136

пецата

преди 4 години

"Япононската йена е 110 за 1 долара ! Това означава ли ,че те живееят по-лошо от нас"Не живеят изобщо добре но няма как да го видиш освен ако не отидеш на място, имат много бездомници , в градските паркове имат отделени места където къмпингуват бездомниците , това че имат небостъргачи не значи че е добре, бачка се по 16часа,спят на работа ,отпуска е забранена дума там,10 яйца са 6лв,хляба е 2 лева,средна заплата е 1800лв в токио, наем на стая е към 800лв на 25км от центъра с метро и 2 автобуса

135

Mayhem

преди 4 години

Аз вче се напих, и не ми пука (но ще ми допука де) ....САМО ЛЕВСКИ и True Norwegian Black Metal !!!!!!!!!!!!

134

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 136Каква еврозона, какви пет лева. Готви се народе, поредното ограбване. Управляващите си кътат париците кой в евро, кой в долари или във всяка конвертируема валута.А на теб, някой ти пречи да си къташ парите в евро или долари ли?

133

Митко 19см

преди 4 години

Япононската йена е 110 за 1 долара===Сметай ако Япония мине на долар. Един хляб ако сега е 110 йени, ще стане 110 долара, а пенсиите ще си останат същите. По логиката на форумните финансови експерти.

132

Анонимен

преди 4 години

Каква еврозона, какви пет лева. Готви се народе, поредното ограбване. Управляващите си кътат париците кой в евро, кой в долари или във всяка конвертируема валута. При приемане на еврото народът ще обеднее за пореден път поради нисък курс лев-евро който предстои да се приеме съвместно с нашите управници и европейските обирджии.

131

Mayhem

преди 4 години

Пичове, защо говорите за референдум, нали Слави чалгара направи рефендрум за бройката депутати ли, какво беше, победи, и после съда го отмени и тия си останаха 240 :). В България никога не е имало демокрация, гроб са наследници на бкп, това е. Аз не съм от никой, само от Левски (София) !!!!

130

Бай Хуй

преди 4 години

И кой го реши тва? Тиквата барабар с лакеите си? Гледам е зает да си разменя футболни тениски с италианския премиер, много му е зор май, оправи проблемите в държавата. Има ли официален доклад от ЕЦБ? Другите държави от еврозоната какво се очаква да кажат "Да бе, Бойко, щом ти и Горанов сте решили да влизате с тоя курс на лева, няма проблеми, заповядайте." .... лъжци и бандити!

129

Ром"с

преди 4 години

До 107 Япононската йена е 110 за 1 долара ! Това означава ли ,че те живееят по-лошо от нас,в Изрел 1 евро -3.90 ,ТОВА означава ли ,че ние сме два пъти по-добре от тях....не е важното колко е еврото и 5 и 10 и 100 лв ,важното е да взимаш добра заплата с която можеш да живееш нормално ,пък може и 10 000 лв -2000 евро и ще се чустваш европеец ,като отидеш в чужбина на екскурзия да не набиваш дюнери и да търсиш хостели,па неа и 100 лв за евро да е !

128

чичо-дядко

преди 4 години

До Гробокопач:не, по-скоро ще го направят както беше в западна европа (малко по-културно) - ще вдигнат още цените (миналата година яйцата се увеличиха със 100%, месото, хлябът, сирене, кашкавал - умишлено не споменавам цените на новите автомобили и яхтите по разбираеми причини), вдигнаха данъците, а след това променят и курса лев-евро (на излизане). Тези, които са с милионни заеми в лева ще си останат пак богати (без заеми).

127

Светли

преди 4 години

Няма значение какъв е курса сега какъв е бил на франка и тн. Курса сега е 2 към 1 или две на едно за еврото! Но това ли е реалния курс, като сравним иконимиката на европа с нашата!? Неее... Ще стане поне четири на едно за еврото! Мача е техен!!!!!

126

Анонимен

преди 4 години

До MayhemНяма да стане, те си приказват глупости, колкото да отнемат вниманието от други проблеми в страната.Ако си забелязал, винаги когато сгафят с нещо се случва някакъв скандал или събитие и проблема оставана заден план.Така си процедират от началото на власта им.

125

Гробокопач

преди 4 години

С една дума 1 евро е 2 лева, обаче цените сигурно ще се турнат в евро, с една дума, ако цената на една стока е 2 лева ще е 2 евро, сиреч 4 лева. Двойно поскъпване, довиждане Стабилитет!;)))

124

чичо-дядко

преди 4 години

До Mayhem:не помня какъв беше :) беше отдавна. Но да, на цените в магазините имаше цени във франкове, а отдолу в евро. Ако си вземеш калкулатора са прави. Но казаха, че леко са вдигнали цените във франкове :)

123

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 118Италия , 1999-2000 г.

122

Слав Караславов

преди 4 години

Чета и се чудя: ние поставяме условия! Та нас още никой не ни е поканил ! А мнението на някои във форума е че влизането в зоната решава всички проблеми на българина. Нима тези не знаят че всяка парична реформа струва пари, тя не е гратис, това е своего рода инвестиция и тя трябва да даде един ден дивиденти. А един свързва влизането в зоната с по-голяма независимост от Русия. Явно той не знае че Путин иска доларът да отпадне като световна валута, Русия иска да се разплаща с евро, вече има сделки

121

Джедай Мастър

преди 4 години

И фандакова нямаше да пипа данъците и веднага след изборите ги вдигна на 3%. Нема нищо окончателно при тия калинки.

120

чичо-дядко

преди 4 години

До Bad Company:съжалявам те, но на непознати няма как да се обидя или засегна :) .

119

Mayhem

преди 4 години

До чичо-дядкоТука е важно да знаеме какав е бил техния курс на фракка към еврото. Ако курса ни беше 1:1 лев - евро, проблеми нямаше да има, но при 1:2 ще стана лошо за нас

118

Bad Company

преди 4 години

До чичо-дядкоЗа "червената тиква" се извинявам. Не заради друго ами да не обиждам зеленчука. Иначе точната дума е "червен ***".

117

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyКъде си го видял, къде?