова колко години трябва да сме затворени и да не работим? За да не се разболеем, сякаш вечни ще бъдем или е само ковид? А като сме затворени и без работа, колко много повече ще изгубят живота си заради бедност, мизерия и други болести?

206

Хмм

преди 3 години

Не знам защо не не ни затворят за 1 месец още и да си починеш малко? Тоя туризъм и ресторантьорство ще убие цяла България. Толкова ли е проблем едно лято никъде да не се ходи. Да излиза полиция и жандармерия по улицата и да се приключва с тази свободия. Едно е свобода друго е свободия!

205

до щаба

преди 3 години

слушах ви и изпълнявах каквото ни говорехте на брифингите - СЕГА МЕ Е ГНУС ОТ ВАС, ТРИМАТА ЛЪЖЦИ!

204

Анонимен

преди 3 години

Мандраджиев, Мунчев и Майтапчийски да кажат, защо не се прави втори тест на установените заразени в рамките на 24 часа и защо когато хората диагностицирани от тях като положителни като си направят последващ тест в частна лаборатория теста излиза отрицателен, защо бе мУшеници, какво целите, докага с Вашите нагли лъжи, десетки доказани случаи вече има

203

Анонимен

преди 3 години

В държава, в която здравния министър е вуйчо на финансовия, може всичко да се очаква

202

т.е.

преди 3 години

народът му е виновен...Знаеш ли бе, какво се случва с тоя, на когото му е виновен народът? отива в небитието. като СДС, дето викаха,ч е народът не е узрял. И загубиха изборите преди 20г.

201

до 206

преди 3 години

Я провери дали няма

200

бай х

преди 3 години

Берем плодовете за мерките на щаба , кой взе решение да се разхлабват мерките при повишаване на болните ???

199

Анонимен

преди 3 години

БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИ И МЕД. СЛУГИТЕ ИМ, КОИТО ЗАРАДИ ПАРИТЕ ОТ ЕС ЗА БОРБА С ВИРУСА СА ГОТОВИ ДА ЗАТРИЯТ СТРАНАТА.Австрия ни сложи черен печат заради COVID-19.

198

Анонимен

преди 3 години

Да береш джанки..е хубаво

197

Анонимен

преди 3 години

Герберастко безмозъчно, никой не е казал, че няма, стига с тая изтъркана грамофонна опорка.Вирус има, но не е толкова опасен. Умишлено се акцентира медийно върху него. В цял свят.Не се съобщават починалите от други болести, а всички се слагат в статистиката за Ковид.Освен това и малкото, които са починали покрай коронавируса са починали С него, не ОТ него.Но това май е прекалено сложно да се разбере от про ст милиционер като теб и себеподобните ти.

196

Анонимен

преди 3 години

Предлагам на дебилните егоистични безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи с егоистично мислене които твърдят че короновирус няма всички те да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с тази болест да не могат въобще да дишат да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава да им дойде акъла в празните им дебелокожи инатливи недесцеплинирани дебилни егоистични кухи глави.

195

Анонимен

преди 3 години

При бай Тошо имаше много повече свобода.Не, нямаше.Но, както я караме, до десетина години ще сме пак там.

194

Анонимен

преди 3 години

Видов ден иде ;)