113

До 121

преди 4 години

Това което правиш ти и твойте либерастки приятели, е именно да налагаш мнение, като единственото меродавно такова, а онези с различно такова да бъдат цензурани, обиждани, преследвани и т.н., което си е типичен похват за всяка една диктатура. В една истинска демокрация е важна единствено волята на мнозинството, а не на някакви малцинствени деградантски групи. Такива като теб унищожават демокрацията, манипулират обществото, заливат го с популизъм, обещават да построят розови утопии и т.н.

112

До 121

преди 4 години

Точно там е проблема розова пеперудке - природните закони важат, винаги и навсякъде, те са фундамент който не може да бъде променен, тоест хомосексуализма винаги ще бъде отклонение, дефект. Но напоследък има сериозна целенасочена вълна от пропаганда която се опитва да заглуши и демонизира наука и разума, откъдето произтича тя. Вие розовите хипи-гей либерасти, се опитвате да изградите и наложите насилствено паралелна реалност, една деградантска утопия, както правеха преди вас комунистите.

111

Браво СН!

преди 4 години

Бай *** се чувства ограничен в свободата си и застрашен в хетеросексуалността си, ако не може да плюе, псува и мрази хомосексуалните на воля. Това е моят анализ на коментарите.

110

Анонимен

преди 4 години

До До 127Не се коси колега. На света винаги ще има общества като за теб, където важат великите природни закони и никой не писка, че са му нарушени човешките права, защото такива просто няма. Нещо няма голяма блъсканица за там, даже ги ограждат с бодлива тел, да не бягат, но мисля, че идеално ще се впишеш. Всеки се мисли за лъв в саваната, докато не срещне истински лъв, или стадо хиени.

109

До 127

преди 4 години

Дефектен хомо-сбърканяк, не може и не трябва да има деца, това противоречи на всички природни закони, а тръгнеш ли срещу тях, те чака неизбежен провал - аз отказвам да съм част от тази обществена деградация, не ми дреме, какви закони ще се прокарат.

108

До 126

преди 4 години

Днес белия нормален мъж е обществен враг 1, той е обвиняван за абсолютно всичко, макар че реално всичко което имаме днес го дължим на него - едни човечета наливат много пари за антимъжка пропаганда, защото така печелят още повече пари и власт. Гейовете нищо не са направили, те просто са удобни. Тези акции са изкуствено стимулирани от либерасткото лоби, паради, НПО-та и т.н. - така се разделя обществото, разделяй и владей.

107

Анонимен

преди 4 години

Не е лесно да се родиш гей и да се бориш за най елементарните човешки права да имаш семеиство и деца

106

Анонимен

преди 4 години

До До 118Ами какво чака, че не си отстоява правата? Гейовете излязоха по-големи мъже от белия зъб с черното ухо.

105

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 120Европа от древността е най-либерасткото място на планетата, и най-цивилизованото също. От вашите опорки излиза, че най-цивилизованите места са концлагерите, та там дори и дребни битови кражби няма, защото нито има бит, нито какво да се краде.

104

Анонимен

преди 4 години

До ЛГБТКЩото раздават пари!Ако спрат парите и са до там!

103

До 118

преди 4 години

Ако белия хетеросексуален европеец започне да си отстоява правата, за такива като теб ще стане страшно.

102

Анонимен

преди 4 години

Пет пари не давам кой какъв е!Но ако посяга и се прави на отворко,моментално получава един в десятката!А на мен ръката ми е тежка!После да се жали на който си ще!

101

СССР2

преди 4 години

Не случайно я наричат ГЕЙропа!В новият съюз на Евразия е бъдещето! Традиционни ценности и гражданско общество със светливнни години пред ГЕЙропата.

100

Анонимен

преди 4 години

Либерастията унищожава европейската цивилизация - това е поредното доказателство. Издигането в култ на ненормалници е тежка социопатия, водеща до неизбежна обществена деградация. Хомосексуализма няма място в едно цивилизовано общество, водено от разума!

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 117Ама те не ги затварят щото са канибали, ами защото са убийци. Както и сексът не е забранен, но изнасилването е.

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 116Ами да се бори за правата си бе. Те не са му даденост. Трябва да си ги извоюва, както направиха хомосексуалистите.

97

Анонимен

преди 4 години

До 111Ами канибалите ги осъждат затварят в затвора ако заколят и изядат някого. А като си колиш прасето микой не протестира. Това не е ли дискриминация ?

96

Анонимен

преди 4 години

Най-безправният в света стана белия хетеросексуален работещ мъж християнин. Той трабва само да бачка за да изхранва останалите и да мълчи виновно. Всички останали имат права и си ги искат гръмогласно. Само горкият гореописан не смее да се обади защото веднага ще го заврът в *** гъ.... че е расист, женомразец, насилник, хомофоб, религиозен фанатик .......

95

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТочно обратното е. Изолирани и капсулирани общности на национален, расов, етнически, религиозен и т.н. принцип се управляват много по-лесно. От там е и формулата: "Разделяй и владей".

94

Анонимен

преди 4 години

съвсем скоро ще стане задължително да имаш хомосексуални сношения поне веднъж в месеца. Преди години беше смешно, сега стана направо за плач....