75

Стефан Христов

преди 4 години

Моите коментари са като детска приказка в сравнение с толкова много от другите!А защо мене непрекъснато ме триете?!...

74

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Истината е, че този "етнос" е просто сборище от най-гнусните непълноценни биологични отпадъци. Те не могат да се интегрират към никое общество, просто защото са генетично обременени нискоинтелигентни родени престъпници! Невъзможно е да живеят заедно с хора от други раси! Единствено хуманно решение - депортация в Индия, Бангладеш и Пакистан! Иначе - знаете какво.

73

Куки

преди 4 години

А как хубаво се гмуркат зеленоглавите тъмнокраки в Дунава, а.

72

Менто

преди 4 години

Планетата на маймуните

71

Ceci_

преди 4 години

Реалност 2020г. ЕС, НАТО, ИНТЕГРАЦИЯ ЛИБЕРТОРИАНСТВО

70

гост

преди 4 години

Искам отваряне на трудовите лагери и да нека да има храна за прасетата

69

Гешефт

преди 4 години

Гешеф ще ходи във Видин май май.

68

гост

преди 4 години

Гешев съзирай се и прати тези рецидивисти на почивка в лагера "Слънчев Бряг"аман вече никакъв контрол няма от държавата върху гнусните чернокраки

67

МЕЧ

преди 4 години

Има ли държава в тая държава???Безнаказаността ражда Беззаконие !!!

66

Тумба лумба

преди 4 години

Като са приемали конституцията едно време е трябвало да разрешат продажбата и притежанието на автоматично огнестрелно оръжие, със съответните разрешителни.

65

Анонимен

преди 4 години

Не са ли животни ?

64

Бау

преди 4 години

Бау!

63

Анонимен

преди 4 години

Не, има значение, че са роми. Но са избиратели и никой не ги закача.

62

Се-де сар

преди 4 години

Поредният случай.Със сигурност няма да е последнияткато виждам накъде вървимОсновите на всичко това бяха положени на 10.10.1989.Да живее СДС.

61

Ром'с

преди 4 години

Нещата не са тъй, както е описано тук в статията.Дано полицията се разбере със случая и виновните да си понесат наказанието -ромите! Битото момче не изглежда на невинно детенце, видимо е имало нещо друго освен тупване по колата, ако въОбще е имало место кола при "инцидента" предишният ден.Прочетох в друга медия.. и инцидента изглежда малко по-друг начин... е, ако ви интересува истината,но се съмнявам.

60

Факт

преди 4 години

Жалка картина! Момчето изглежда симпатично, здраво и е имало доблестта да направи забележка на наглеца! Но, когато се струпали цяла глутница се оказва сам с дребната си женица и двата пеленака, вероятно близнаци! Сам казва, че са го налагали 4-5 минути гавра! Никой не излиза да хвърли някой камък поне! Страх, страх, страх и стрес! Уплашени, обидени, разплакани и двамата! Заплашили ги, че ще извикат ,,приятели от Австрия да изнасилят жена му пред него и да ги убият...".

59

До 63

преди 4 години

Правилният въпрос е:Може ли да се направи така, че да идат в чужбина и да не се връщат?

58

Факт

преди 4 години

Нормално! На власт са Греб и Опитомени патриоти!

57

Анонимен

преди 4 години

Те са на групи и хората ги е страх , добре ли са сега бебето и бащата ? Трябва да се спре това ...Също и хората ги е страх да се притекат на помощ. , след като са с ножове и т.н . Страшнооо е трябва сурово наказание . 100камшика , парична глоба ...

56

02 9440670

преди 4 години

Както писах по-рано, звъннах на БХК. Запознати са със случая. Юристите им трябвало да разгледат казуса и да преценят "дали се касае за нарушение на човешко право или за обикновен битов скандал". След седмица щели да имат становище, особено ако им пуснем жалби по мейл. Мисля, че сега е моментът да поставим БХК в патова ситуация. При добро желание, ще успеем да прекратим противобългарската им дейност.