45

GNQS GERBARESKA

преди 4 години

Биби мутрата загуби ли 2-милионната София,Пловдив и Варна вдига кръвното и ще му ходим на свиждане парализиран...както загуби големи градове като Русе,Плевен,Добрич,морския архитектурен резерват Несебър се гътва крадеца безподобен

44

bankqnskiq USMYRDEn

преди 4 години

Някой гледа ли тоя чобан? Не ви ли е срам, че тая торба с *** е начело на България? Българите дадоха ясно послание на банкянското чу ч ело и то е вдянало. Вижте го колко е нервен, скоро ще пукне кучето краставо.

43

Анонимен

преди 4 години

Това е като списък с топ корумпирани общини в Територията.

42

Всичко е до човек,

преди 4 години

а не до партия. Като са кадърни хората нека печелят, какво като са от ГЕРБ. Пиша тук, защото в местния в. Струма има тотална цензура. Написах, че се излагат като цензурират всички далавери на Камбитов и да вземат пример от БТВ, които му нищят далаверите. И те изтриха коментара. Затова сега В Благоевград на балотажа ще загуби не ГЕРБ, а далавераджията Камбитов.

41

Анонимен

преди 4 години

До Гошолидер? не бе гоше, той е вожд. както беше вожд и Живков. то затова сега на левото му викат десно.

40

Анонимен

преди 4 години

Явно, интелектуалното ниво в изброените градове е доста ниско

39

Анонимен

преди 4 години

Щом сте на последно място в Европа, значи въобще не сте отличници.

38

Гошо

преди 4 години

До Анонимен"Извинявайте обаче за мен между Борисов И Тодор Живков нЕма никаква разлика"а за мен това са двамата наши най-велики лидери и е нормално да няма разлика кой знае каква!!

37

Анонимен

преди 4 години

Фактите са си факти. Тотален разгром за Нинова.

36

Калеко Алеко

преди 4 години

Отличници са хората, щом българските граждани пак ги избраха ... Там където от РеМеДето на "Позитано 20" заложиха на своите отличници и лица на партията, какъвто беше случая с Весела Лечева във В.Търново, не се стигна даже и до балотаж ... !!!

35

Курнеля

преди 4 години

Победа, ние пак победихме!!

34

Анонимен

преди 4 години

Не съм от Враца,гледам кмета е млад човек,та каква вина има за демографската криза или за затритата промишленост?

33

Анонимен

преди 4 години

"КОЙ вкара Лафка на Пеевски в метрото на София и из целия град?"Самият въпрос е гротеска! Какво става в България? Има ли Българи или покорна рая???

32

Анонимен

преди 4 години

Пример с Враца, защото е интересен. ЦИК дават, че Каменов е получил едва 23 хиляди гласа при условие, че града беше около 100 хиляди души през 1989 г. Сега са останали празни заводи, заплатите са под 1000 лева и ако това е отличник за кмет е просто нелепо. Има асфалтирани шосета да, но те са за тирове, които карат стока за Турция, Гърция и ЕС и минават транзит през България. По шосетата млади момичета за проститки и това е отличник на ГЕРБ.

31

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

След балотажа Майчето няма да овладее злобата си... - и ще си покаже рокцата... - за всички ще стане ясно от какво чудо сме се отървали...

30

Анонимен

преди 4 години

Извинявайте обаче за мен между Борисов И Тодор Живков нЕма никаква разлика...За каква дясна партия говорим?:DРечите МУ, преклонениетоп ред личността МУ, всичко си е като при Тошо, е верно не целува в Брежнев а с друго пиянде...Айде, лек ден!

29

До33

преди 4 години

Остава да ни светнеш,кой гласува за БСП и"независимите"кандидати?

28

Ха-ха

преди 4 години

Всеки кмет е добър, щом не е подкрепян от БСП. Жал ми е за общините и кметствата, които ще си изберат червен кмет!

27

Анонимен

преди 4 години

Всички чантаджии, лелки на гишета в общините, пазачи и бариераджии вчера гласуваха за ГЕРБ, за да им увеличат заплатите с 27 лева от бюджетния излишък. Нищо по-различно от етнически или корпоративен вот, където директно им дават 50 лева на ръка.

26

Анонимен

преди 4 години

избрите са излшни в нашата стрна се "избира"който трябва.мнго ми е смешно понятието независим кандиат. нема такова животно, щом си политик си зависим от тия дето ти дърпат конците. А тях не ги избирате вие, нито четете за тях във вестниците.И това не е теория на конспирацията...а *** факт, който всеки човек с пет грама мозък го знае.