92

Анонимен

преди 4 години

Отмяна на изборите?!Бойко остава на власт още 10години!!!

91

Анонимен

преди 4 години

от капиталистическото геерберско здравеопазване умряха повече българиотколкото от короната

90

Анонимен

преди 4 години

На депутатите нищо няма да им стане, тях ги пазят :) Вашата работа е да работите в условия на пандемия за малки заплати за да богатеят те. Родителите ви да се заразят и да гинат. Дори за децата ви не проявяват милост и ги пращат обратно на училище. Arbeit macht frei - трудът те прави свободен!

89

Анонимен

преди 4 години

а ГЕРбавата чума от 10 години мори народа !!!!

88

Тонката

преди 4 години

Другари са разбра ли се кой щам на Коронавируса е по опасен?:):):):)Президента Радев каза,че Софийския бил много незначителен за разлика от този опасния на Шипка и благодари на тези,които не се подадоха на манипулациите и се качиха горе при него:):):):)Лятото на Бузлуджа на поляната трябва да се съберете колкото може повече,че ако може и всички другари да хапнете скара и да пиете по някоя бира:):):):):)

87

gf hf mf :>

преди 4 години

Общо заразените около стотин хиляди, а умрелите няколко хиляди и при това положение целия свят се страхува, ами ако умрат милиони? Това си е направо като военно положение сега, представете си после?Някой се заигра със страха у хората и успя.Добре дошли на прага на Новия Световен Ред. :)

86

Romeo and Juliet

преди 4 години

Истината е че този вирус бърлува из страната в момента. А заразените не са 6 те са повече. Даже тези които са заразени нямат си и на представа че са заразени хахаах. Ковид19 удря силно възрастни и хора бъбречни проблеми и дихателни проблеми

85

ооооо шипка

преди 4 години

абе другарката импексова нема изказвания тия дни, почвам да се притеснявам.

84

Анонимен

преди 4 години

Содом и Горон за човечеството?!Толкова се е разпищовел този свят,че не може да няма обратна реакция на природата.Алчността ще погуби човечеството.По бедните хора повече щадят природата!!!Годпод ни праща предупреждения,но алчните богати не ги интересува!!!

83

Българинът

преди 4 години

ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ И ЗА ЧЕРНОБИЛ ТАКА ГОВОРЕХА ДА НЯМА ПАНИКА

82

.

преди 4 години

Догодина подобрен корона вирус със 100% летален изход

81

Анонимен

преди 4 години

До zoroСериозно ли смяташ, че не трябва да са отворени границите. И че гурбетчиите ще се върнат завинаги. Безработицата ще стане 50% И ще паднат заплатите.

80

АтанаСпорМюнхен

преди 4 години

Тези съвсем не мислят. Карантината има смисъл при малко случаи. Като станат 500 ще е вече късно. Нямаме една машина от тези които ползват германците. Няма как да лекуваме тежките случаи. Задействайте се народни представители докато не сме изпуснали последния влак.

79

До81

преди 4 години

Дано те чуе Господ

78

АНТИ

преди 4 години

Колеги, хубаво предлагате това-онова, но вашето е глас в пустиня.Евреите решават какво ще стане тук, още от преди 30 години.Един евреин(Луканов) им се противопостави, а те го ликвидираха.

77

DivockХампарцомян

преди 4 години

Тук вече не става дума за крадене, а директна липса на интелект. Буквално нищо няма да ни струва карантината сега, но ако изпуснем положението, няма кой да ни спаси. Още днес трябва всичко неесенциално да се спре и затвори.

76

Анонимен

преди 4 години

Италия със 140% дългове, съсипан туризъм, милиарди загуби за бизнеса и разходи по овладяване на епидемията. Догодина още едно вирусче и с Европа е свършено. Толкова вече сме слаби.

75

Щирлиц

преди 4 години

Догодина армията по улиците,а айдуците в затвора.

74

Всяко нещо

преди 4 години

си има предимства и недостатъци. Пандемиите са цената, която плащаме и ще плащаме за глобализацията. Климатичните промени са цената, която плащаме за алчността и консуматорското си поведение. СПИН е цената, която плащаме за сексуалната революция и т.н.

73

Отговор

преди 4 години

До година социалистически грип.