169

Анонимен

преди 4 години

Най-долното в съвременния ни живот е натрапената ни ценност да се продадеш колкото се може по-скъпо. Като деца учихме "Даваш ли даваш, балканджи Йово?" Учиха ни да имаме достойнство, род и чест. Сега е издигнато в приоритет хората да нямат родина, да нямат род, чест и достойнство, а да се предлагат на световния пазар като стока. И което е най-долно,е най-скъпо, най-високо в класацията. Ето затова хората не се чувстват добре.

168

ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

преди 4 години

Машала бг анадол. Няма го биологичния бг матрял.

167

Дельо Хайдутин

преди 4 години

На такива пу.мияри като тебе, заслужават повече от заличаване на коментар! Понимаеш дурачок...:)

166

избирател

преди 4 години

"Оставете сегашните избори, на които власт и опозиция разиграват тези две гледни точки"???А аз си мислех, че днес е ден за размисъл. Че днес политическата агитация (особено за ГЕРБ) е забранена! Какъв наивник съм!ГЕРБ тук, ГЕРБ там, ГЕРБ отляво, ГЕРБ отдясно, ГЕРБ отпред... опа, трябва да се обръщам и оглеждам назад! Да не ми изскочи и да ме агитира и отзад!Ами не, не е парадокс. Защото българинът живее зле. А парадокс е ако някой твърди обратното!Моля да спрете агитацията в полза на ГЕРБ!

165

Хахахааааа.

преди 4 години

АМА, ЖИЕЕЙТЕ СИ, БЕ..ХАХАХААААА... МЕНЕ МИ Е ГОТ ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА. КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА..... СВЯТ ШИРОК,... СИБИР БЛИЗО... ХАХАХААААА...

164

Анонимен

преди 4 години

Дали живее добре човек, е относително понятие. И е непростима глууупосст всичко да се измерва с пари. Никой не плаща на майката да обича децата си. Но ако едно дете не е обичано, има дълготрайни тежки последици. Преди много години, когато се нанесохме в нов блок, на Нова година повечето хора излизаха навън, черпехме се, даже сме играли хора. Сега няма взаимност. Радваме се, ако няма пияници да трошат.

163

Анонимен

преди 4 години

Дичев си поставя некви абсурдни въпроси дето само той си мисли, че всички приемат за актуални и После убедено громи виртуалния си опонент... странен тип. Сам си пуска фалшиви новини и сам си ги бори.... и иска и слушатели и читатели.....

162

Па да

преди 4 години

Липса на сигурност, всяка къща е обрана в провинцията.Липса на достъп до правосъдие.Липса на качествена храна в София, ходим по селата в Македония и Сърбия да пазаруваме.Мръсен въздух, включително и днес в София.Мръсни улици, разбити тротоари.Намръщени гологлави физиономии.Липса на достъп до здравеопазване.Презастроени улици - няма жизнено пространство.Някакъв тотален ъндърграунд събран в столицата, нещо страшно органичните гологлави вещества изплуваха на повърхността.

161

Анонимен

преди 4 години

Мразя софия. Всичко лошо за народа и държавата идва от този скапан град. Природата ще се погрижи за това

160

Червен маймун

преди 4 години

Мили Боже! Все едно слушам Сталин с прочутото му Животът стана по-добър, другари. Животът стана по-весел!...

159

Анонимен

преди 4 години

Живеят по-добре, а са по-нещастни.по-нещастни са, защото им липсват опашките за банани, изходните визи, сервилниченето пред партийните секретари (нихната м**!) и доносниците!Споко, както вървят нещата, скоро ще ви ги припомнят!

158

Анонимен

преди 4 години

какво се разбира под по добре?и какво ти коства това.

157

Анонимен

преди 4 години

След още 50 години когато не останат живи свидетели на време оно,може и да хванат дикиш подобни словоблудства!

156

america1332002

преди 4 години

До Анонимензащо бе? не обичаш ли хубавите жени? не те ли правят щастлив. или си много одъртял?

155

ASD

преди 4 години

Тая статия е като вица за орташкото магаре. Статистически всичко е много добре, само дето магарето е пред умирачка.От ден на ден "процъфтяваме" под вещото управление на ГРОБ, а междувременно народа бяга, работещите намаляват, потреблението се свива и тн.Накрая когато последния българин умре, статистиката ще покаже НУЛЕВА БЕЗРАБОТИЦА.

154

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСвобода без суверенитет! БКП се завърна на белия кон! Народа спи.....

153

Анонимен

преди 4 години

Като стоки, които мога да си купя, мога да си позволя повече, но като човек живял няколко години в чужбина мога да кажа, че тука няма го спокойствието. Живота тук е не свобода, а свободия, мисля че точно това е което липсва на българина от стария строй, понеже помня добре и онова време. Тук контролните органи не работят, от там идват всички проблеми.

152

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен (165)"Всички "бачкат за 700 лв" и харчат по 2 000 лв."Браво, получаваш 6+ по Математика, за да не се чувстваш умствено дискриминиран.

151

Анонимен

преди 4 години

Кои българи живеят по- добре? Софиянци, пловдивчани, варненци, а другите?Статията е пропагандна. Ден за размисъл е. Позволена ли е пропагандата?

150

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен до Кучкар "ПОСЛЕДНИ по доходи в ЕВРОПА"Бъркаш понятията. Последни сме по заплати, но не и по доходи.Всички "бачкат за 700 лв" и харчат по 2 000 лв.