101

Анонимен

преди 4 години

До до 100 от славянинЖалко, че не ни е казала как да си направим RAM от захар, щом има такава добра памет. :) Иначе ти препоръчвам да се откажеш от всички технологии, разработени от разните "компетентни технически пънове", защото не знаеш какви опасности крият (може например и писането в този форум да причинява рак и вируси, учените ще кажат "абсурд", ама ти не можеш да им вярваш), и да заживееш като амишите. :)

100

Анонимен

преди 4 години

До славянинАма то в библията пише, че врачките трябва да се убиват. Не е богоугодно това, мирянино!

99

Да да

преди 4 години

Когато короната се търкулне от петата кула на жълтата река, милиони ще загинат по света. Това е казал Нострадамус. Пета кула - 5G мрежа, жълта река - това е първото име на китай. Ха.

98

до 110 от славянин

преди 4 години

Ами то за чугунената глава всичко езотерично е шарлатания, аз познавам достатъчно хора които си имат съвсем реални езотерични способности, ама те няма да дойдат точно при такива като теб да ти ги доказват! Неслучайно в Библията е казано да не се дават бисери на ***, защото ще ги стъпчат!

97

до 100 от славянин

преди 4 години

На ''компетентните'' технически пънове тук мога да им кажа и за Ванга - може би знаят, но имайки предвид общата им култура явно не, че тя е искала от всеки който идва при нея, преди да дойде при да преспи с бучка захар под възглавницата си, за да може захарта да запечата информацията от подсъзнанието и от съзнанието на човека и тя от тази бучка захар е извличала тази информация за всеки, не че по друг начин не е можела, но явно този и е бил най-удобен! Но на кух пън да говориш за езотерика!?

96

Анонимен

преди 4 години

До до 100 от славянинИма много хора, които твърдят какво ли не, включително че усещат електромагнитни полета, проблемът е, че като решиш да ги изпиташ, се провалят. Ако не им кажеш дали антената излъчва или дали през проводника тече ток, не могат да познаят (по-точно познават в 50% от случаите - колкото ще познаеш, и ако хвърлиш монета).

95

Да

преди 4 години

Ами не знам. Има едно четириштие на нострадамус, където се казва, че когато короната се търкулне от петата кула на жълтата река ще погуби милиони на стария континент. Случаенос? Съмнявам се.

94

до 100 от славянин

преди 4 години

Говоря за електромагнитното поле около проводниците подаващи ток към локомотива, а Морихей Уешиба е знаел и можел неща, за които ти в бъдещите си 10 въплъщения няма да знаеш! Неслучайно той е създал айкидото и е бил и непобеден от никого! Въобще знаеш ли защо е бил непобеден!? Защото е усещал аурата на противниците си, а в аурата на всеки организъм са отпечатани и всичките му характеристики! Ама какво да обяснявам такива езотерични тайни на чугуноглави материалистически пънове!?

93

Кака ви Кицка

преди 4 години

Ехееее, ей такива коментари не бях чела скоро. Едни пърлят прасета и котки с антени 5 Ж, други разправят че тези антени докарвали вируси, дяволи и криви пи6ки. Някои спорят дали вирусът имал козина или меНбрана. А има и такива, които се чудят какво ли би казал създателят на айкидото.

92

Анонимен

преди 4 години

За *** сигурно е успокоително че 5G не е толкова вредна колкото рентген. Безумна статия, безумни коментари...пълна дебилия. Коментира се дали 5G пренася вируси???? А защо не хепатит? Може би да прави доставки по ефира? Хора в какъв свят живеете бе?? Събудете се!!

91

Анонимен

преди 4 години

Абе като хвана едно дърво....седнали ми кварталните наркомани и алкохолици за вредата от технологията да говорят. Иначе не им пречи да се нашлибват ежечасно с некачествен алкохол, ама антените им вредели. Абе некадърни калпазани, като взема една сопа и като ви размятам по улиците...все нещо друго ви вреди на вас.

90

до 101 от славянин

преди 4 години

Може би проблемът да е в твоята прекалено дебела чугунена глава и празното и съдържание! След като явно си с чувствителност на кух пън не се произнасяй по напълно непонятни за твоята обща и специална култура въпроси!

89

Анонимен

преди 4 години

До славянинТоя чувствителния ми напомня на едни, които се оплакваха, че се разболяват от клетката, която им сложили наскоро. Развили диабет, рак, били постоянно с температура. Но просто не знаели, че инсталирали само мачтите и антените, а оборудването към тях се забавило и всичко стояло като паметник. Или тези, дето ми правеха скандали, че сателитните ми антени за тв ги облъчвали и ги разболявали. Е, те получиха предупреждение от полицията.

88

Анонимен

преди 4 години

До славянинПроблемът с тия "чувствителните" към радио вълни е, че не могат да усетят разликата между WiFi рутер, който наистина излъчва от кутийка с антена, на която само и мигат лампичките, но предавателят е изключен. Така че проблем действително имат, но той е в главите им, а не в радио вълните... :)

87

славянин

преди 4 години

За тези които вярват че 5G-то е безвредно ще им кажа нещо: има хора със сензитивност много по-висока от средностатистическата - Морихей Уешиба, основателят на айкидо например не е можел да пътува във влакове с електрическо захранване, заради електромагнитното поле създавано около електрическите проводници захранващи локомотива, когато е ходил на турнири с учениците си е им поръчвал да му приготвят пълна вана, но без да пипат водата даже с пръст и винаги е познавал, когато някой я е пипал!

86

До 98

преди 4 години

Е нашият, и нашият. Трябва да чупим главата на сички компутри, телфони и G мрежа. Предавад ковида, радиацията и мажете ставали жени.

85

Анонимен

преди 4 години

Нашия пастор каза днес на месата че 5 g е силна радиаций. Нека да се събере потписка, питиция това нещо да не се допуска до нашата територия. Правите се че много разбирате а нищо не сте учили. Какво ми цитирате честоти то това нещо направо в мозъка ви се вмъква и докарва дявол на душата. Пастора Яков така каза не си измислям.

84

славянин

преди 4 години

Когато преди около две години ми се наложи да си сложа рутер и първоначално го поставих на около 2 метра от главата си спрямо легналото ми положение в леглото и установих, че ми се развали съня - не можех да спя дълбоко, спях повърхностно с чести събуждания, след това рутера го сложих в друга стая на около 5 метра от главата си плюс една тухлена стена като преграда и проблемът изчезна (почти)! Щом един рутер може да причини такъв проблем, какво остава за 5G излъчвател!

83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Професоре дървен, телата ни са свикнали със светлината от милиони години, ама не и с тези изкуствени излъчвания, дето ги има последните 50 години! Като имаш претенции, че е безопасно си сложи в задния двор една малка 5G клетка и си я ползвай, не ни навличай всички да ти ставаме опитни зайчета на "ума" ти."Имам си вече WiFi рутер и мобилен телефон, мислиш ли, че ако си сложа малка 5G клетка със сходна мощност на предавателя ще има голяма разлика? Недей, че почвам да се смея!

82

Додо

преди 4 години

Браво! Агенция Франс Прес и *** Христова знаят най-добре! Урааа! Да живее 5 джи! А това, че 5 джи на честота 60 Ghz избива масово пчелите и няколко вида птици навсякъде, където е пуснат експериментално е, разбора се, маловажно. Нали така, и без това Бил Гейтс е експерт -вирусолог. Той да каже какво мисли и съвсем ще ни се прииска лично наша си 5 джи клетка в шапката си да носим! За много бърз интернет!