608

1

преди 4 години

До Анонимен-652,а на твоята тиква,дъщеря чу къде работи,и какви имоти "има"в България,или тука в *** няма нищо,всичкото и имане е в братски сащ.

607

Край

преди 4 години

разрешено ви е да избирате президент без власт. Премиера с властта ви го назначават други. Сега гледаме сблъсъка им. Безучастно.Народа не си иска демокрацията. Подарил я е на олигарсите и техните партии.

606

ГНЕВЕН

преди 4 години

-Махай се, Бокоооо! Махай се, преди да си съсипал напълно нашата малка ,но все още хубава страна!Омръзнал си на всички с празните си приказки и още по-празната си глава!За 10 г направи България сметище и безводна безлюдна пустиня.Какво още трябва да ни причиниш ,за да ни отървеш веднъж завинаги от присъствието си?

605

Анонимен

преди 4 години

Синът на Корнелльо Няньев работи в САЩ в банка Голдман Сакс в Ню Йорк. Корнельо Нянев носи маркови дрехи Гучи,Прада,Версаче и Кавалее само гащитуо и полатъ му струвът повече от целият годишен доход на болнуту му хелекторат ,който е гладен жаден бос ходи.Да живей комунизмъ. Корнельо няньев виси и кисне като прокиснало зелья през ден в хамериканско посолство. Този факт обсъден ли е с ***.Цветанов е Евроатлантик нещо общоизвестно.Мълчете ***.

604

Shark

преди 4 години

До 648. Не говори от името на хората,г-н Никой. Ясно! Не си упълномощен за това!

603

Чебурашка

преди 4 години

До Сълза и смяхЦветанов не се прави на русофил и не защитава постоянно руските интереси подобно на Нинов а, приятелю. Нормално е децата му да учат и работят на Запад. Ненормално е синът на Нинова да е слуга на империалистите.

602

Истина и правда

преди 4 години

Не президента, а правитеството му трябва оставка за геноцидна антисоциална антибъкгарска проислямска беззаконна репресивна- явно корумпирано- щом внася боклyци от запад за да обгази нас с ЕС карцерогенни газове о изгорели боклyци, и явно цели да ни умори от глад и жажда като дава символични заплати, пенсии и социални помощи, продва бг интереси в полза на чужди като турски-ислямски,руски,ЕС,репреисер невинни а укрива престъпления на свързани с правителство лица аразрушава семйства родители,де

601

Анонимен

преди 4 години

Охоо и другото аз на Калеко се появи - Чебурашка. Работата явно е много сериозна , напрежението кухината между ушите на ББ е голямо :D

600

Анонимен

преди 4 години

Самальотчика си мисли, че са го назначили за премиер и има доверието на народа! Самальотчик!!! Избраха те пред куц кон цачев кон!!! НИКОЙ НЕ ТЕ ХАРЕСВА!

599

Сълза и смях

преди 4 години

Ето вижте как действа един *** - сред цялата словесна помия, спуска някакъв псевдо факт за сина на Корнелия, но удобно пропуска факта, че дъщерята на Цветанов, човека с апартаментите, работи в Световната банка.

598

Анонимен

преди 4 години

Аз излизам на площада само ЗА СВАЛЯНЕ НА САМАЛьОТЧИКА!!!

597

Чебурашка

преди 4 години

Радев има неадекватна самооценка на личностната си социална значимост, което води до изкривяване на процеса на саморегулация и възприемане на реалността.

596

назови

преди 4 години

Последно, Радев - КОЕ ТОЧНО ЩЕ НАПЪЛНИ ЯЗОВИРИТЕ?

595

Анонимен

преди 4 години

Майко мила гледам и не вярвам на очите си.Всяка статия за президента напоследък се атакува от поне десетина герберски трола.Гладни хора, борещи се за насъщия вероятно, но все пак не изпитвам жал към тях.

594

Кандидат трол

преди 4 години

Калеко, все се чудя изкарваш ли една минимална работна заплата поне с тези твои постове.Хубаво ги пишеш, с патос, сякаш сам вярваш на това което са ти спуснали като опорка.Интересно ми е много.

593

Анонимен

преди 4 години

Какъв обединител на нацията е тоя президент като от всяка негова дума може да се разшифрова провокация и разединение ! Не виждам причини настоящото правителство да бъде сваляно.Най-малкото,сверете при какъв стандарт ББ поема България и какъв е сега! А и като много знае Радев,да беше поел поста на Борисов през 2016г.Защо си би паса тогава.Ми не може само да критикуваш и да налагаш вета,без да предложиш нещо смислено подрепено с реални аргументи,математика иилономика.За мен Радев е лиц?мер !

592

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Започна "работния ден" на "конете с капаците"!!!!!Най-много ме забавляват "зомбираните" и "облъчените" от "нравствените" "качества" на "Вожда"!!!!Явно "ДЪРЖАВНАТА ХРАНИЛКА" е голяма работа за "индивидите" без цели в живота и ясна визия за себе си и за БЪДЕЩЕТО."Видимите резултати" са навсякъде---ТРЯБВА САМО ДА СЕ ОГЛЕДАШ---водата,въздуха,престъпността,корупцията,абсурдите,ниските доходи и много други КОЕ НЕЩО Е НОРМАЛНО??? е реторичният въпрос!!!!!

591

до 636

преди 4 години

Такива като теб има да си плям пат по същия начин до скончанието на вековете. Говориш общо. Назови имена. Внесени боклyци от чужбина. Коя наша фирма? Кой? Име! Източен язовир. Кой? Име. Баоклyци край реката. Кой ги изхвърли там? Фирма. Собственик. Хората хвърлят бокyуци по брега на реката. Имената им, съд и общественополезен труд - да си почистят. Общи приказки работа не вършат.

590

Анонимен

преди 4 години

Когато оня *** бившия президент Пламенчо Пухлъото сне доверието към кабинета и се изказваше винаги неподготвен (както го прави и сега) , не ревахте че не можел и не било легитимно. Пеевски бил лош - е сега когато Пеевски контролира Боко защо не ревете. Май работата е лани баба пр*днала - сега и замирисало.Двойните стандарти в българската политика намират най- добра почва за развитие в народното късогледие !!

589

позитив

преди 4 години

Всички, в това число и Мая Манолова, които ни обрисуват апокалиптични картини, само плюват и никой не казва как да напълним язовирите, как да се справим с това, което те не харесват. Докато не чуя позитивни предложения, изобщо не слушам политици. Няма да слушам никакви призиви, основани на оплюване.