11

Анонимен

преди 4 години

до 9 Ей, келеменце...като искаш да натискаш газта до ламарината си има писти...там ако щеш си счупи главата, но да караш в града където може да ти изскочи някой пешеходец внезапно и ти да нямаш време да спреш и го убиеш, това е олигoфрения!

10

Пешеходец

преди 4 години

Конфискувайте му колата и я смачкайте с пресата за скрап.... направете същото и с колите на няколко властимащи дето са си позволили да карат с превишена скорост, мадиите да го пускат ежедневно за да се набие в главите и на най-пр0стите и гаранция няма да има НИКОГА ПОВЕЧЕ джигити в България . Всеки ще спазва скороста .Катастрофите ще спрат а пешеходците ще пресичат спокойно на пешеходните пътеки дори и с завързани очи .Да ама не. Няма как да стане . Корупция... шуробаджанащина .. мутризъм ..

9

Анонимен

преди 4 години

до 6 Ами ти доказваш, че си още по- голям *** и от селяците, папагал!=---Отпусни се малко бе дърво. Стига сте се шашкали толкова. Качи се в колата, отпусни се, настъпи я, направи си кефа. какво сте седнали да се вайкате кой с колко карал. Ще караме я, празни булеварди, бързи коли.... правим си кефа какво лошо има.

8

Анонимен

преди 4 години

И ко ?Новина ли е ??

7

Анонимен

преди 4 години

до 6 Ами ти доказваш, че си още по- голям *** и от селяците, папагал!

6

Анонимен

преди 4 години

Много е гот като ги няма селяците да набираш по булевардите.

5

...

преди 4 години

Това е 100% или моста между Младост и Мусагеница или някъде по Симеоновско или Ломско, само там на идеално права отсечка без пешеходци има ограничения 50 км/ч.

4

Анонимен

преди 4 години

За такова нарушение 122км/ч над ограничението е срам и позор тоя потенциален убиец да се размине само с 1400 лева глоба и 3 месеца без книжка. В Сърбия при такова нарушение те вкарват директно за 1 година в панделата

3

?

преди 4 години

Само на мен ли ми се струва, че наказанията за таквиз нарушения само малки?

2

Летящият Честмир

преди 4 години

Три месеца лишаване и 12 контролни точки .............ако има СУМПС джигита, нали?!

1

айде стига

преди 4 години

Глоба 900км/в час?